Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, tsiro7 είπε

Μόλις  παρέλαβα Horizon forbitten West special edition ps4 με 19.90. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα πέσει άκυρο. 

Εγώ δυστηχώς δεν το πρόλαβα. Στο τηλέφωνο στα κεντρικά μου είπαν ότι δύο καταστήματα το έχουν μάλλον, αλλά σε επικοινωνία μαζί τους δεν τα είχαν στην special edition που ήταν σε προσφορά.

Άμα κάποιος έχει κρατήσει είτε την PS4 είτε την PS5 έκδοση σε κάποιο μαγαζί και δεν την θέλει, παρακαλώ να με ενημερώσει να την πάρω εγώ (για Αθήνα). Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από nick_souvlaki
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, feelihipo είπε

Έκλαψα" πάντως που δεν πρόλαβα kena με 10€

Αυτο ειχε βγει στις πρωτες προσφορες κιολας, μαζι με το cyberpunk, και εξαρχης το πετυχα μη διαθεσιμο. Ηταν καλη ευκαιρια οντως κριμα.

Καλοκοιταζα το guardians of the galaxy τωρα, αλλα ειναι μη διαθεσιμο εδω κ μερες. Το προλαβε κανεις;

Δημοσ.

Ο Γερμανός τι επαθε και βγάζει σούπερ προσφορές σε νέα παιχνίδια; Δυστυχώς δεν ακολουθούν και οι άλλες μεγάλες αλυσίδες.. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Horizon πάλι διαθέσιμο και σε PS4 και σε PS5 για παραλαβή 7-8/10.

Ερώτηση. Υπάρχει κάποιος λόγoς κάποιος με PS5 να μην πάρει την έκδοση για PS4 με το δωρεάν update?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Υπάρχει κάποιος λόγoς κάποιος με PS5 να μην πάρει την έκδοση για PS4 με το δωρεάν update?

Εαν δεν θέλει να κατεβάζει ψηφιακά την ps5 έκδοση που ειναι πολλά giga, αλλά να την έχει σε δισκάκι(στην αγγλία πχ για αυτο το λόγο πολλοί αγοράζουν την ps5 έκδοση).

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εαν δεν θέλει να κατεβάζει ψηφιακά την ps5 έκδοση που ειναι πολλά giga, αλλά να την έχει σε δισκάκι(στην αγγλία πχ για αυτο το λόγο πολλοί αγοράζουν την ps5 έκδοση).

Επειδή έχω fiber 100 δεν με ενοχλεί πολύ αυτο. Ευχαριστώ για το σχόλιο.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Επειδή έχω fiber 100 δεν με ενοχλεί πολύ αυτο. Ευχαριστώ για το σχόλιο.

Είναι 100gig, στα 665 του ps5 είναι θέμα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sorry αλλά δεν το κατάλαβα αυτό που λες. Μόνο την έκδοση του PS5 θα έχω... είτε από δίσκο είτε από το ιντερνετ το ίδιο μέγεθος δεν θα πιάνει στην εσωτερική μνήμη... ;;;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Sorry αλλά δεν το κατάλαβα αυτό που λες. Μόνο την έκδοση του PS5 θα έχω... είτε από δίσκο είτε από το ιντερνετ το ίδιο μέγεθος δεν θα πιάνει στην εσωτερική μνήμη... ;;;

Σαφώς, απλώς είναι πιο γρήγορη η εγκατάσταση από δίσκο από το download, είναι τεράστιο το παιχνίδι ακόμα και με 100αρα και εξαιτίας του μεγέθους χρειάζεται συχνές απεγκαταστασεις 

Επεξ/σία από feelihipo
  • Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Το cyberpunk φόρτωσε πρώτα την έκδοση για PS4 και μετά μου πέρασε το update για PS5. 3+ ώρες αναμονή για κατέβασμα συνολικά και κάπου 130-140GB χώρο και για τις 2 εκδόσεις.

Δημοσ.
1 minute ago, Vasilis 07 said:

Το cyberpunk φόρτωσε πρώτα την έκδοση για PS4 και μετά μου πέρασε το update για PS5. 3+ ώρες αναμονή για κατέβασμα συνολικά και κάπου 130-140GB χώρο και για τις 2 εκδόσεις.

Το ίδιο παιχνίδι πάντως εμένα κατέβασε την έκδοση για ps5 και δεν έκανε εγκατάσταση την έκδοση για ps4 από το δισκάκι. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gRim είπε

Το ίδιο παιχνίδι πάντως εμένα κατέβασε την έκδοση για ps5 και δεν έκανε εγκατάσταση την έκδοση για ps4 από το δισκάκι. 

Περίεργο. Και update δεν έκανες σε PS5 ? Γιατί η διαδικασία για PS4 έκδοση είναι αυτή που έγραψα.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Περίεργο. Και update δεν έκανες σε PS5 ? Γιατί η διαδικασία για PS4 έκδοση είναι αυτή που έγραψα.

Δεν είναι αυτή η διαδικασία σίγουρα 🤷‍♂️

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...