Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να το ρυθμίσουμε να πλύνει κανονικά τα ρούχα, να τα ξεπλύνει και να τα στύψει?

τα στύβει μόνο χωρίς να τραβαει νερα.

η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από την αδερφή που μένει θεσσαλονίκη. οπως καταλαβετε από αποσταση δεν εχω ιδεα

ffff.jpg

Δημοσ.

Μάρκα πες να στείλει. 

Πάντως για να στραγγίξει είναι το τέρμα πάνω στις στροφές. 

Αριστερά δεν ξέρω τι παίζει. 

ΙΣΩΣ να πρέπει να πατήσει το 3ο κουμπί από αριστερά για να γίνει και αυτόματα με το πρόγραμμα. (δεν έχω ξαναδεί το εικονίδιο με τις σταγόνες γενικά). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από αγγλικά πως είσαι;

Λογικά αυτό θα βοηθήσει, μοιάζει να είναι το ίδιο

https://www.οδηγοσ-χρησησ.gr/indesit/xwsc-61251-w-uk/εγχειρίδιο?p=9

Έχει τα προγράμματα αναλυτικά καθώς και πως μπορείς να "φτιάξεις" το πρόγραμμα στα μέτρα σου

(από σελίδα 9 και μετά)

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

ΙΣΩΣ να πρέπει να πατήσει το 3ο κουμπί από αριστερά για να γίνει και αυτόματα με το πρόγραμμα. (δεν έχω ξαναδεί το εικονίδιο με τις σταγόνες γενικά). 

43.jpg.e782440e155edc56a8620b236d1fdf97.jpg

Όχι, να μη το πατήσει αυτό το κουμπί... είναι για να κάνει το επιλεγμένο πρόγραμμα, μερικό ξέβγαλμα / στύψιμο.

@valadsk Πάρε ένα άδειο μπουκάλι και γέμισε νερό τον κάδο με νερό πχ 6-8 λίτρα. Να βλέπεις με το μάτι δηλαδή ότι υπάρχει νερό στο κάδο.

Κλείσε τη πόρτα και γύρνα τον διακόπτη στις σταγόνες (μετά το 14) και πάτα start. Αν δε σου αδειάσει το νερό τότε έχεις θέμα.

32.jpg.3cd018b998e0a5b555d15fb44858db56.jpg

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.

το είχε αφήσει η προηγούμενη ενοικιάστρια σε καινούργιο σπίτι που μόλις μπήκαμε.

δεν ξερω αν καινούργιο ή παλιό. 

το έβαλε στο 4 όπως είπε ένα παιδί παραπάνω και ξεκίνησε στους 40 βαθμούς. 

@ekrepali επειδή η μικρή δεν το έχει λέω να μην της το πω. τι ακριβώς δείχνει αυτό που περιγράφεις; τι θέμα θα έχει δηλαδή?

ευχαριστώ πολύ όλους σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, valadsk είπε

@ekrepali επειδή η μικρή δεν το έχει λέω να μην της το πω. τι ακριβώς δείχνει αυτό που περιγράφεις; τι θέμα θα έχει δηλαδή?

Να δεις αν τραβάει τα νερά... δεν είναι ανάγκη να περιμένεις 15 ώρες. Με τον κάδο γεμάτο νερό, δοκιμάζεις κατευθείαν το 14 που είναι η άντληση/ξέβγαλμα.

Αν δεν αντλεί τα νερά, τότε όποιο πρόγραμμα και να βάλεις απ'το 1-14 το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις.

37 λεπτά πριν, ekrepali είπε

edit: Nα ορίστε μαλακία σου είπα. Αυτό που έχω στη φώτο πάνω είναι το ξέβγαλμα, εννοείται με νερό στον κάδο.

Η άντληση είναι η επόμενη επιλογή μαζί με το στύψιμο (πράσινο). Εκεί θα δει αν τραβάει τα νερά.

edit2: Υποψιάζομαι πως όλα τα προγράμματα "τερματίζουν" μετά το ξέβγαλμα (δηλαδή στις σταγόνες) και μετά θα πρέπει χειροκίνητα να το βάζει στην τελευταία επιλογή για άντληση/στύψιμο. Έτσι ήταν παλιά τα περισσότερα μηχανικά πληντύρια.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, valadsk είπε

της indesit ειναι 

309022839_3234520490143517_1486530690829664931_n.jpg

Ωραια, απο εδω φαινεται οτι στον αριστερο διακοπτη επιλεγει το ιδιο συμβολο με αυτο που ειναι 2ο στο Partial, δλδ "Spin + Drain" (στυψιμο και στραγγισμα).

Δεν αναφερει κατι για το στυψιμο, οποτε μαλλον το κανει σε 2η φαση αφου τελειωσει το βασικο προγραμμα

Πιο πανω στο manual, λεει αυτα:

image.png.6102cdf83113aeee045dd250902aab92.png

image.png.54c1c812a35feb7a571f7a010fc08617.png

image.png.3a092a1b2c7e3d9cbbfa59fdf07895b1.png

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

κάτι τέτοια βλέπεις και σε πιάνει συγκίνηση. Να μην έχεις κανέναν να ρωτήσεις να ανοίγεις ένα θέμα και να σου βρίσκουν απάντηση στο λεπτό. ευχαριστώ πολύ όλους σας.

και τα έστιψε μου είπε η μικρή με το 4 που ρύθμισε και τα καθάρισε και είναι οκ. 

οπότε φαντάζομαι το στύψιμο και το στράγγισμα θα έχουν καλύτερα αποτέλεσματα και είναι μεμωνομένο πρόγραμμα αν δεις ότι δεν τα εχει στύψει καλα αν κατάλαβα καλά ( μην βαράτε από τις φωτογραφίες το βλέπω και γω δεν έχω παει ακόμη στο σπίτι).

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ekrepali είπε

edit2: Υποψιάζομαι πως όλα τα προγράμματα "τερματίζουν" μετά το ξέβγαλμα (δηλαδή στις σταγόνες) και μετά θα πρέπει χειροκίνητα να το βάζει στην τελευταία επιλογή για άντληση/στύψιμο. Έτσι ήταν παλιά τα περισσότερα μηχανικά πληντύρια.

Δεν είναι τόσο παλιό που περιστρέφονταν κατά  την λειτουργεια ο διακόπτης των προγραμμάτων.  Δεν έχει περιστροφικό "εγκέφαλο" αλλά πλακέτα.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει σε κανένα πλυντήριο πρόγραμμα χωρίς άντληση... χωρίς στύψιμο υπάρχει (για να μην τσαλακώνουν),  αλλά άντληση δεν υπάρχει κανένα νόημα να μην κάνει.

Έχω το ίδιο σε 7κιλο στο εξοχικό και άντληση κάνει σε όλα τα προγράμματα

Δημοσ.

Πρέπει να είναι πλυντήριο εποχών μέσα στο 2000-10. Η προηγούμενη ενοικιαστρια το άφησε ξέροντας ότι έχει φάει τα ψωμια του και πάει για πεταμα αργά ή γρήγορα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, valadsk είπε

φωτογραφία είναι τραβηγμένη από την αδερφή που μένει θεσσαλονίκη.

Φαντάζομαι τώρα πήγε για σπουδές? Να της πεις να καθαρίσει οπωσδήποτε το φίλτρο κάτω μπροστά (να έχει εύκαιρο ταψάκι/χαρτί κουζίνας/σφουγγαριστρα) και τα λάστιχα της πόρτας, τόσο εσωτερικά του λάστιχου, όσο και κάτω (συνήθως μπορείς να χώσεις χέρι από την μεριά του κάδου). Και προφανώς γάντια. 

Να πάρει και από σούπερ κάποιο καθαριστικό πλυντηρίου για να το βάλει μια πλύση. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...