Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας αν γνωρίζει κανένας. Πήγα σήμερα σε ένα δερματολόγο γιατρό του ΙΚΑ για μια εξέταση για πιστοποιητικό υγειας και ο τύπος εκεί ήταν απαράδεκτος , επειδή δεν είχα προσέξει καν ότι στο  πάνω μέρος του εντύπου έπρεπε να συμπληρώσω τα στοιχεία μου ξεκίνησε ένα κράξιμο ότι εγώ δεν συμπληρώνω άσπρα χαρτιά χωρίς να έχω τα στοιχεία σας ,χωρίς να καταλαβαίνω τι εννοεί κ να του λέω δεν σας καταλαβαίνω, αντί να μου πει πολύ απλά συμπλήρωσε τα στοιχεία σου πάνω πάνω κ μετά σε εξετάζω , αντ αυτού ήταν τρομερά ειρωνικός απέναντι μ . Το κορυφαίο ήταν ότι μόλις κατάλαβα τι ήθελε του ζήτησα το στυλό του να τα γράψω και δεν μου το έδωσε ποτέ ,μου είπε αυτό το έχω για μένα ,βρες από αλλού. Οπότε όπως καταλαβαίνετε βγήκα έξω κ καλά για να βρω στυλό κ σηκώθηκα κ έφυγα , πιστευω ότι κατά βάθος δεν ήθελε να με εξετάσει κ απλώς να με διώξει ,δε ξέρω τι παίζει με αυτούς τους γιατρούς εκεί πέρα. Το θέμα μου είναι ότι θα ήθελα να κάνω κάποια αναφορά στον συγκεκριμένο κύριο ,μήπως γνωρίζετε τι θα μπορούσα να κάνω ; Είναι δυνατόν τέτοιοι άνθρωποι να εξετάζουν ανθρώπους κ να πληρώνονται κανονικά ; Που θα μπορούσα να απευθυνθώ; Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Δεν έπρεπε να φυγεις για να του κανείς την χαρη,επρεπε να πας στον διευθυντή σε πρώτη φάση για να δουμε αν θα εξακολουθούσε να λέει τα ιδια η δεύτερη περίπτωση είναι να τον έλεγες αυτά που σκεφτόσουν είμαι σίγουρος θα μαζευόταν και θα σε συμπλήρωνε και τα στοιχεία με τον στυλό του  

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό 

https://www.isathens.gr/forma-kataggelies.html

Υπάρχουν γενικά μη επαγγελματίες γιατροί, αν είσαι και γυναίκα είναι πολύ χειρότερο γιατί και σε βλέπουν σαν εύκολο στόχο και νομίζουν οτι τους παίρνει να μιλήσουν χειρότερα,να μη σε παίρνουν στα σοβαρά και να πιστεύουν αυτό που τους λες μόνο όταν το επιβεβαιώνει κάποιος άντρας που σε συνοδεύει γιειιι. Πάντως θα άκουσεις πολύ την άποψη έλα πού να ασχολείσαι, όμως έτσι επιβιώνουν όλοι αυτοί. Επειδή κανείς δεν ασχολείται να κάνει παράπονο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...