Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον άλλο μήνα θέλουμε να πάρουμε στον πατέρα μου δώρο μια μηχανή γκαζον. Το θέμα είναι ότι δεν έχω την παραμικρή ιδέα πάνω στο θέμα και χρειάζομαι βοήθεια.

Γύρω στα 300 ευρώ παίρνεις κάτι αξιόλογο? 

Επίσης από μάρκες προς τα πού κοιτάω. Νομίζω Makita, Husqvarna δεν ασχολούνται πιο πολύ μ αυτά? Αν και είδε και Stihl και Βosch, μέχρι και Honda.

To μόνο που θέλω είναι να μην είναι βενζίνης.

Αυτά και ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον βοηθήσει.

Δημοσ.

Ξεκινα απο την εκταση, αλλη μηχανη θες για 50τμ κηπακι, αλλη για 2 στρεματα.

Σε γενικες γραμμες εγω εχω παει σε μπαταριας πλεον, απο βενζινης,αλλα τιμες τσιμπημενες στις αξιοπρεπεις (e-go κλπ)

Οι ρευματος ειναι γενικα φθηνες αλλα σου σπανε τ' @@ αν εχεις να κουρεψεις οτιδηποτε περα απο πολυ μικρο κηπακι

αν ειναι εκταση μεγαλη μονο γκαζον θες μεγαλη μηχανη (50+cm πλατος) για να τελειωνεις σχετικα γρηγορα, αν ειναι μικρη εκταση, εχει παρτερια/λουλουδια κλπ θες μικροτερη (42cm πλατος πχ) και ελαφρυα για να την κουμανταρεις ευκολα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, fredd0 είπε

Ξεκινα απο την εκταση, αλλη μηχανη θες για 50τμ κηπακι, αλλη για 2 στρεματα.

Σε γενικες γραμμες εγω εχω παει σε μπαταριας πλεον, απο βενζινης,αλλα τιμες τσιμπημενες στις αξιοπρεπεις (e-go κλπ)

Οι ρευματος ειναι γενικα φθηνες αλλα σου σπανε τ' @@ αν εχεις να κουρεψεις οτιδηποτε περα απο πολυ μικρο κηπακι

αν ειναι εκταση μεγαλη μονο γκαζον θες μεγαλη μηχανη (50+cm πλατος) για να τελειωνεις σχετικα γρηγορα, αν ειναι μικρη εκταση, εχει παρτερια/λουλουδια κλπ θες μικροτερη (42cm πλατος πχ) και ελαφρυα για να την κουμανταρεις ευκολα

Όταν στο Skroutz λέει ηλεκτρική εννοεί με καλώδιο υποθέτω σωστά? Με 300ε παίρνω κάτι καλό με μπαταρίες?

Επίσης ο κήπος πρέπει να ναι καμιά 50αρια τετραγωνικά, γι αυτό που είπες για το πλάτος, χωρίς πολλά λουλούδια παρτέρια κλπ.

Αυτή πώς σου φαίνεται?

Επεξ/σία από SakafliaC
Δημοσ.

Ναι ηλεκτρικες ειναι αυτες με το καλωδιο, που σημαινει απλωσε μπαλαντεζα, προσεχε μη κοψεις καλωδια, γενικα σπασιμο @@. Βεβαια αν δε σε βγαζει το budget πας σε ηλεκτρικη, ειναι μικρος ο χωρος δε θα εχει τεραστιο θεμα

Μια χαρα ειναι η Husqvarna, απλα νομιζω αυτο που εντοπισες ειναι Pricing error ... απο οσο ξερω αυτη η τιμη ειναι χωρις μπαταρια/φορτιστη. Με παει κανα ογδονταρι - κατοσταρικο παραπανω. Αν το αποφασισεις μιλα με το καταστημα και βεβαιωσου οτι αγοραζεις ΜΕ μπαταρια. Οικονομικη εναλλακτικη ειναι καπου εδω

• Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Αυτή πώς σου φαίνεται?

Υπόψιν το πρώτο κατάστημα με τα 349€ γράφει στη σελίδα του αυτό:

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται η μπαταρία & ο φορτιστής (Δείτε τα συμβατά προϊόντα)

Ενώ στο άλλο με τα 439 αυτό:

*Συμπεριλαμβάνονται:
Μπαταρία BLi20 και
Φορτιστής QC80

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Όταν στο Skroutz λέει ηλεκτρική εννοεί με καλώδιο υποθέτω σωστά? Με 300ε παίρνω κάτι καλό με μπαταρίες?

Επίσης ο κήπος πρέπει να ναι καμιά 50αρια τετραγωνικά, γι αυτό που είπες για το πλάτος, χωρίς πολλά λουλούδια παρτέρια κλπ.

Αυτή πώς σου φαίνεται?

Για 50 τετραγωνικά είναι αρκετά μεγάλη,και δεν είναι ηλεκτρική αλλά με μπαταρία.

Εγω για τόσα μέτρα θα έπαιρνα κάτι τέτοιο 

Stihl RME 235,έχει και πιο δυνατό με 230 ευρώ.

C9C42D7E-B9AD-461F-B983-0371D7F2DE52.png

Δημοσ.

Αν θες μπαταρίας για την ευελιξία και το καλό στο περιβάλλον ρίξε και μία ματιά στην Gardena. Είναι καλή για οικιακή χρήση και εμπορικό σήμα της Husqvarna.

Gardena PowerMax Li-40/32 Μηχανή Γκαζόν Μπαταρίας 40V

Με μπαταρία και φορτιστή την βρίσκω από 325€ μέσω έγκυρου σκρουτζομάγαζου... 

• Thanks 1
Δημοσ.

Λέω να πάω γι  αυτήν.

Την εταιρεία δεν τη γνωρίζω αλλά εφ όσον την προτείνατε 2 άτομα και είναι και θυγατρική της Husqvarna υποθέτω θα ναι οκ.

Ελπίζω να μην το μετανιώσω μόνο που διάλεξα με μπαταρίες.

Δε ξέρω τι προτιμάει είναι η αλήθεια, απλά σκέφτομαι ότι το καλώδιο θα ναι μπελάς.

Υστερεί σημαντικά σε δύναμη σε σύγκριση με μία ρεύματος στα ίδια λεφτά?

Δημοσ.

οι απλες μπαταριας (18V υστερουν σημαντικα). Γιαυτο σου ειπα κοιτα 36V η 40V. Δε θα εχει κανενα θεμα εκτος κι αν αφηνει το γκαζον να φτασει σε υψος καλαμιας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...