blueangel3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://store.dji.com/gr/product/mavic-air-2 Στο Σκρουτζ (με άριστες αξιολογήσεις) παίζει τώρα στα 840€ με φθηνότερη τιμή στα 730€ Δεν είμαι γνώστης των drones, αλλά σαν προσφορά θεωρώ πως αξίζει. Μεταφορικά δωρεάν. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2022 από matrixxx αφαιρεση affiliate 2
gtferrari Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Αν ξέρει κάποιος αξίζει να κάνουμε και την εξτρά εγγύηση με 89€;
Babasu Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, gtferrari είπε Αν ξέρει κάποιος αξίζει να κάνουμε και την εξτρά εγγύηση με 89€; Αν είσαι αρχάριος ναι, με κλειστά ματια. 3
dennis_7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, gtferrari είπε Αν ξέρει κάποιος αξίζει να κάνουμε και την εξτρά εγγύηση με 89€; Και μόνο για το ease of mind και την ελευθερία που νιώθεις όταν το πετάς οπουδήποτε, κατά την ταπεινή μου γνώμη, καρα-αξίζει! 2
basilis_k6 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, gtferrari είπε Αν ξέρει κάποιος αξίζει να κάνουμε και την εξτρά εγγύηση με 89€; διαβασε τους ορους. την ειχα κανει εγω αλλα αν θυμαμαι καλα εχει πολλα παραθυρα που δεν στο αντικαθιστουν και αρκετα παραπονα απο χρηστες.
Ntinaras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Με τα τελωνεία τι παίζει; Τι σε νοιαζει? Πετα το και περνα πανω απο τα συνορα! 1
Sebu Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Τα 10km φαντάζομαι τα πιάνει σε ανοιχτό field of view όχι μεσα πολη/πολυκατοικιες κτλ?
johni41 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε διαβασε τους ορους. την ειχα κανει εγω αλλα αν θυμαμαι καλα εχει πολλα παραθυρα που δεν στο αντικαθιστουν και αρκετα παραπονα απο χρηστες. Το dji care refresh είναι πολύ καλό . Προφανώς και υπάρχουν κάποιοι όροι αλλά τις περισσότερες φορές το αντικαθιστούν χωρίς πολλά πολλά. Εννοείται ότι όποιος αγοράσει καινούριο drone αξίζει να κάνει και το care refresh. Μπορείς μέχρι 2 χρόνια
basilis_k6 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Sebu είπε Τα 10km φαντάζομαι τα πιάνει σε ανοιχτό field of view όχι μεσα πολη/πολυκατοικιες κτλ? 10κμ?!?!
andreaspA Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Sebu είπε Τα 10km φαντάζομαι τα πιάνει σε ανοιχτό field of view όχι μεσα πολη/πολυκατοικιες κτλ? καλα... μην περιμενεις 10Km. Το mini 2 εχω που υποτιθεται ειναι 10km. Στην επαρχια με υψομετρικη διαφορα 60μ, καταφερα και το πηγα 2300μ. Στο Μαρούσι δεν παει ουτε 500μ απο την γη. Εχει κανει disconnect στα 80 μετρα απο την αλλη μερια της οικοδομής.
dennis_7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Sebu είπε Τα 10km φαντάζομαι τα πιάνει σε ανοιχτό field of view όχι μεσα πολη/πολυκατοικιες κτλ? Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά το 10χμ μην περιμένεις να το πιάσεις ρεαλιστικά. Στην πόλη με τόσα wifi παντού να παρεμβάλουν δεν έχεις πολλές ελπίδες για πολύ μακρινές πτήσεις. Σε ύπαιθρο ή σε θάλασσα πας πολύ πιο μακριά. Σε θάλασσα το έχω στείλει στα 5χμ, με κάποιες μικρές διακοπές στην σύνδεση, αλλά το πήγα για να το δοκιμάσω πιο πολύ. Σε ύψος, υπάρχουν περιορισμοί ανάλογα με την περιοχή, από τους χάρτες της dji. (πχ κοντά στα αεροδρόμια κτλ)
kostasbm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 αν το πας στα 5 χιλ κινδυνευει να στο φανε οι καρακαξες η τα ψαρια μελετατε τους ορους της εγγυησης ...δεν ειναι τοσο απλοι μια χαρα ειναι για συνετες πτησεις αν σας περισσευουν τα χρηματα
Sebu Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Επαρχια ειχα παιξει προ 2ετιας με τετοιο το μοντελο που πηγαινε στα 8χλμ και το ειχα στειλει για πλακα στην απεναντι πλευρα της χαραδρας και πισω αποσταση 4 χλμ ευκολα αλλα ηταν ανοικτος χωρος σε δασος ελατο και εγω σε ελαφρως ψηλοτερο σημειο απο το δρονο. ΓΙα αυτο ειδα το 10κμ στα χαρακτηριστικα και μου φανηκε λιγο υπερβολικο.
dennis_7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kostasbm είπε αν το πας στα 5 χιλ κινδυνευει να στο φανε οι καρακαξες η τα ψαρια μελετατε τους ορους της εγγυησης ...δεν ειναι τοσο απλοι μια χαρα ειναι για συνετες πτησεις αν σας περισσευουν τα χρηματα Αν δεν το πετάς με αέρα δεν έχεις κανένα πρόβλημα όσο μακριά και να το στείλεις. Αν χάσει το σήμα, θα γυρίσει πίσω αυτόματα (εκτός κι αν του έχεις αλλάξει τις ρυθμίσεις). Με αέρα προφανώς δεν κάνεις κασκαντεριλίκια, πας σαν την κότα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα