Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, γράφω αυτό το ποστ και σαν προειδοποίηση για τους άλλους και αν ξέρει κάποιος που έχει πάθει κάτι αντίστοιχο αν μπορώ να κάνω κάτι.

Λόγο περιορισμένης χρήσης του ενός αριθμού που έχω στη Wind είχα ένα μεγάλο χρηματικό υπόλοιπο στο λογαριασμό και ήμουν προσεκτικός με το τι συμβαίνει. Είχε φτάσει να έχει πάνω από 100 ευρώ μέσα.

Πριν μερικές μέρες ανοίγω την εφαρμογή και βλέπω ότι λείπουν 90 ευρώ μέσα σε μια μέρα. Έπαθα ένα ταρακουλο άλλα λέω θα πάρω τηλέφωνο και θα λυθεί ότι έγινε.

Μου λένε μετά από μια εβδομάδα επικοινωνίας και 5 τηλέφωνα που προφανώς τα χρεώνουν σε εμένα ότι επειδή:

Έχω ενεργοποιήσει το πακέτο mobile data nights που έχει ισχύ από τις 10 μέχρι τις 8 το πρωί και χρησιμοποίησα δεδομένα έξω από αυτές τις ώρες. Λένε ότι δεν δικαιούμαι την  αυτόματη ενεργοποίηση του mobile internet daily με 2€ το 1GB όπως αναγράφεται στον τιμοκατάλογο αλλά θα χρεωθώ με 0,10€ το MB (100€ το GB!!!).

Λένε ότι για να ενεργοποιηθεί το πακέτο daily πρέπει να μην έχεις ενεργό πακέτο αλλά εγώ είχα το data nights άρα δεν υπάρχει λόγος να ενεργοποιηθεί.

Δηλαδή ένα πακέτο που δεν ισχύει σε μια χρονική ζώνη θεωρείται ενεργό ασχέτως αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί έτσι ώστε να σου αδειάσουν την κάρτα.

Σίγουρα να προσέχετε μην την πατήσετε και εσείς.

Δεν ξέρω αν έχει κάποιος κάποια πρόταση, γιατί ήταν σημαντικό πολύ αυτό το χρηματικό ποσό για εμένα και πλέον η μόνη πρόσβαση στο ίντερνετ που έχω είναι μέσω δεδομένων.

Θα μπορούσα να κάνω κάπου κάποια καταγγελία; Είναι πολύ ύπουλο που δεν ενημερώνουν πουθενά ότι δεν θα ενεργοποιηθεί το daily αν βάλω το νυχτερινό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ακόμη το προσπαθώ να τα πάρω πίσω. Πριν κάποιες μέρες μου επιστρέψαν ένα μέρος αλλά συνεχίζω μήπως και τα καταφέρω. Μια συμβουλή μου είναι ότι αν πιστεύετε ότι αξίζει τον χρόνο σας, οποιοδήποτε θέμα έχετε, να επιμείνετε ακόμη και αν η κάθε εταιρεία σας λέει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Δημοσ.

Να επιμένεις πολυ καλα κανεις εστω να σου επιστρεψουν καποιο μερος του ποσου (ολο θα ελεγα να απαιτήσεις  ,δύσκολα να στο δώσουν ομως, αλλα επέμενε ειναι μεγαλο το ποσο) και να σου απενεργοποιησουν το πρόγραμμα με την ογκοχρεωση, δεν ξερω αν γινεται αλλα πεσ τους το.... ειναι σκέτη απάτη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...