Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/9/2022 στις 11:45 ΜΜ, dennis_7 είπε

Αν δεν το πετάς με αέρα δεν έχεις κανένα πρόβλημα όσο μακριά και να το στείλεις.

Αν χάσει το σήμα, θα γυρίσει πίσω αυτόματα (εκτός κι αν του έχεις αλλάξει τις ρυθμίσεις).

Με αέρα προφανώς δεν κάνεις κασκαντεριλίκια, πας σαν την κότα.

είμαι παλιός....τους αυτοματισμούς τους γνωρίζω...αυτοί είναι η αιτία που έχει γεμίσει ο βυθός στο Μπούρτζι 

αν δεν ξέρεις τι να κανείς χωρίς αυτούς όταν στραβώσει κάτι ..παπαλα.... 

Επεξ/σία από kostasbm
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Sebu είπε

Τα 10km φαντάζομαι τα πιάνει σε ανοιχτό field of view όχι μεσα πολη/πολυκατοικιες κτλ?

12 ώρες πριν, dennis_7 είπε

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά το 10χμ μην περιμένεις να το πιάσεις ρεαλιστικά.

Στην πόλη με τόσα wifi παντού να παρεμβάλουν δεν έχεις πολλές ελπίδες για πολύ μακρινές πτήσεις.

Σε ύπαιθρο ή σε θάλασσα πας πολύ πιο μακριά. Σε θάλασσα το έχω στείλει στα 5χμ, με κάποιες μικρές διακοπές στην σύνδεση, αλλά το πήγα για να το δοκιμάσω πιο πολύ.
Σε ύψος, υπάρχουν περιορισμοί ανάλογα με την περιοχή, από τους χάρτες της dji. (πχ κοντά στα αεροδρόμια κτλ)

Που τα βλεπετε αυτα παιδια και τα λετε? Διαβαστε τα χαρακτηριστικα!!!! πριν πειτε οτιδηποτε! Εννοειται τα πιανει κ μαλιστα ανετα σε επαρχια χωρις εμποδια βεβαια! ΑΛΛΑ μονο Αμερικη που δουλευει σε fcc, το οποιο εχει πολλαπλασια εμβλεια απο το αθλιο ce που ισχυει εδω ευρωπη. Εδω σε εμας θα παει τα μισα περιπου, ισως και 6χλμ!

Το παιρνεις, του κανεις το hack απο drone hacks για να δουλευει και εδω σε εμας σε fcc mode και ησυχαζεις!!! Και ναι μεσα σε πολη παει ανετα 5χλμ! Παντα ανεμποδιστα μιλαμε! Μη μου πει κανεις μα μου, δοκιμασμενο! Και ναι δεν χανεις ουτε το dji care με το παραπανω. Αν χρειαζεστε περαιτερω πληροφοριες μου λετε ευχαριστως να βοηθησω!

Επεξ/σία από murcielago580
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...