triplex1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, duffyduck είπε Αυτό λέω και 'γω. ΥΓ: το μαγαζί είναι άστα βράστα, αλλά το Corsair στην τιμή αυτή, είναι ευκαιρία. ουτε φοντάν δεν κερνανε αυτοι Νταφυ 1
Τέρης Α. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, duffyduck είπε ΥΓ: το μαγαζί είναι άστα βράστα Πηγαίντε στο κατάστημα Αγίας Παρασκευής να κάνετε τη δουλειά σας και θα ξεχάσετε και το Amazon!
kouross Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Στις 27/9/2022 στις 10:52 ΠΜ, GioNiko είπε Πολυ καλη προσφορα. Θα την εχω στα υποψιν. Ευχαριστω! Καλημερα, τα 2 και 4 τα εχω δοκιμασει αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Θα δοκιμασω και reset στο bios μηπως γινει κατι. Τροφοδοτικο αν μπορεσω και βρω θα δοκιμασω και αυτο. Ευχαριστω! Τελικά έβγαλες άκρη με το πρόβλημα σου? 1
GioNiko Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 19 ώρες πριν, kouross είπε Τελικά έβγαλες άκρη με το πρόβλημα σου? Δυστυχώς όχι, περιμένω να μου δώσει ένας φίλος ένα τροφοδοτικό να δοκιμάσω και με αυτό αν και δεν πιστεύω να γίνει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα