Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω απίστευτα να πάω για μασαζ. Μου αρέσει σαν αίσθηση και νομίζω ότι θα αρέσει και στους μυες μου που από το γυμναστήριο έχουν κάπως καταπονηθεί. Αλλά ρε παιδιά δεν ξέρω. Από τη μια λέω αν είναι γυναίκα δεν θα χει δύναμη.. από την άλλη δεν θα ταν το καλύτερο μου να με πασπατεύει ένας μαντραχαλάς. Θα μου πείτε άλλη όρεξη δεν είχε, αλλά μόνο εγώ βρίσκω κάπως να σχεδον-γδυθώ μπροστά σε έναν/μια άγνωστο/η και να με τρίβει; Δηλαδή το θέλω αλλά κάπως κολλάω. Από τιμές είναι καλά έχω βρει με 12 ευρώ νομίζω. Έχει κανείς μέρος να προτείνει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

Θέλω απίστευτα να πάω για μασαζ. Μου αρέσει σαν αίσθηση και νομίζω ότι θα αρέσει και στους μυες μου που από το γυμναστήριο έχουν κάπως καταπονηθεί. Αλλά ρε παιδιά δεν ξέρω. Από τη μια λέω αν είναι γυναίκα δεν θα χει δύναμη.. από την άλλη δεν θα ταν το καλύτερο μου να με πασπατεύει ένας μαντραχαλάς. Θα μου πείτε άλλη όρεξη δεν είχε, αλλά μόνο εγώ βρίσκω κάπως να σχεδον-γδυθώ μπροστά σε έναν/μια άγνωστο/η και να με τρίβει; Δηλαδή το θέλω αλλά κάπως κολλάω. Από τιμές είναι καλά έχω βρει με 12 ευρώ νομίζω. Έχει κανείς μέρος να προτείνει;

Αρωμάτισε τον χώρο στο σπίτι σου με αιθέρια έλαια και αρωματικά κεριά και βάλε την γυναίκα σου να σου κάνει μασάζ..😄😄 

Επεξ/σία από giorgos_76
Δημοσ.

Εγώ θέλω, αλλά δε ξέρω ν' αναγνωρίσω τα "σκέτα" μασάζ απ' τα πονηρά. Αν υπήρχε κάνα μεγάλο, επώνυμο κέντρο που να μη κινδυνεύουμε να βρεθούμε σε κρυφο-μπουρ**λο θα'ταν τέλειο. Αλλά είναι όλα μικρά studio και φοβάμαι :P

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

αν δε θες να σε πασπατεύουν πάρε πιστόλι μασάζ, εγώ έχω το https://www.skroutz.gr/s/26558558/Yunmai-Pro-Basic-Πιστόλι-Μασάζ-για-τα-Πόδια-το-Σώμα-τα-Χέρια-με-Δόνηση-YMJM-551S.html που ειναι xiaomi και κάνει δουλειά για απλό πιάσιμο

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, giorgos_76 είπε

Αρωμάτισε τον χώρο στο σπίτι σου με αιθέρια έλαια και αρωματικά κεριά και βάλε την γυναίκα σου να σου κάνει μασάζ..😄😄 

φοβάμαι θα με χωρίσει στο τέλος :P

Αφού λίγο πριν τα φτιάξουμε η προσέγγιση της ήταν να με τρίβει στο σβέρκο. Είχα σκεφτεί μήπως πηγαίναμε οι 2 μας γιατί είχα δει κάτι μασαζ για ζευγάρια και καλά αλλά μου φαίνεται χωρίς νόημα.

Δημοσ.

3 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

φοβάμαι θα με χωρίσει στο τέλος :P

Αφού λίγο πριν τα φτιάξουμε η προσέγγιση της ήταν να με τρίβει στο σβέρκο. Είχα σκεφτεί μήπως πηγαίναμε οι 2 μας γιατί είχα δει κάτι μασαζ για ζευγάρια και καλά αλλά μου φαίνεται χωρίς νόημα.

να πατε. ειναι σουπερ. υπαρχουν απο 12 ευρω μεχρι πολλα. μην πας στα φθηνα, μην κανεις χαλαρωτικο μασαζ. πηγαινε στα 20+ ευρω και θα νιωσεις φοβερα μετα. θα θες να ξαναπας.

Δημοσ.

μασάζ σε κέντρο φυσικοθεραπείας ή χειροπρακτικης για αρχή που έχουν εμπειρία σε αθλητές, τραυματισμους κλπ. Ζήτα πλάτη, αυχένα, χέρια κ βλέπεις. 

υγ. έχει γυναίκες μασεζ με πολύ πιο σκληρό χέρι από άντρες μασέρ. οπότε είναι όλα σχετικά. 

Δημοσ.

Αρχικά, δεν γδυνεσαι μπροστά τους...γδυνεσαι, ξαπλώνεις, σκεπάζεσαι και μετά μπαίνουν. Οκ, σίγουρα θα δουν κάτι, αλλά βλέπουν τόσους που δεν τους κάνει καμία αίσθηση. Θα το δεις και εσύ. Πήγαινε για θεραπευτικό, όχι απλό χαλαρωτικό. Όσο για τη δύναμη...αθώο μου παιδί!

Είναι πάρα πολύ χαλαρωτικό, εγώ το αγαπώ και πηγαίνουμε συχνά! Πήγαινε έστω 1 φορά για την εμπειρία, θα σου αρέσει πολύ! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gingerbread είπε

Από τη μια λέω αν είναι γυναίκα δεν θα χει δύναμη..

