GioNiko Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω τοποθετήσει μία pci κάρτα που βγάζει κάποια usb στον υπολογιστή σε pcie x16 θύρα και ο υπολογιστής ποστάρει, μπαίνει κανονικά στα windows και η κάρτα λειτουργεί. Όταν όμως την τοποθετώ σε οποιαδήποτε άλλη pci θύρα, ο υπολογιστής δεν ποστάρει. Γνωρίζει κάποιος για ποιο λόγο μπορεί αυτό να συμβαίνει; Την δοκίμασα και σε έναν παλιό υπολογιστή σε pci θύρα και λειτουργεί και εκεί κανονικά. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από GioNiko
hp8 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) μήπως να έδινες κάποια στοιχεία πρώτα ? πως το κανεις ? Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από hp8 2
GioNiko Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, hp8 είπε μήπως να έδινες κάποια στοιχεία πρώτα ? Οπως; 20 λεπτά πριν, hp8 είπε μήπως να έδινες κάποια στοιχεία πρώτα ? πως το κανεις ? Έχω δοκιμάσει με την κάρτα γραφικών στην pcie x16 θύρα και την άλλη κάρτα σε pcie x4 και pcie x1 και το pc δεν ποστάρει. Αν βάλω την κάρτα γραφικών στην δεύτερη θύρα που έχει η μητρική, η οποία είναι pcie x4 και την κάρτα για τα usb στην pcie x16, το pc ποστάρει και μπαίνει windows κανονικά.
nickol-us Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αριθμό ταυτότητας, αφμ και αμκα... φυσικά αστειεύομαι Τα στοιχεία του pc προφανώς... cpu, motherboard, κάρτα pcie κυρίως(και τα υπόλοιπα αν θες) καθώς και το os (ποιά windows φοράς) Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από nickol-us 3
GioNiko Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, nickol-us είπε Αριθμό ταυτότητας, αφμ και αμκα... Τα στοιχεία του pc προφανώς... cpu, motherboard, κάρτα pcie κυρίως(και τα υπόλοιπα αν θες) καθώς και το os (ποιά windows φοράς) Ο cpu είναι ο i5 3330, μητρική είναι η gigabyte z77m d3h που κατά πάσα πιθανότητα κάτι με αυτή πιστεύω ότι γίνεται, windows 10 και η κάρτα είναι η παρακάτω. https://www.skroutz.gr/s/31822933/Κάρτα-PCI-σε-5-θύρες-Firewire-800-USB-2-0-04-005-0017.html
hp8 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, GioNiko είπε Οπως; σε πρωτη φαση διόρθωσε τον τίτλο του θέματος Ο τίτλος σου είναι PCI Κάρτα λειτουργεί μόνο σε PCIE x16 Κατα τ αλλα οτι εγραψε ο nickol-us . εκτος απο τα 4 λεπτά πριν, nickol-us είπε Αριθμό ταυτότητας, αφμ και αμκα...
GioNiko Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, hp8 είπε σε πρωτη φαση διόρθωσε τον τίτλο του θέματος Ο τίτλος σου είναι PCI Κάρτα λειτουργεί μόνο σε PCIE x16 Κατα τ αλλα οτι εγραψε ο nickol-us . εκτος απο τα Μια χαρούλα είναι ο τίτλος
hp8 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, GioNiko είπε Μια χαρούλα είναι ο τίτλος δηλαδή θες να βάλεις ντε και καλα pci κάρτα σε pcie x16 slot Ότι πεις
nickol-us Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 H κάρτα σου δείχνει οτι είναι pci και όχι pcie. Πως γίνεται να τρέχει σε pcie θύρα; Pci slot έχει μόνο ένα η μητρική σου και εκεί θα έπρεπε κανονικά να παίζει η κάρτα Χάνω κάτι; 2
hp8 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 δοκιμασε την στην μεγαλη ασπρη θυρα και πες μας
GioNiko Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, nickol-us είπε H κάρτα σου δείχνει οτι είναι pci και όχι pcie. Πως γίνεται να τρέχει σε pcie θύρα; Pci slot έχει μόνο ένα η μητρική σου και εκεί θα έπρεπε κανονικά να παίζει η κάρτα Χάνω κάτι; Σόρρυ, έστειλα λάθος κάρτα. Αυτή ειναι. Την έχω δοκιμάσει σε όλες τις pci express και το pc ανοίγει μόνο στην x16. https://www.skroutz.gr/s/31685669/StarTech-Κάρτα-PCI-σε-2-θύρες-USB-3-0-PEXUSB3S23.html Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από GioNiko
hp8 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, GioNiko είπε Σόρρυ, έστειλα λάθος κάρτα. Αυτή ειναι. https://www.skroutz.gr/s/31685669/StarTech-Κάρτα-PCI-σε-2-θύρες-USB-3-0-PEXUSB3S23.html τωρα που εβαλες την σωστη καρτα βαλτην στην μικρη ασπρη θυρα και διόρθωσε και τον τιτλο απ οτι ειδα θελει και τροφοδοσια ρευματος ? Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από hp8 1
GioNiko Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, hp8 είπε τωρα που εβαλες την σωστη καρτα βαλτην στην μικρη ασπρη θυρα και διόρθωσε και τον τιτλο απ οτι ειδα θελει και τροφοδοσια ρευματος Φίλε μου άσε τον τίτλο και αν γνωρίζεις κάτι περί του θέματος για να βοηθήσεις θα το εκτιμούσα. Όπως έγραψα πιο πάνω την έχω δοκιμάσει σε όλες τις pcie θύρες και δουλεύει μόνο στην x16.
nickol-us Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, GioNiko είπε Φίλε μου άσε τον τίτλο και αν γνωρίζεις κάτι περί του θέματος για να βοηθήσεις θα το εκτιμούσα. Όπως έγραψα πιο πάνω την έχω δοκιμάσει σε όλες τις pcie θύρες και δουλεύει μόνο στην x16. "Φίλε μου"... δε δίνεις ούτε σωστά τα στοιχεία του μηχανήματός σου, την κάρτα με τη δεύτερη την πέτυχες. Άσε σε παρακαλώ το περίεργο ύφος, σε άτομα που προσπαθούν να σε βοηθήσουν με λειψά στοιχεία. Έβαλες επιπλέον τροφοδοσία που σου λέει ο hp8; Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από nickol-us 1
GioNiko Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nickol-us είπε "Φίλε μου"... δε δίνεις ούτε σωστά τα στοιχεία του μηχανήματός σου, την κάρτα με τη δεύτερη την πέτυχες. Άσε σε παρακαλώ το περίεργούφος. σε άτομα που προσπαθούν να σε βοηθήσουν με λειψά στοιχεία. Έβαλες επιπλέον τροφοδοσία που σου λέει ο hp8; Εγώ έγραψα ό,τι μου ζητήθηκε. Τα στοιχεία του μηχανήματος είναι σωστά. Το μόνο λάθος έγινε στην κάρτα και εισπράττω μόνο ειρωνεία. Θα ξαναγράψω κάποια άλλη στιγμή, μήπως βρεθεί κάποιος πρόθυμος να βοηθήσει. Καλή συνέχεια παίδες και λίγο χαλαρότητα δεν βλάπτει.. Καλό απόγευμα. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από GioNiko
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα