Προς το περιεχόμενο

TP-LINK Tapo C310 IP Κάμερα 40.90€ @e-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, gorge18 είπε

Πρεπει να βαλεις καπου πριζα σε ενα κουτι και να δωσεις ρευμα... 

Εδω ερχονται εμενα και μου λενε θελω να βαλω ασυρματες καμερες και οταν τους λεω εμ ναι αλλα ρευμα πως θα της δωσεις; παλι καλωδιο δεν θες; Τοτε οι θεοι μου απαντανε. Α, θελει και ρευμα; 
Σοβαρα, μου το εχει πει πανω απο ενα ατομο αυτο... 

Εγώ για να μην χρησιμοποιώ ένα σωρό καλώδια βάζω ένα utp, κρατάω τα 4 που θέλει για το δίκτυο του και τα άλλα τα χρησιμοποιώ σαν τάση σε τέτοιες συσκευές. Τραβάω τα 2 και τα δίνω σε micro USB για τροφοδοσια

Θα έχεις συναντήσει περιπτώσεις που δεν θελουν πολλά τρυπήματα. Για αποφυγή γκρίνιας, το δουλεύω ετσι

13 ώρες πριν, paylidis είπε

εχει συνδρομη...

προσωπικα επειδη εχω 4 hikvision με καταγραφικο και 2 tapo εσωτερικου χωρου περιστρεφόμενες γενικα μπορώ να πω οτι ειμαι εξισου ευχαριστημενος... 

ιδανικα θα ηθελα να εχει cloud καταγραφη με δωρεαν τροπο (πχ σε Onedrive που θα τη σεταρω) αλλα δε μπορω να τα εχω ολα με 30€ που κοστιζε...

Hikvision οι καλύτερες. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Και η C200 ειναι καλη προσφορα - οταν ξαναμπει στα 22.90  . affiliate δε πληρωνω σε εγκαταστατη :P Και τις εχω συνδεσει σε SRIHOME NV σιγα μη πληρωνω και συνδρομη ανα καμερα για το cloud 

Δηλαδη μπορεις να συνδεσεις οποιδηποτε καμερα σεsrihome? 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, dchatz είπε

Αυτή έχει cloud καταγραφή χωρίς συνδρομή όπως έχει η xiaomi;

Η xiaomi δεν έχει cloud καταγραφή χωρίς συνδρομή...

Screenshot_2022-09-28-06-52-50-52_89ed83f5c7ca8fa2c91fc75c50289338.jpg

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Εγώ για να μην χρησιμοποιώ ένα σωρό καλώδια βάζω ένα utp, κρατάω τα 4 που θέλει για το δίκτυο του και τα άλλα τα χρησιμοποιώ σαν τάση σε τέτοιες συσκευές. Τραβάω τα 2 και τα δίνω σε micro USB για τροφοδοσια

Αυτο ειναι πολυ σωστο!

Εγω τωρα πια παω μονο αν εχουν περασει καλωδια. Δεν περνάω εγω. Ο κοσμος ειναι τρελος...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, TechnoState είπε

Η xiaomi δεν έχει cloud καταγραφή χωρίς συνδρομή...

Δε καταγράφει full time αλλά καταγράφει events στο cloud με την εφαρμογή xiaomi home. Αυτή τη στιγμή μάλιστα μπήκα τυχαία να δω και βλέπω χτυπημένη την SD κάρτα με χωρητικότητα 0 και παρόλα αυτά βλέπω τα events κανονικά. Θα το κοιτάξω καλύτερα αλλά έτσι νόμιζα μέχρι τώρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dchatz είπε

Δε καταγράφει full time αλλά καταγράφει events στο cloud με την εφαρμογή xiaomi home. Αυτή τη στιγμή μάλιστα μπήκα τυχαία να δω και βλέπω χτυπημένη την SD κάρτα με χωρητικότητα 0 και παρόλα αυτά βλέπω τα events κανονικά. Θα το κοιτάξω καλύτερα αλλά έτσι νόμιζα μέχρι τώρα.

Τι σημαίνει events ? Οταν ανιχνευσει κινηση καταγραφει βιντεο για καποια sec ;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, runner69 είπε

Τι σημαίνει events ? Οταν ανιχνευσει κινηση καταγραφει βιντεο για καποια sec ;

όταν δει κίνηση καταγράφει ένα βίντεο 10~12 δευτερολέπτων προσωρινά στην κάρτα μνήμης και μετά με την ησυχία της το ανεβάζει στο cloud. Πιθανολογώ ότι το γράφει ενδιάμεσα στην κάρτα μνήμης γιατί ο οδηγίες λένε ότι ότι για να λειτουργήσει η αποθήκευση στο cloud πρέπει να έχει κάρτα μνήμης μέσα. Στην κάρτα καταγράφει full time video. Νομίζω ότι βγαίνουμε off topic γιατί αντί να μιλάμε για την προσφορά μίας κάμερας, μιλάμε για τον τρόπο λειτουργίας μιας άλλη κάμερας.

• Thanks 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει κάμερα που μπορώ να την συνδέσω με κάποιο email ή δικό μου cloud και όταν ανιχνεύει κίνηση να μου στέλνει φωτογραφίες ή βίντεο ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kastoria74 είπε

Υπάρχει κάμερα που μπορώ να την συνδέσω με κάποιο email ή δικό μου cloud και όταν ανιχνεύει κίνηση να μου στέλνει φωτογραφίες ή βίντεο ;

Ναι αυτή..... Με το δικό της πρόγραμμα 

Δημοσ.
Στις 3/12/2022 στις 2:59 ΠΜ, sils είπε

Ναι αυτή..... Με το δικό της πρόγραμμα 

Μα με το δικό της πρόγραμμα πληρώνεις μηνιαία συνδρομή !

Εγώ ρωτάω αν μπορείς να έχεις το υλικό (φωτογραφίες ή βίντεο) δωρεάν σε κάποιο email ή σε δικό μου cloud (πχ google drive).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...