Νομίζεις… αρκεί να βρεις την κατάλληλη…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που πολλοι δεν καταλαβαινουν ειναι οτι υπαρχει το χαλαρο μασαζακι κατηγοριας wellness και το αθλητικο μασαζ που κανεις για να βοηθησεις τους μυες να χαλαρωσουν, να λυσεις μυικους σπασμους και γενικα να κανεις ενα "reset". Περιπου οι μισοι που ξερω που κανουν σοβαρη γυμναστικη, χρειαζονται ενα μασαζ ανα περιπου 5 βδομαδες, αλλιως ερχονται μυικοι σπασμοι , πιασιματα κλπ. Μεσα σε αυτα βαλε κ την καθιστικη ζωη , την δουλεια σε pc/γραφειο κλπ.

Εγω προσωπικα κανω περιπου μια φορα στις 5-6 βδομαδες ή αναλογα οταν νιωθω οτι καποιες μυικες ομαδες ειναι καπως "οριακα", καταλαβαινεις το σωμα σου γενικα.

Επειδη πηγα σε διαφορους και διαφορες μεχρι να βρω ποιοι/ποιες κανουν σοβαρο αθλητικο μασαζ (και να εχω μια λιστα με κανα δυο ατομα ωστε να εχω επιλογες να βρω ραντεβου), να ξερεις οτι το αν θα ειναι δυνατο το μασαζ ή οχι δεν εχει σχεση με το αν ειναι αντρας ή γυναικα. Μου εχουν τυχει γυναικες με πολυ δυνατο μασαζ (και οι 2 ειχαν δουλεψει σε αντρικες ομαδες πολο σαν μασερ και δεν μασουσαν καθολου, ηταν πολυ δυνατες) και αντρες που εκλαιγα τα λεφτα μου. Επισης να ξερεις οτι αρκετοι αν δεν σε ξερουν φοβουνται να κανουν δυνατο μασαζ, εκει τους λες οτι δεν σε ενοχλει και το κανεις λογω αθλητισμου. 

Τωρα για το γδυσιμο πρεπει να καταλαβεις οτι ολη την μερα τους κανουν ακριβως αυτο το πραγμα οποτε εισαι απλα αλλος ενας πελατης, ειναι σαν διαδικασια π.χ. σαν να αλλαξεις ρουχα σε αποδυτηρια μαζι με αλλους, την πρωτη φορα σου φαινεται παραξενο μετα απλα το αγνοεις. Αν παρολαυτα τοσο πολυ σε φοβιζει να σου κανει μασαζ αντρας, μπορεις αν πηγαινεις για μασαζ σε upper back να πηγαινεις σε αντρα και σε lower back οπου πιανει και κωλο (γλουτοι) να πας σε γυναικα να εισαι πιο ανετος. 

Αυτα, δυστυχως δεν εχω να σου προτεινω γιατι μενω εξωτερικο, αλλα μην κολλας αξιζει 100%

1 ώρα πριν, Haldol είπε

Εγώ θέλω, αλλά δε ξέρω ν' αναγνωρίσω τα "σκέτα" μασάζ απ' τα πονηρά. Αν υπήρχε κάνα μεγάλο, επώνυμο κέντρο που να μη κινδυνεύουμε να βρεθούμε σε κρυφο-μπουρ**λο θα'ταν τέλειο. Αλλά είναι όλα μικρά studio και φοβάμαι :P

ε φιλε κοιτας τι προσφερουν, αν βλεπεις οτι αναφερονται σε αθλητικο μασαζ κλπ πηγαινεις, αν βλεπεις ταιλανδεζικο μασαζ ε ισως να μην ειναι αυτο που θες

Επεξ/σία από epp
Δημοσ.

Περα από φυσικοθεραπεια και μασαζ για θεραπευτικους λόγους δεν θα πήγαινα για κάτι άλλο, παλιά φέρναμε θεραπευτή στο σπίτι, μασάζ για 20 λεπτά το πολύ και μετά κάτι αλλα με ηλεκτρόδια. Βέβαια, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που τους αρέσει. 

Στο μασάζ για μη θεραπευτικους λόγους υπάρχουν πολλά και διάφορα είδη μασάζ που πρέπει να ξέρεις ποιο σου ταιριάζει για την περιπτωση σου, δεν στα κάνουν ολα μαζί, ενα πρόγραμμα θα επιλέξεις και θα το πληρώσεις. Υπάρχουν ειδικα προγράμματα με αυτούς που ειναι μπρατσαραδες και φουσκωτοί εκεί πρέπει να ασκήσεις δύναμη, δεν κάνει για αγυμναστους και λαπάδες. 

Αυτό για την διάκριση και το μπέρδεμα μεταξύ κανονικού στούντιο για μασάζ και οίκου ανοχης με την μάσκα του μασαντζιδικου είναι εύκολη. Θα ψάξετε στο internet και θα βρείτε από τις σελίδες τους τι λένε, αυτα που κάνουν και άλλα πράγματα πέραν από κανονικό μασάζ θα τα καταλαβετε αμεσα διότι το γράφουν από τις σελίδες τους δεν το κρατάνε κρυφό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω αδερφη φυσικοθεραπευτρια. Σακ ιτ, κανω δωρεαν 😂

Βρες καποιο φυσικοθεραπευτηριο κοντα σου και πηγαινε. Θα σε βοηθησει αν αθλεισαι κιολας 

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...