Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση εκτυπωτή για αυτοκόλλητα ετικέτες

link012000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας! 

Ψάχνω ένα μηχάνημα που να το συνδέσω με τον υπολογιστή μου και να μπορώ να εκτυπώσω της διεύθυνσεις σε μικρά αυτοκόλλητα για να τα στέλνω στο ταχυδρομείο. 

Ψάχνω για κάτι φτηνό γιατί αφορά λίγα κομμάτια την ημέρα. 

Ευχαριστώ πολύ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 26/9/2022 στις 4:21 ΜΜ, link012000 είπε

Καλησπέρα σας! 

Ψάχνω ένα μηχάνημα που να το συνδέσω με τον υπολογιστή μου και να μπορώ να εκτυπώσω της διεύθυνσεις σε μικρά αυτοκόλλητα για να τα στέλνω στο ταχυδρομείο. 

Ευχαριστώ πολύ 

Στις 26/9/2022 στις 6:29 ΜΜ, lneam είπε

zebra

Οι zebra ειναι ακριβοι και απευθυνονται σε επαγγελματιες. 

Αν μιλαμε για επαγγελματικη χρηση, ναι. Αν οχι, που κατι τετοιο καταλαβαινω, με εναν οποιοδηποτε φτηνο εκτυπωτη και φυλλα Α4 με ετικετες στο καταλληλο μεγεθος κανεις δουλεια. 

7 λεπτά πριν, lector είπε

Οι zebra ειναι ακριβοι και απευθυνονται σε επαγγελματιες. 

Αν μιλαμε για επαγγελματικη χρηση, ναι. Αν οχι, που κατι τετοιο καταλαβαινω, με εναν οποιοδηποτε φτηνο εκτυπωτη και φυλλα Α4 με ετικετες στο καταλληλο μεγεθος κανεις δουλεια. 

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το άθλημα, φαντάζομαι δεν έχει σημασία αν είναι laser ή inkjet, σωστά;

2 ώρες πριν, georgeole είπε

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το άθλημα, φαντάζομαι δεν έχει σημασία αν είναι laser ή inkjet, σωστά;

Για απλες ετικετες οχι δεν εχει καμια σημασια, μια χαρα δουλευουν και στους inkjet και στους laser.

• Thanks 1

Τελικά μάλλον θα πάω σε κάτι τέτοιο 

https://allsmart4u.gr/product/deli-e801p-thermal-receipt-printer/?skr_prm=WyJjN2FhNGI2MC1kNjE5LTQzOWUtYTMyNy04YjkxZTQ1NTRjMDEiLDE2NjQyNzg2MDQ2ODUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Που είναι θερμικό και πολύ φθηνό, θα του βάλω και ένα ρόλο με αυτοκόλλητα και νομίζω ότι θα είναι κομπλέ 

οι εκτυπωτες zebra αναλογα την τιμη αγορας ειναι για ολους. Οταν ξεκινανε οι τιμες κατω απο το 2 κατοσταρικα και φτανουν αρκετες χιλιαδες ευρω, ειναι για ολους. Υπαρχουν και οι brother που αρχισουν απο τα μισα χρηματα. Το να πληρωσει καποιος 30 ευρω, θα πρεπει να ξερει οτι δεν θα εχει απαιτησεις σε αυτη την τιμη, ουτε σημερα ουτε σε βαθος χρονου. Εαν τον αγοραζα αυτον, θα ηταν για ενα project για μερικους μηνες και μετα stop. Εαν ομως θα εχω δουλεια για τα επομενα χρονια, εστω και μερικες ετικετες καθημερινα, τοτε οχι τοσο φθηνο μηχανημα. Ο καθενας ας κανει τις επιλογες του.

Οσο για τους εκτυπωτες laser ή inkjet, και αυτοι εκτυπωνουν ετικετες σε δικα τους χαρτια. Η κατηγορια εκτυπωτων με ρολο ετικετας ειναι θερμικης κεφαλης. Το αποτελεσμα της εκτυπωσης απο τα 3 ειδη ειναι διαφορετικο και εχει να κανει που θα κολληθουν οι ετικετες και ποσο αντοχη θελουμε στον χρονο.

