marmaga Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Προσφατα αγόρασα εναν Samsung 980PRO PCIe 4.0 NVMe SSD 1 TB. Δυστυχώς όμως ενώ εμφανίζεται κανονικά στο BIOS και στη διαχείριση συσκευών κάτω απο τις μονάδες δίσκου, δέν εμφανίζεται ούτε στο Device Manager, ούτε στο diskpart list. Έχω άλλους 2 δίσκους στο PC έναν SSD 970 EVO plus PCIe 3.0 250GB και εναν SSD 870 EVO Sata III 1TB. Έχω δοκιμάσει τα πάντα (μάλλον) και δέν εχω καταφέρει τίποτα. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δώσει κάποια λύση; Motherboard Asus Rog Strix B550-f gaming CPU: AMD Ryzen 9 5950x
nickol-us Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Παρόμοιο πρόβλημα, δες μήπως αποτελέσει λύση https://linustechtips.com/topic/1260309-nvme-ssd-not-recognized-in-disk-management-but-recognized-in-device-manager/?do=findComment&comment=14150623
fragsp Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δοκίμασες να κατεβάσεις το partition magic το προγραμμα και από εκεί να κάνεις όλη την διαδικασία; Ίσως σου λύσει το πρόβλημα
triplex1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Το προβλημα σου ειναι απο το bios αν εχεις πειραξει κατι ή το εχεις κανει update , σε καθε αλλη περιπτωση δεν εχεις ορίσει το διαμερισμα του συγκεκριμενου δισκου
mythic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα, Είχα το ίδιο θέμα και λύθηκε ως εξής: Πίνακας Ελέγχου Εργαλεία Διαχείρισης Δημιουργία κ Διαμόρφωση διαμερισμάτων σκληρού δίσκου Κοίτα ποιος σκληρός δεν έχει εκχωρηθεί (unnalocated) Δεξί κλικ στον σκληρό και πατάς Νέος Απλός Τόμος Ακολουθείς τα βήματα του οδηγού και είσαι έτοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα