redmedusa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θα ήθελα να αγοράσω τον συγκεκριμένο vaper και να ταξιδέψω για Κύπρο από Κρήτη σε μερικές μέρες με Ryanair. Μπορώ να τον πάρω σε backpack στη καμπίνα μαζί μου στο αεροπλάνο? Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από redmedusa 1
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 5 minutes ago, redmedusa said: Καλησπέρα, θα ήθελα να αγοράσω τον συγκεκριμένο vaper και να ταξιδέψω για Κύπρο από Κρήτη σε μερικές μέρες με Ryanair. Μπορώ να τον πάρω σε backpack στη καμπίνα μαζί μου στο αεροπλάνο? γιατι να μην μπορεις? δεν εχει υγρο μεσα και ουτε η μπαταρια ειναι μεγαλη
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, redmedusa είπε Καλησπέρα, θα ήθελα να αγοράσω τον συγκεκριμένο vaper και να ταξιδέψω για Κύπρο από Κρήτη σε μερικές μέρες με Ryanair. Μπορώ να τον πάρω σε backpack στη καμπίνα μαζί μου στο αεροπλάνο? Γιατί να μην μπορείς να το πάρεις μαζί σου στην καμπίνα;
redmedusa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, poulinos είπε γιατι να μην μπορεις? δεν εχει υγρο μεσα και ουτε η μπαταρια ειναι μεγαλη 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί να μην μπορείς να το πάρεις μαζί σου στην καμπίνα; Σκέφτομαι ότι ουσιαστικά κάνει τη δουλειά ενός αναπτήρα και αφού φτάνει τους 230°C ίσως απαγορεύεται στο αεροπλάνο.
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 2 hours ago, redmedusa said: Σκέφτομαι ότι ουσιαστικά κάνει τη δουλειά ενός αναπτήρα και αφού φτάνει τους 230°C ίσως απαγορεύεται στο αεροπλάνο. τοσοι κανουν ηλεκτρονικο τσιγαρο. Passengers are allowed to bring the devices on board but they must be appropriately packed. Vapes, e-cigarettes and spare lithium batteries must be placed in carry-on luggage only. Vapes and e-cigarettes should be carefully protected to prevent the device from accidentally turning on. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα