Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε περίπτωση που θέλω να αλλαξω καρτα γραφικών και να βαλω μια με περισσοτερα GB χρειαζονται αλλαγες στο BIOS για να λειτουργήσει σωστα ο υπολογιστης και η καρτα ?

• Λύση
Δημοσ.

Τι σε προβληματίζει ακριβώς;

Εκτός αν έχεις κάποια πανάρχαια μητρική που δεν υποστηρίζει uefi bios και θες να βαλεις καρτα τελεταιας 5ετιας να πω, εκει να παιζει να μην ξεκινήσει καν.

Κατα τα άλλα δεν παίζει κανένα ρόλο πόσα τεραμπαίτ κάρτα γραφικών θα βάλεις αρκεί να γίνει σωστά η κατάργηση των προηγούμενων οδηγών και η εγκατάσταση των νεων, ιδιαίτερα δε αν μιλάμε για μεταπηδηση στρατοπέδου.

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, spirosavg είπε

Είναι σίγουρο?

Αν δεν είσαι overclock με τον memory controller τσιταρισμένο στα όρια, ναι είναι σίγουρο. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις εκτός από αυτή τη συγκεκριμμένη, ισχύει ότι έγραψε ο @Τέρης Α. και δεν χρειάζεται να κάνεις καμία αλλαγή στο BIOS για να αλλάξεις την κάρτα γραφικών σε ένα κομπιούτερ.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι δεν είμαι σίγουρος αν η μητρική μου (Dell Inc. 0CRH6C) υποστιρίζει αυτή την κάρτα γραφικών που θέλω να βάλω (Biostar GeForce GT 730 4GB DDR3 (LP) Ver. GT730)

Δημοσ.

Λογικά την υποστηρίζει. Υπάρχουν και περιπτώσεις (GY1030) που δεν παίζει. Θα το μάθετε μετά την τοποθέτηση αν υπάρχει πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...