Προς το περιεχόμενο

TP-LINK Tapo C310 IP Κάμερα 40.90€ @e-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, runner69 είπε

Αν ειναι απο newsletter τσεκαρε το link σου γιατι το eshop link μου το δειχνει 47,83€

image.png.99c4f30a088574ced1c51b257e6ce18d.png

Ναι από newsletter είναι, αλλά σκέφτηκα να βάλω clean url. Δεν περίμενα ότι αλλάζει η τιμή. Το διόρθωσα, thanks.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, apostolispk είπε

Ναι από newsletter είναι, αλλά σκέφτηκα να βάλω clean url. Δεν περίμενα ότι αλλάζει η τιμή. Το διόρθωσα, thanks.

Για την ακριβεια το καθαρο με την τιμη σε εκπτωση ειναι αυτο το url

https://www.e-shop.gr/offer?id=220922yd913h9f88ldbafj0vo4

Δημοσ.
6 ώρες πριν, gorge18 είπε

Τι φάση με τις tapo; Τις προωθούν του θανατά, απο ηλεκτρολόγοι μεχρι καταστήματα.

Μακάρι να βγουν καλες.

Όπως τα λες"τις προωθούν". Είναι τα affiliate των μαστορων.

Ήρθε ένας υδραυλικός στο εξοικονομώ να μου προτείνει αντλια θερμοτητας. Εξοικονόμησα τον υδραυλικό. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Αφού είναι εξωτερικου χωρου,πως δουλευει με πριζα?!?

Πρεπει να βαλεις καπου πριζα σε ενα κουτι και να δωσεις ρευμα... 

Εδω ερχονται εμενα και μου λενε θελω να βαλω ασυρματες καμερες και οταν τους λεω εμ ναι αλλα ρευμα πως θα της δωσεις; παλι καλωδιο δεν θες; Τοτε οι θεοι μου απαντανε. Α, θελει και ρευμα; 
Σοβαρα, μου το εχει πει πανω απο ενα ατομο αυτο... 

6 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Όπως τα λες"τις προωθούν". Είναι τα affiliate των μαστορων.

Ασχετα ατομα με τεχνολογια και γενικα καμερες μου λενε να βαλω την tapo; Αλλοι την εχουν παρει ηδη και λενε, περασε μου την. Δε ξερω πραγματικα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, dchatz είπε

Αυτή έχει cloud καταγραφή χωρίς συνδρομή όπως έχει η xiaomi;

εχει συνδρομη...

προσωπικα επειδη εχω 4 hikvision με καταγραφικο και 2 tapo εσωτερικου χωρου περιστρεφόμενες γενικα μπορώ να πω οτι ειμαι εξισου ευχαριστημενος... 

ιδανικα θα ηθελα να εχει cloud καταγραφη με δωρεαν τροπο (πχ σε Onedrive που θα τη σεταρω) αλλα δε μπορω να τα εχω ολα με 30€ που κοστιζε...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.

Την συγκεκριμενη την εχω και δουλευει απροβληματιστα εδω και μηνες. Της εβαλα μια sd card των 128γιγα και αστην να γραφει οποτε την εχω ρυθμισει να γραφει (motion detection).  To cloud storage ειναι με συνδρομη , στα 3.79/7.49/10.99/12.99 τον μηνα για 1//2/3/10 συσκευες αντιστοιχα.

Το μονο αρνητικο για μενα ειναι οτι το app ειναι μονο για κινητο. Απο πισι το μονο που μπορεις να κανεις ειναι network streaming απο το url της καμερας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κάμερα αυτή θα βγει black friday πιο κάτω, οπότε όποιος δεν βιάζεται μπορεί να περιμένει...

Επεξ/σία από unicore30
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και η C200 ειναι καλη προσφορα - οταν ξαναμπει στα 22.90  . affiliate δε πληρωνω σε εγκαταστατη :P Και τις εχω συνδεσει σε SRIHOME NV σιγα μη πληρωνω και συνδρομη ανα καμερα για το cloud 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Και η C200 ειναι καλη προσφορα - οταν ξαναμπει στα 22.90  . affiliate δε πληρωνω σε εγκαταστατη :P Και τις εχω συνδεσει σε SRIHOME NV σιγα μη πληρωνω και συνδρομη ανα καμερα για το cloud 

Δηλαδή τις σύνδεσες με καταγραφικό ; Δώσε περισσότερες πληροφορίες αν μπορείς .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...