οποιος εχει ασχοληθει με εκτυπωση σε ετικετα θα γνωριζει τις δυσκολιες που υπαρχουν οταν τυπωνεις σε σελιδα Α4. Πρωτα θα ταλαιπωριθει αρκετα στο πως θα εκτυπωσει σε καθε κουτακι στην σελιδα, αναλογα το μεγεθος. Σημερα μια εκτυπωση, αυριο 5 και μετα .... Αντε να βγαλεις ακρη.

Εαν εχουμε laser, εκει να δεις γελια. Ειναι πολυ ευκολα να σου κολλησουν ετικετες στον φουρνο.

ολα αυτα δεν υπαρχουν με τους θερμiκους και το ρολο. Επιπλεον εχουν ειδικες σουιτες DTP για εκτυπωση απο την εταιρεια. Τουλαχιστον οι καλες μαρκες οπως η zebra.

προσωπικα δεν ξερω κανεναν να αγορασε inkjet ή laser για ετικετες. Τους εχει για αλλη δουλεια και σε μια αναγκη μερικες φορες τον χρονο, ναι γιατι οχι. Οι label printers ειναι μικροι σε μεγεθος, χαμηλης καταναλωσης, δεν κανουν θορυβο, οι κεφαλες δεν ξερενονται, ειναι ταχυτατοι στην εκτυπωση, δεν θελουν συντηρηση, ...

• Like 2

22 ώρες πριν, lneam είπε

οποιος εχει ασχοληθει με εκτυπωση σε ετικετα θα γνωριζει τις δυσκολιες που υπαρχουν οταν τυπωνεις σε σελιδα Α4. Πρωτα θα ταλαιπωριθει αρκετα στο πως θα εκτυπωσει σε καθε κουτακι στην σελιδα, αναλογα το μεγεθος. Σημερα μια εκτυπωση, αυριο 5 και μετα .... Αντε να βγαλεις ακρη.

Εαν εχουμε laser, εκει να δεις γελια. Ειναι πολυ ευκολα να σου κολλησουν ετικετες στον φουρνο.

Δε διαφωνω γενικα σε αυτα που λες για τους θερμικους, αλλα εδω πρωτον υπαρχουν σχετικες (και δωρεαν) εφαρμογες για ευκολη διαμορφωση και εκτυπωση ετικετων σε φυλλα Α4, και επισης, με λιγη προσοχη δε θα σου κολλησει κατι στο φουρνο, αν δε βαλεις μεσα τουλαχιστον σαπιο ή μισοξεκολλημενο φυλλο. Το λεω απο εμπειρια μιας που το εχω κανει πολλες φορες. 

1 ώρα πριν, lector είπε

Δε διαφωνω γενικα σε αυτα που λες για τους θερμικους, αλλα εδω πρωτον υπαρχουν σχετικες (και δωρεαν) εφαρμογες για ευκολη διαμορφωση και εκτυπωση ετικετων σε φυλλα Α4, και επισης, με λιγη προσοχη δε θα σου κολλησει κατι στο φουρνο, αν δε βαλεις μεσα τουλαχιστον σαπιο ή μισοξεκολλημενο φυλλο. Το λεω απο εμπειρια μιας που το εχω κανει πολλες φορες. 

εγω και εσυ δεν ειμαστε η πλειοψηφια του τυπικου καταναλωτικη. Και εγω απο την δικη μου εμπειρια μιλαω, μονο που αναφερω γεγονοτα απο αλλους.

• Like 1

Στους απλούς εκτυπωτές τα πράγματα είναι εύκολα, μέχρι να χρειαστεί να έχεις διαφορετικά μεγέθη ετικετών και να τα έχεις συχνά. Μετά γίνεται και χρονοβόρο αλλά και επιρρεπές σε λάθη.

Αν για μια στο τόσο, οι απλοί εκτυπωτές με Α4 είναι μια χαρά. Αλλά για κανονική χρήση συχνής εκτύπωσης ετικετών, καλύτερα εξειδικευμένος.

• Like 2

να προσθεσω οτι στους laser υπαρχουν τα εξης θεματα, στην περιπτωση που δεν εκτυπωνουμε καθε φορα σε ολες τις ετικετες στην σελιδα. Κατι που δεν ειναι σπανιο.

