gRim Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Vasilis 07 said: Περίεργο. Και update δεν έκανες σε PS5 ? Γιατί η διαδικασία για PS4 έκδοση είναι αυτή που έγραψα. Upgrade σε ps5 έκανε και διατήρησε μόνο την έκδοση για PS5 και όχι και του PS4. Επειδή ήταν σε δισκάκι εμφανίζεται η έκδοση για PS4 στο μενού αλλά δεν καταλαμβάνει καθόλου χώρο. Στη θέση σου θα διέγραφα την έκδοση για PS4 δεν χρειάζεται. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από gRim
feelihipo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Έλαβα επιβεβαίωση για forbidden west special - ευχαριστώ και πάλι!
VonLoutsos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν υπάρξει καμία μη παραλαβή ρίχτε κανένα μύνημα.....Για forbidden west αναφέρομαι. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από VonLoutsos
Vasilis 07 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Ας επανέλθουμε στο θέμα Call of Duty Vanguard - PS5 και πάλι διαθέσιμο για όποιον ενδιαφέρεται και δεν θέλει να κλέγεται μετά Call of Duty Vanguard - PS5 - PS5 παιχνίδια - ΓΕΡΜΑΝΟΣ (germanos.gr)
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εξαντλημένο το δείχνει το συγκεκριμένο. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από Fulgore
Vasilis 07 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εξαντλημένο το δείχνει το συγκεκριμένο. Κάποιοι είναι γρήγορα πιστόλια 😄
Thranduil84 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Παρέλαβα σήμερα το horizon forbidden west special edition για ps5 που έκανα παραγγελία την Τετάρτη. Από ότι φαίνεται η διαθεσιμότητα που εμφανίζεται στα παιχνίδια αντιστοιχεί κ σε απόθεμα στην αποθήκη.
gRim Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 2 hours ago, Thranduil84 said: Παρέλαβα σήμερα το horizon forbidden west special edition για ps5 που έκανα παραγγελία την Τετάρτη. Από ότι φαίνεται η διαθεσιμότητα που εμφανίζεται στα παιχνίδια αντιστοιχεί κ σε απόθεμα στην αποθήκη. Κι εγώ το παράγγειλα την Τετάρτη ενώ εμφανιζόταν διαθέσιμο και το πλήρωσα κιόλας αλλά τελικά δεν υπήρχε απόθεμα. Εντωμεταξύ καμιά ενημέρωση και στο site δεν εμφανίζεται καμιά απολύτως πληροφορία για την παραγγελία. Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω γιατί δεν μπορώ να δω καν την εξέλιξη της παραγγελίας και μου είπαν ότι δεν υπάρχει στην αποθήκη και εάν δεν επιθυμώ να περιμένω μπορώ να ακυρώσω αλλά αφού δεν βιάζομαι τους είπα να μην ακυρώσουν αν και βλέπω να έρχεται το άκυρο από αυτούς σύντομα. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα και πολλά σχεδόν μόνο αρνητικές εμπειρίες έχω από Γερμανό τώρα και χρόνια.
nick_souvlaki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Παιδιά μόλις παρέλαβα την έκδοση για PS5 του Horizon...μια ερώτηση....εμένα μέσα έχει δύο βιβλία για το soundtrack ...με 2 διαφορετικούς κωδικούς...δεν θα έπρεπε να έχει έναν με την μουσική και έναν με το classic outfit; Κάνω λάθος;
Grim Ripper Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, nick_souvlaki είπε Παιδιά μόλις παρέλαβα την έκδοση για PS5 του Horizon...μια ερώτηση....εμένα μέσα έχει δύο βιβλία για το soundtrack ...με 2 διαφορετικούς κωδικούς...δεν θα έπρεπε να έχει έναν με την μουσική και έναν με το classic outfit; Κάνω λάθος; Classic outfit εννοείς το Legacy outfit; Αυτό ήταν preorder bonus και δεν υπάρχει μέσα στο κουτί.
nick_souvlaki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Νόμιζα ότι στην Special edition ήταν γενικά και όχι ως pre order...ok. Δεν έχω θέμα. Απλά οι δύο διαφορετικοί κωδικοί και τα δύο ολόιδια βιβλία για soundtrack είναι νορμάλ;
Grim Ripper Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 31 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε Νόμιζα ότι στην Special edition ήταν γενικά και όχι ως pre order...ok. Δεν έχω θέμα. Απλά οι δύο διαφορετικοί κωδικοί και τα δύο ολόιδια βιβλία για soundtrack είναι νορμάλ; Θα κοιτάξω αύριο την δική μου special edition (ps4) που είχα πάρει όταν βγήκε και θα σου πω. 1
feelihipo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, nick_souvlaki είπε Νόμιζα ότι στην Special edition ήταν γενικά και όχι ως pre order...ok. Δεν έχω θέμα. Απλά οι δύο διαφορετικοί κωδικοί και τα δύο ολόιδια βιβλία για soundtrack είναι νορμάλ; Είναι λάθος, μικρό δωράκι σε κάποιον γνωστό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα