Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα, έχω αγοράσει το macbook air m2 εδω και ενα μηνα και πραγματικα εχω κουραστει καθε μερα να βλεπω βιντεακια και να ψαχνομαι για το αν εκανα την λαθος επιλογη. Ολοι λενε οτι δεν αξιζει επειδη εχει αργη ssd(2 φορες πιο αργη απο το m1 air). Εγω ειμαι 18 χρονων και μολις εχω περασει στο δετ της ασοεε, το πηρα για αυτο τον λογο, για τις εργασιες της σχολης οι οποιες δεν ξερω ακριβως τι περιλαμβανουν αλλα θα ηθελα γενικα να μαθω και κωδικα με αυτο το λαπτοπ. Κατα ποσο πιστευετε οτι θα με επηρεασει αυτη η αργη ssd και θεωρειτε οτι εκανα την λαθος επιλογη?  Παντως με εχει απογοητευσει φουλ το γεγονος οτι εδωσα 1600 ευρω για ενα λαπτοπ και πρεπει να ανησυχω ( συμφωνα με το ιντερνετ) για το αν θα με εξυπηρετησει..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannistbs είπε

Kαλησπέρα, έχω αγοράσει το macbook air m2 εδω και ενα μηνα και πραγματικα εχω κουραστει καθε μερα να βλεπω βιντεακια και να ψαχνομαι για το αν εκανα την λαθος επιλογη. Ολοι λενε οτι δεν αξιζει επειδη εχει αργη ssd(2 φορες πιο αργη απο το m1 air). Εγω ειμαι 18 χρονων και μολις εχω περασει στο δετ της ασοεε, το πηρα για αυτο τον λογο, για τις εργασιες της σχολης οι οποιες δεν ξερω ακριβως τι περιλαμβανουν αλλα θα ηθελα γενικα να μαθω και κωδικα με αυτο το λαπτοπ. Κατα ποσο πιστευετε οτι θα με επηρεασει αυτη η αργη ssd και θεωρειτε οτι εκανα την λαθος επιλογη?  Παντως με εχει απογοητευσει φουλ το γεγονος οτι εδωσα 1600 ευρω για ενα λαπτοπ και πρεπει να ανησυχω ( συμφωνα με το ιντερνετ) για το αν θα με εξυπηρετησει..

Καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι, τύχη και υγεία !

Μην σε ανησυχεί και μην βλέπεις βιντεάκια. Απόλαυσέ το! Έκανες μία πολύ ωραία επιλογή ! Καλορίζικο :)

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, giannistbs είπε

Δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι να διαβάζεις δεξιά-αριστερά.

Προχώρα όπως είσαι ;)

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, giannistbs είπε

είναι ένα πολύ γρήγορο μηχάνημα με πολύ γρήγορο δίσκο αλλά πιο αργός από το προηγούμενο μοντέλο. μόνο αν κάνεις video montage με μεγάλα αρχεία θα καταλάβεις διαφορά και αυτό είναι υπό συζήτηση... 

• Like 1
Δημοσ.

Μην ασχολείσαι με τους youtubers. Ψάχνουν να κάνουν την τρίχα τριχιά για να ασχοληθούν μαζί τους, ο πόλεμος των κλικς είναι σκληρός. 
Δε θα καταλάβεις καμία διαφορά στην πράξη. Μόνο όσοι μεταφέρουν πολύ μεγάλα αρχεία 100+ GB από έναν ssd στον άλλο πολύ συχνά θα δουν κάποια βραδύτητα, αλλά εσένα αυτό δε σε νοιάζει καθόλου. Enjoy

Δημοσ.

Κυριολεκτικά μόλις αγόρασα το 

Apple MacBook Air m1 512GB/16GB

Το σκέφτηκα πολύ και τελικά δεν πήρα το m2 με τα χαμηλότερα specs. Έχασα το καινούργιο design την καλύτερη οθονη και το extra port όπως και το headphone jack. 

Έχασα δλδ εργονομία και κέρδισα ισχύ και καποια χρήματα Και οι 2 επιλογες είναι καλές. 

απόλαυσέ το μην το σκέφτεσαι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...