- το χαρτι / ετικετες "ψηνεται" στους 200+ βαθμους και εχει κολλα . Αντεχει η κολλα ?
- Τι γινεται οταν σε ολη τη σελιδα εκτυπωσουμε σε διαφορετικα σημεια πανω απο μια φορα και ξαναβαλουμε την ιδια σελιδα που καθε φορα εχουμε αφαιρεσει ετικετες ? Το χαρτι, καθε φορα που λειπουν ετικετες εχει κενα που ειναι πολυ "γυαλιστερα" και γλυστρανε τα roller του εκτυπωτη.
- το χαρτι / ετικετες εχει αλλο παχος σε σχεση με τις απλες σελιδες
- η σελιδα διπλωνει 180 μοιρες απο το tray εως την εξοδο. Τι γινεται οταν εχουμε αφαιρεσει ετικετες σε μια σελιαδα (που "ψηνεται" ) απο αλλες εκτυπωσεις που την εχουμε διπλωσει λιγο και αφαιρεσει με το νυχη μας μια ετικετα ? Οι διπλανες ειναι ΟΚ ή μπορει να εχουν (πολυ λιγο) αρχισει να κανουν "γωνιες" ? Ποσο ευκολο ειναι να ξεκολλησει μια καπου μεσα στον εκτυπωτη ? Αντε να σου κολλησει στο τονερ και να ειναι απο τον / την υπαλληλο σου που δεν το καταλαβε
- αντε να ανοιγεις καθε φορα το tray να ξαναβαλεις το φυλλο

- μπορεις να βαλεις την σελιδα στον laser απο την πισω πλευρα. Ποσοι το κανουν

Το να αφαιρείς ετικετες απο την σελίδα και να βάζεις να ψήνει και να ξαναψήνει το ίδιο φύλλο, είναι συνταγή καταστροφής. Δεν θα κατσει την πρώτη, δεν θα σου κάτσει την δεύτερη, αλλά θα σου κάτσει.

Οι inkjet δεν έχουν τέτοιο θέμα (έχουν άλλα θέματα τροφοδοσία χαρτιού όμως, επειδή λεπταίνει το φύλο κατα σημεία)

Όσοι τυπώνουν στον κανονικό τους laser εκτυπωτή ετικέτες, ας εκτυπώνουν ολόκληρη την σελίδα και μια φορά μόνο. Δεν πειράζει αν πετάξουν και λίγες ετικέτες. Καλύτερο απο το να δημιουργησουν σημαντικό πρόβλημα ή και καταστροφή του εκτυπωτή

• Like 1

1 ώρα πριν, highpriest είπε

Το να αφαιρείς ετικετες απο την σελίδα και να βάζεις να ψήνει και να ξαναψήνει το ίδιο φύλλο, είναι συνταγή καταστροφής. Δεν θα κατσει την πρώτη, δεν θα σου κάτσει την δεύτερη, αλλά θα σου κάτσει.

Οι inkjet δεν έχουν τέτοιο θέμα (έχουν άλλα θέματα τροφοδοσία χαρτιού όμως, επειδή λεπταίνει το φύλο κατα σημεία)

Όσοι τυπώνουν στον κανονικό τους laser εκτυπωτή ετικέτες, ας εκτυπώνουν ολόκληρη την σελίδα και μια φορά μόνο. Δεν πειράζει αν πετάξουν και λίγες ετικέτες. Καλύτερο απο το να δημιουργησουν σημαντικό πρόβλημα ή και καταστροφή του εκτυπωτή

δυστυχως αυτα που ειπα και λες και εσυ ειναι πραγματικα γεγονοτα, που ειτε καποιοι ως υπαλληλοι ή ως ιδιωτες τα κανουν.

• 3 μήνες μετά...
Στις 26/9/2022 στις 4:21 ΜΜ, link012000 είπε

Καλησπέρα σας! 

Ευχαριστώ πολύ 

Godex Ge300 - θερμικός εκτυπωτής barcode - σου δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώνεις τις διευθύνσεις αυτόματα μέσα απο excel με πρόγραμμα το οποίο είναι δωρεάν.

https://www.blpconnexion.gr/ektypotes-barcode/ektypotes-barcode/g300-200dpi/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...