Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, GioNiko είπε

Εγώ έγραψα ό,τι μου ζητήθηκε. Τα στοιχεία του μηχανήματος είναι σωστά. Το μόνο λάθος έγινε στην κάρτα και εισπράττω μόνο ειρωνεία. Θα ξαναγράψω κάποια άλλη στιγμή, μήπως βρεθεί κάποιος πρόθυμος να βοηθήσει. Καλή συνέχεια παίδες και λίγο χαλαρότητα δεν βλάπτει.. Καλό απόγευμα.

Μάλλον εσύ είσαι σφιγμένος και προφανώς έχει σοβαρή έλλειψη χιούμορ.

Εδώ βρίσκονται 2 άτομα που απαντάνε σχετικά με το ζήτημά σου κι εσύ λες άλλα ντ'αλλα.

Η κάρτα σου λέει λοιπόν χρειάζεται επιπλέον τροφοδοσία ρεύματος.

Υπάρχει πιθανότητα να παίζει στην πρώτη θύρα καθώς υπάρχει τροφοδοσία για την κάρτα.

Αν δεν κάνεις δοκιμή στη θύρα που σου λέει ο hp8 βάζοντας επιπλέον τροφοδοσία sata από το τροφοδοτικό, πως θα βγάλουμε άκρη;

Όπως και να έχει καλή καρδιά.

Ελπίζω να βρεις κάποιον να σου λύσει το πρόβλημα.

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, GioNiko είπε

Φίλε μου άσε τον τίτλο και αν γνωρίζεις κάτι περί του θέματος για να βοηθήσεις θα το εκτιμούσα. Όπως έγραψα πιο πάνω την έχω δοκιμάσει σε όλες τις pcie θύρες και δουλεύει μόνο στην x16.

φίλε μου image.png.d30dadcc015d92f4a021bb4e60056427.png

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GioNiko είπε

Το έχω δοκιμάσει και σε αυτή τη θύρα κανονικά με τροφοδοσία αλλά τίποτα.

μηπως λειπουν οι drivers  της μητρικης σου

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, GioNiko είπε

Το έχω δοκιμάσει και σε αυτή τη θύρα κανονικά με τροφοδοσία αλλά τίποτα.

Δοκιμάσατε να κάνει restore defaults και να εγκαταστήσετε μετά την κάρτα; Επίσης, όταν συνδέετε την κάρτα το PC είναι στην πρίζα; (όχι αναμμένο, αλλά σε κατάσταση αναμονής)

Δημοσ.

Στην 1η θυρα φιλε ειναι η καρτα γραφικων , στην 2η και πιο μικρη μπαινει η συγκεκριμενη καρτα που εχεις (στο ειπαν καποια παιδια στο λεω και γω) το αν δεν την αναγνωριζει ειναι μια στο εκατομμυριο να υπαρχει ασυμβατοτητα , αν μπεις ομως στο bios και κανεις τις ρυθμισεις που χρειαζονται θα στη διαβασει , επισης αυτο που λεει ο Τερης αν ειναι κουμπωμενα τα ρευματα εστω και σβηστο κανε και το σταυρο σου να μην εχεις κανει ηδη ζημια

• Like 1
Δημοσ.

Για να φτάσουμε στα Windows, θα πρέπει πρώτα να κάνει post και απ' ότι φαίνεται αυτό δεν συμβαίνει:

3 ώρες πριν, GioNiko είπε

Όταν όμως την τοποθετώ σε οποιαδήποτε άλλη pci θύρα, ο υπολογιστής δεν ποστάρει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, triplex1 είπε

μηπως λειπουν οι drivers  της μητρικης σου

Drivers η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι αν ειχα περασει η το ειχα αφησει με των windows γιατι η εγκατασταση ειναι παλια. Η καρτα αυτη δεν λειτουργει μονο στην μικρη ασπρη θυρα pcie x1 αλλα και στις μεγαλες pcie x16 υπο κανονικες συνθηκες. Προσωπικα σε εμενα λειτουργει μονο στην 1η pcie x16.

25 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Δοκιμάσατε να κάνει restore defaults και να εγκαταστήσετε μετά την κάρτα; Επίσης, όταν συνδέετε την κάρτα το PC είναι στην πρίζα; (όχι αναμμένο, αλλά σε κατάσταση αναμονής)

Την καρτα την συνδεω οταν το pc ειναι εκτος ρευματος. Restore defaults εννοειτε στο bios της μητρικης;

Επεξ/σία από GioNiko
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GioNiko είπε

Την καρτα την συνδεω οταν το pc ειναι εκτος ρευματος.

Άρα είναι σβηστός ο διακόπτης του τροφοδοτικού!

4 λεπτά πριν, GioNiko είπε

Restore defaults εννοειται στο bios της μητρικης;

Ναι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GioNiko είπε

Drivers η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι αν ειχα περασει η το ειχα αφησει με των windows γιατι η εγκατασταση ειναι παλια. Η καρτα αυτη δεν λειτουργει μονο στην μικρη ασπρη θυρα pcie x1 αλλα και στις μεγαλες pcie x16 υπο κανονικες συνθηκες. Προσωπικα σε εμενα λειτουργει μονο στην 1η pcie x16.

εχεις την 1η ενεργοποιημενη φιλε μου γι αυτο σε δουλευει μονο εκει , οπως ειπα και πιο πριν θα πρεπει να μπεις στο bios να ρυθμισεις και ισως να ειναι και disabled και να χρειαστει να ενεργοποιησεις κιολας..............με θεμα drivers δεν εχει σημασια αν ειναι παλια , αν ψαξεις στην εταιρεια τα εχει και τα κατεβαζεις , αν το εχεις αφησει στα win αυτα βαζουν οτι γουσταρουν και πολλες φορες σ'αυτο το κομματι δημιουργουν και προβληματα , οπότε αρχισε και ψαχνε απο το bios και μας λες μετα τι εγινε

1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε

Ναι.

Και σβηστος να ειναι Τερη αν δεν κανει αποφορτιση σ'αυτη την περιπτωση που βαζει και βγαζει υπαρχει πιθανοτητα να δημιουργησει προβλημα , οι θυρες και τα slot κρατανε ρευματα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

εχεις την 1η ενεργοποιημενη φιλε μου γι αυτο σε δουλευει μονο εκει , οπως ειπα και πιο πριν θα πρεπει να μπεις στο bios να ρυθμισεις και ισως να ειναι και disabled και να χρειαστει να ενεργοποιησεις κιολας..............με θεμα drivers δεν εχει σημασια αν ειναι παλια , αν ψαξεις στην εταιρεια τα εχει και τα κατεβαζεις , αν το εχεις αφησει στα win αυτα βαζουν οτι γουσταρουν και πολλες φορες σ'αυτο το κομματι δημιουργουν και προβληματα , οπότε αρχισε και ψαχνε απο το bios και μας λες μετα τι εγινε

Ωραια θα βαλω drivers και θα ψαξω λιγο στο bios αργοτερα γιατι δεν βρισκομαι σπιτι. Ευχαριστω!

4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Ναι.

Θα δοκιμασω και restore το bios. Ευχαριστω!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GioNiko είπε

Ωραια θα βαλω drivers και θα ψαξω λιγο στο bios αργοτερα γιατι δεν βρισκομαι σπιτι. Ευχαριστω!

Εδω ειμαστε , κατα 99% ειναι ρυθμιση bios

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Και σβηστος να ειναι Τερη αν δεν κανει αποφορτιση σ'αυτη την περιπτωση που βαζει και βγαζει υπαρχει πιθανοτητα να δημιουργησει προβλημα , οι θυρες και τα slot κρατανε ρευματα

Κανω αποφορτιση κανονικα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...