Inler Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Με τη Sound BlasterX G5 σε gaming pc με ηχεία R1280DB θα υπάρξει διαφορά σε ποιότητα ήχου(όχι ένταση) από onboard?
Herald Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 28/9/2022 στις 9:36 ΜΜ, 7nisiotis είπε Ωραίος! και περίμενα πότε θα την βάλει ξανά διαθέσιμη. Ευχαριστώ Yπόψιν αν είσαι με ψείρες είναι προτιμότερη η G6. 1 λεπτό πριν, Inler είπε Με τη Sound BlasterX G5 σε gaming pc με ηχεία R1280DB θα υπάρξει διαφορά σε ποιότητα ήχου(όχι ένταση) από onboard? Short answer , όχι
Votritis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Inler είπε Με τη Sound BlasterX G5 σε gaming pc με ηχεία R1280DB θα υπάρξει διαφορά σε ποιότητα ήχου(όχι ένταση) από onboard? 2 ώρες πριν, Herald είπε Short answer , όχι Exω την G5 με τα edifier r1800tiii και διαφορά με την onboard(σε παλιο pc) ηταν ξεκάθαρη, πριν χρησιμοποιούσα equalizer και επαιζα και συχνά με τις ρυθμίσεις γιατι σε πολλα κομματια μπούκωναν τα ηχεια , μετα που εβαλα τη G5 εκανα καποιες ρυθμίσεις στην αρχη και τελος . Ιδικος στον ηχο δεν ειμαι αλλα για να το περιγράψω νομιζω πριν μπούκωναν τα ηχεια στις χαμηλές συχνότητες , ενω τωρα παιζουν πιο καθαρα. Τωρα αν αξίζει να δωσει καποιος 55Ε για αυτη την διαφορά ειναι υποκειμενικο , εγω ειμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα , για καποιον αλλο μπορει να ηταν καλύτερα να κρατήσει τα χρήματα και να παρει καλύτερα ηχεια καποια στιγμη .
xristosp59 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Λίγο άσχετος εδώ, έχω τα ATH-M50x, αν πάρω τπτ από εδώ, θα δω καμία διαφορά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα