Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ που κάνω crossfit κάνω 1 φορά το μήνα σίγουρα και θέλω να το πάω στις 2 μετέπειτα. Απλά πήγαινε σε ένα μασατζίδικο, δεν έχεις να φοβάσαι κάτι,πάρε γυναίκα εννοείται. Επίσης,σε ρωτάει αν είναι οκ η δύναμη που σου βάζει

Δημοσ.

Τι κομπλεξικά και φοβικά είναι αυτά για το να σου κάνει άντρας μασάζ; Προσωπικά κάνω 12 χρόνια θεραπευτικό μασάζ και πραγματικά τι να μου κάνει γυναίκα ειδικά σε άτομο με τη δική μου σωματοδομή και τους μυς μου. Θέλει δύναμη για να νιώσω ανακούφιση, δύναμη που έχει μόνο άντρας. Τα τελευταία 4 χρόνια έχω άντρα θεραπευτή όπου βγαίνω κάθε φορά άλλος άνθρωπος. Έχετε δει ποτέ γυναίκα σε σοβαρές ομάδες να κάνει μασάζ σε αθλητές ειδικά ομαδικών αθλημάτων? Αφήστε που κάποια γεροδεμένα σώματα όπως το δικό μου θέλουν αποκλειστικά δύναμη. 2-3 φορές μου έχουν κάνει γυναίκες μασάζ και έκλαιγα τα λεφτά μου. Αμα ο άλλος πάει στο μασάζ με σκεπτικό να πηδήξει τότε κλάφτα χαράλαμπε. Πήγαινε κανα μπουρδέλο φίλος καλύτερα. Οκ εντάξει από τη φύση του το μασάζ έχει ερωτικά στοιχεία και θα υπάρξουν στιγμές χαλαρότητας ή που το σώμα ενστικτωδώς θα αντιδράσει ακόμα και με αυτόματες στύσεις,   αλλά αν ξέρεις τον θεραπευτή σου και υπάρχει εμπιστοσύνη αυτά ξεπερνιούνται. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...