Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας ανοίγω αυτό το θέμα και πιστεύω ότι σε πόλους θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μιας και στις μέρες μας όταν η κρίση πλέον μας έχει κατακλύσει  σε παγκόσμιο επίπεδο......το οπτικό μας πεδιο θα ελκυετε απ' τα φθηνά "κίτρινα" και σχιστοματικα εργαλεία και για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση...(benman. bormann bulle FF group. Ingco-total...workpro. Deko. Stanley....)Και εδώ δυστηχος είναι που όλοι οι λίγο πολύ αυτοδίδακτοι μάστορες θέλουμε συνέχεια να εμπλουτίζουμε από απόψεις και γνώμες......ως πρώτη εικονα 2 ινγκο που έχω ένα δράπανο 1100 και ένα δράπανο κατσαβίδο 20β είναι σκυλιά.......θέλω να μου πείτε τι πιστεύετε και εσείς για αυτα τα brand που έχουν γεμίσει τα τεχν πολυκαταστηματα

Επεξ/σία από e1995kati
Δημοσ.

Κάθε τεχνικός κλάδος έχει και τα εργαλεία που χρειαζονται για να επιτελέσεις τις δουλειές σου. Εκεί η κάθε εταιρεία φτιάχνει τα δικά της και έχει την ανάλογη πρωτοκαθεδρια.

Μαρκες και μάρκες έχουν γεμίσει την αγορά. 

Αν θες κάτι καλό, πας αναγκαστικά σε ακριβές τιμές. Αν είσαι επαγγελματίας δεν θα τσιγγουνευτεις τις τιμές. Αν είσαι όμως ερασιτέχνης, τότε ανάλογα του βαθμού ενασχόλησης σου, θα αγοράσεις μέτρια προς φθηνά εργαλεία. 

Η Bormman έχει εισέλθει σχεδόν παντού. Βασίζομαι μόνο σε κριτικές μέσω skroutz, φαίνεται ίσως μια μέτρια προς καλή μάρκα. Πριν 3 χρόνια θέλησα να αγοράσω ένα τρυπάνι, επέλεξα Bormman, o ιδιοκτήτης του καταστήματος που πήγα μου λέει πως έδωσαν εντολή από την αντιπροσωπεία να αποσύρουμε τις παρτίδες και για να μην φύγω άπραγος από το μαγαζί μου έδωσαν ένα τρυπάνι μάρκας peugeot που μου είπαν πως είναι και καλύτερο. Πραγματικά δεν ξέρω αν ήταν καλύτερο μάλλον όχι, δεν ήταν καινούργιο τρυπάνι σίγουρα, το έψαξα στο Internet και δεν έβρισκα σχεδόν τίποτα. 

Από Stanley έχουμε ένα θερμόμετρο υπερύθρων, καλά δουλεύει. Κάτι παραπάνω δεν ξέρω. 

Άμα ασχολεισαι με υδραυλικά και ψυκτικά δες για rothenberger. Για γενικότερα τεχνικά δες makita. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Κάθε τεχνικός κλάδος έχει και τα εργαλεία που χρειαζονται για να επιτελέσεις τις δουλειές σου. Εκεί η κάθε εταιρεία φτιάχνει τα δικά της και έχει την ανάλογη πρωτοκαθεδρια.

Μαρκες και μάρκες έχουν γεμίσει την αγορά. 

Αν θες κάτι καλό, πας αναγκαστικά σε ακριβές τιμές. Αν είσαι επαγγελματίας δεν θα τσιγγουνευτεις τις τιμές. Αν είσαι όμως ερασιτέχνης, τότε ανάλογα του βαθμού ενασχόλησης σου, θα αγοράσεις μέτρια προς φθηνά εργαλεία. 

Η Bormman έχει εισέλθει σχεδόν παντού. Βασίζομαι μόνο σε κριτικές μέσω skroutz, φαίνεται ίσως μια μέτρια προς καλή μάρκα. Πριν 3 χρόνια θέλησα να αγοράσω ένα τρυπάνι, επέλεξα Bormman, o ιδιοκτήτης του καταστήματος που πήγα μου λέει πως έδωσαν εντολή από την αντιπροσωπεία να αποσύρουμε τις παρτίδες και για να μην φύγω άπραγος από το μαγαζί μου έδωσαν ένα τρυπάνι μάρκας peugeot που μου είπαν πως είναι και καλύτερο. Πραγματικά δεν ξέρω αν ήταν καλύτερο μάλλον όχι, δεν ήταν καινούργιο τρυπάνι σίγουρα, το έψαξα στο Internet και δεν έβρισκα σχεδόν τίποτα. 

Από Stanley έχουμε ένα θερμόμετρο υπερύθρων, καλά δουλεύει. Κάτι παραπάνω δεν ξέρω. 

Άμα ασχολεισαι με υδραυλικά και ψυκτικά δες για rothenberger. Για γενικότερα τεχνικά δες makita. 

rothenberger οι τιμές είναι ίσως και 5 φορές παραπάνω από κινεζικο. Μόνο για λιγους επαγγελματίες θα έλεγα 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, e1995kati είπε

Γεια σας ανοίγω αυτό το θέμα και πιστεύω ότι σε πόλους θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μιας και στις μέρες μας όταν η κρίση πλέον μας έχει κατακλύσει  σε παγκόσμιο επίπεδο......το οπτικό μας πεδιο θα ελκυετε απ' τα φθηνά "κίτρινα" και σχιστοματικα εργαλεία και για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση...(benman. bormann bulle FF group. Ingco-total...workpro. Deko. Stanley....)Και εδώ δυστηχος είναι που όλοι οι λίγο πολύ αυτοδίδακτοι μάστορες θέλουμε συνέχεια να εμπλουτίζουμε από απόψεις και γνώμες......ως πρώτη εικονα 2 ινγκο που έχω ένα δράπανο 1100 και ένα δράπανο κατσαβίδο 20β είναι σκυλιά.......θέλω να μου πείτε τι πιστεύετε και εσείς για αυτα τα brand που έχουν γεμίσει τα τεχν πολυκαταστηματα

Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις ελαφριά και περιστασιακή χρήση (δλδ ο ορισμός της ερασιτεχνικής χρήσης), ότι και να επιλέξεις θα αντέξει.

Εσύ προσωπικά τι ακριβώς χρήση κάνεις σε αυτά τα δύο που έχεις και τα χαρακτηρίζεις "σκυλιά"? Πχ με το δράπανο κάνεις 10 τρύπες τον χρόνο, ή 50 την ημέρα? Με το επαναφορτιζόμενο αδειάζεις 5 μπαταρίες την ημέρα, ή δεν σου έχει τύχει ποτέ να αδειάσει εντελώς η μπαταρία?

Δημοσ.

Τα φασόν κινεζικά τις περισσοτερες φορές είναι μια χαρά για περιστασιακή χρήση. Αν ομως είσαι επαγγελματίας και θέλεις πχ σκαπτικο δράπανο δεν θα πας σε Stanley κτλ αλλά θα κανεις μια φορά την υπέρβαση να πας σε ένα Hilti το οποίο θα σου κάνει απόσβεση. Συνήθως οι επώνυμες μάρκες εκτός από την ποιοτική διαφορά έχουν και τεράστια διαφορά σε θέμα service και after sales, θα βρίσκεις ανταλλακτικά ακόμα και σε μοντέλα που έχουν βγει χρόνια απ την παραγωγή και δεν θα σε αφήνει το service πάνω από μια μέρα χωρίς εργαλείο. Επισης στα φασόν μια φορά είχα αγοράσει ένα δίδυμο τροχό ο οποίος ενώ δούλευε κανονικά όταν χρειάστηκε να αλλάξω δίσκο η διάμετρος δεν ήταν universal και πήρε πόδι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολες φορές όταν βλέπουμε τις τιμές όμως αναθεωρούμε δράπανο DeWalt 1100w 220 euro ενώ με 140 εχεις πάρει 2 των 1100 ένα ingco Kai ena bormann όπως έχω τωρα

Πολες φορές όταν βλέπουμε τις τιμές όμως αναθεωρούμε δράπανο DeWalt 1100w 220 euro ενώ με 140 εχεις πάρει 2 των 1100 ένα ingco Kai ena bormann όπως έχω τωρα https://www.skroutz.gr/s/4747521/Ingco-ID11008-Κρουστικό-Δράπανο-1100W.html?from=catspan

https://www.skroutz.gr/s/18570604/Bormann-BID1300-Κρουστικό-Δράπανο-1200W.html

Επεξ/σία από e1995kati

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...