cumulus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Εχω μια canon 5d mark IV και προχθες το βραδυ προσπαθησα να κανω μια φωτογραφηση αστεριων που καταγραφεις την κινηση τους.Χρειαζεται αρκετες φωτογραφιες ανα μερικα δευτερολεπτα. Ενεργοποιησα το timer interval ανα 5 δευτερολεπτα για 99 φωτογραφιες.Δυστυχως καθε 10-15 φωτογραφιες η μηχανη ουσιαστικα απενεργοποιουσε το χρονομετρο και σταματαγε.Ετσι ημουν αναγκασμενος να το ενεργοποιω ξανα απο την αρχη. Περιπτωση να υπερθερμανσης δεν υπηρχε γιατι ημουν Τζουμερκα με θερμοκρασια 3 βαθμους. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;
Λύση GQPhDFBI Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, cumulus είπε Εχω μια canon 5d mark IV και προχθες το βραδυ προσπαθησα να κανω μια φωτογραφηση αστεριων που καταγραφεις την κινηση τους.Χρειαζεται αρκετες φωτογραφιες ανα μερικα δευτερολεπτα. Ενεργοποιησα το timer interval ανα 5 δευτερολεπτα για 99 φωτογραφιες.Δυστυχως καθε 10-15 φωτογραφιες η μηχανη ουσιαστικα απενεργοποιουσε το χρονομετρο και σταματαγε.Ετσι ημουν αναγκασμενος να το ενεργοποιω ξανα απο την αρχη. Περιπτωση να υπερθερμανσης δεν υπηρχε γιατι ημουν Τζουμερκα με θερμοκρασια 3 βαθμους. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει; Εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις την λειτουργία αυτή πρέπει για 99 φωτογραφίες ανά 5sec η μία πρέπει να βάλεις τον αντίστοιχο χρόνο δηλαδή 8 λεπτά και 15 δεύτερα αν θυμάμαι αριθμητική καλά.Δηλαδή στο χρόνο ρυθμίζεις τη συνολική ώρα που χρειάζεται και όχι την διαφορά ανάμεσα στις λήψεις. Μήπως έβαλες κάτι διαφορετικό; Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από GQPhDFBI 1
cumulus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, GQPhDFBI είπε Εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις την λειτουργία αυτή πρέπει για 99 φωτογραφίες ανά 5sec η μία πρέπει να βάλεις τον αντίστοιχο χρόνο δηλαδή 8 λεπτά και 15 δεύτερα αν θυμάμαι αριθμητική καλά.Δηλαδή στο χρόνο ρυθμίζεις τη συνολική ώρα που χρειάζεται και όχι την διαφορά ανάμεσα στις λήψεις. Μήπως έβαλες κάτι διαφορετικό; Εγω νομιζα οτι βαζεις στο χρονο το διαλειμμα ,να παρει ευχη.Ευχαριστω με εσωσες για την επομενη φορα.
GQPhDFBI Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, cumulus είπε Εγω νομιζα οτι βαζεις στο χρονο το διαλειμμα ,να παρει ευχη.Ευχαριστω με εσωσες για την επομενη φορα. Κάνε ένα τεστ για καλό και για κακό! 🤩
cumulus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, GQPhDFBI είπε Κάνε ένα τεστ για καλό και για κακό! 🤩 Eννοειται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα