Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω τα παρακάτω πράγματα και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο θέμα ασυμβατότητας

1) KOYTI

2) ΜΝΗΜΕΣ RAM

3) ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

4) ΜΗΤΡΙΚΗ

5) ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ

6) ΥΔΡΟΨΥΞΗ

7) ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ Μ2

Με αυτά τα υπάρχοντα τί ισχύ τροφοδοτικού θα χρειαστώ? Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια? Λέω κάποιο platinum

Και το άλλο που θέλω να ρωτήσω, επειδή πήρα κάποια χρήματα λέω να άλλαζα την κάρτα γραφικών με αυτήν και τον επεξεργαστή με αυτόν .Και ρωτάω, αξίζει να κάνω αυτή την αναβάθμιση ή δε θα δω μεγάλη διαφορά? και σε αυτή την περίπτωση τί ισχύ τροφοδοτικού θα χρειαστώ?

ο επεξεργαστής AMD RYZEN 5 3600 είναι εντελώς αχρησιμοποίητος απλά δεν βρίσκω την απόδειξη του και η κάρτα γραφικών το ίδιο, υπάρχει απόδειξη αγοράς αλλά είναι εκτός εγγύησης

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για την αγορά του επεξεργαστή ή της κάρτας γραφικών ας μου στείλει μήνυμα.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα πράγματα που δίνεις, δεν υπάρχει καμία ασυμβατότητα.

Αν ρωτούσες αν είναι καλές επιλογές η απάντηση θα ήταν αρνητική.

Και τις δύο κάρτες(κάτι λιγότερο απο 200w η κάθε μια) ένα καλό και επώνυμο τροφοδοτικό 550w τις καλύπτεις άνετα, αν θες ακόμη πιο άνετα και να έχεις περιθώριο ίσως μπορούσες να δεις για 650w

Και η αλλαγή σε κάρτα γραφικών 3060 αλλά και η μετάβαση σε 5800x3d θα φέρει σίγουρα πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε επιδόσεις gaming.

Η γνώμη μου είναι πως ο 5800x3d είναι πέταμα χρημάτων σε αυτό το σύστημα, καλύτερα βάλε έναν 5600x και βάλε καλύτερη κάρτα γραφικών, θα έχεις μεγαλύτερη αύξηση επιδόσεων, πάντα μιλώντας για gaming καθώς δεν αναφέρεις τη χρήση

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.

Η χρήση του υπολογιστή θα είναι κυρίως gaming, Photoshop επεξεργασία φωτογραφιών και ίσως μελλοντικά και κάποιο streaming. Πχ παίρνω τον 5600x, ποια κάρτα γραφικών θα μου προτείνες;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, algox είπε

Η χρήση του υπολογιστή θα είναι κυρίως gaming, Photoshop επεξεργασία φωτογραφιών και ίσως μελλοντικά και κάποιο streaming. Πχ παίρνω τον 5600x, ποια κάρτα γραφικών θα μου προτείνες;

https://www.skroutz.gr/s/37602038/Sapphire-Radeon-RX-6700-10GB-GDDR6-Gaming-OC-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-4-0-με-HDMI-και-3-DisplayPort-11321-03-20G.html

https://www.skroutz.gr/s/32803126/Manli-GeForce-RTX-3070-8GB-GDDR6-Twin-LHR-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-4-0-με-HDMI-και-3-DisplayPort-N61730700M24794.html

• Like 1
Δημοσ.

Η κάρτα πάει βάσει budget.

Λόγω photoshop θα προτιμούσα nvidia.

Αν θεωρητικά τα 250 που θα εξοικονομησεις από τον 3d τα ρίξεις στα 550 που υπολόγιζες φτάνεις και μέχρι 3070 ti

Αν παίζεις σε ανάλυση 1080p, πάνω από 3060ti θα ήταν υπερβολή.

Φυσικά ανεβαίνουμε υποχρεωτικά και σε τροφοδοτικό.

Η χρήση που υπολογίζεις δικαιολογεί περισσότερο τον 5600x και όχι τον 5800x3d

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Η κάρτα πάει βάσει budget.

Λόγω photoshop θα προτιμούσα nvidia.

Αν θεωρητικά τα 250 που θα εξοικονομησεις από τον 3d τα ρίξεις στα 550 που υπολόγιζες φτάνεις και μέχρι 3070 ti

Αν παίζεις σε ανάλυση 1080p, πάνω από 3060ti θα ήταν υπερβολή.

Φυσικά ανεβαίνουμε υποχρεωτικά και σε τροφοδοτικό.

Η χρήση που υπολογίζεις δικαιολογεί περισσότερο τον 5600x και όχι τον 5800x3d

+1 για 5600X

Να σε πω οτι δεν χρειαζεσαι 160 ευρω υδροψυξη , παρε μια Noctua ή μια Dark rock pro  με τα μισα λεφτα ειτε παρεις 5600x ειτε 5800x

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...