ladis91 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, NoiSy MaN είπε Έτσι όπως το βλέπω και αν το κόστος δεν είναι θέμα, φαίνεται να κερδίζει καθαρά η Samsung με μόνο μειονέκτημα την έλλειψη dolby vision, που προσωπικά θα το θυσίαζα δεδομένου του ότι είναι μπροστά σε όλα τα άλλα. Γενικα οι 2 τηλεοράσεις παίζουν σχεδόν στα ίδια χρήματα....είναι τόσο σημαντικό το dobly vision?? 😮
NoiSy MaN Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 47 λεπτά πριν, ladis91 είπε Γενικα οι 2 τηλεοράσεις παίζουν σχεδόν στα ίδια χρήματα....είναι τόσο σημαντικό το dobly vision?? 😮 E καλό είναι να υπάρχει αν βλέπεις αρκετα netflix κτλ, σε οτιδήποτε άλλο δεν παίζει ρόλο.
Skywalker333 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ειναι ωραιο το dolby vision ναι. κ επειδη θεωρω οτι εχει κερδισει τον αγωνα εναντι στο hdr10, νομιζω οτι οσο περναει ο καιρος, ολο κ περισσότερο υλικο θα βγαινει που το στηριζει. Απο εκει κ περα, αν βλεπεις κυριως ελληνικη τηλεοραση κ κατεβαζεις καμενα torrents τοτε δεν εχει πολυ σημασια γενικα αυτο που με σταματησε απο την Samsung ειναι οτι δε μου αρεσε τοσο πολυ το μαυρο της, ξεκαθαρα φωτιζει/γκριζαρει λιγακι σε σχεση με τις LG. Αποσο εχω καταλαβει, ειναι μαλλον του reflective φιλτρου της. Σε απολυτα σκοτεινο δωματιο δε βλεπεις ιδιαιτερη διαφορα, αλλα σε δωματιο που εχεις αναμενο φως ή ειναι ημερα, τοτε φαινεται ξεκαθαρα η διαφορα. Αλλα αναμεσα σε C2 / S95B, κ εγω s95b θα πηγαινα στο τελος, τα θετικα της κερδιζουν στα περισσότερα σημεια. Αλλα τελικα παω για G2 που θεωρω οτι ειναι η καλυτερη λυση για οσα θελω και UK που ειμαι ειναι σχεδον ιδια τιμη. υπομονη για black friday τωρα. edit: Ξεχασα να πω οτι η LG G2 εχει 5 χρονια εγγυηση απο την LG, με εγγυηση που καλύπτει και το Burn in. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από Skywalker333
tyxeros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Επειδη και εγω ψαχνομαι για 65αρα , αναμεσα στα παραπανω μοντελα υπολογιζω και την Α90J. Ποια ειναι η γνωμη σας σε σχεση με την C2? (Θεωρω οτι θα παιξει καλυτερη τιμη στο BF για ξεστοκαρισμα)
privateer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το Dolby vision το βρίσκω αδιάφορο. Με καμία δεν θα ήταν λόγος να μην επιλέξω την s95b. Sony γενικά δεν θα επέλεγα μιας και στο θέμα gaming υστερεί σημαντικά. Του χρόνου με το νέο mediatek τσιπακι τα λεμε. Αν δεν σε ενδιαφέρει το gaming δεν είναι κακη επιλογή αλλά και πάλι θα επέλεγα c2 αφού είναι και νέο μοντέλο σε αντίθεση με Σόνυ. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από privateer
Dantε Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Τουλαχιστον στη C1 μου κιολας, dolby vision παιζει μονο απο mp4 αρχεια. Δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις αρχειο τετοιο, εκτος και αν καθεσαι να κανεις μετατροπες. Τωρα για netflix κτλ δε γνωριζω αν εχουν και ποσο τα χρησιμοποιουν.
Skywalker333 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Dantε είπε Τουλαχιστον στη C1 μου κιολας, dolby vision παιζει μονο απο mp4 αρχεια. Δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις αρχειο τετοιο, εκτος και αν καθεσαι να κανεις μετατροπες. Τωρα για netflix κτλ δε γνωριζω αν εχουν και ποσο τα χρησιμοποιουν. To Netflix πλεον το βαζει στις περισσότερες νεες σειρες και ταινιες. Μπορεις να δεις εδω για παραδειγμα τη λιστα με ολο το νεο υλικο του Netflix του Αυγουστου και ποσο απο αυτο ειχε Dolby Vision. Γενικα το Netflix εχει κανει all-in στην τεχνολογια. Και πλεον μπαινει σε σχεδον ολα τα blu-rays αλλα και μεγαλες κυκλοφορίες, παει σιγα σιγα να γινει industry standard. To Αpple+ επισης το εχει βαλει στο περισσότερο απο το νεο του υλικο, ταινιες και σειρες. Το Prime εχει μεινει πολυ πισω ακομα σε αυτα, πολυ λιγες σειρες του το εχουν (το LotR το εχει) . Γενικα αν σας ενδιαφερει το τι υλικο βγαινει και σε τι formats, τo HD Report ειναι πολυ καλο σε αυτα, ανακοινωνει συνεχως τι υλικο βγαινει κ τι υποστηριζει.
Dantε Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Βεβαια νομιζω πρεπει να εχεις και την αναλογη συνδρομη σε αυτες τις υπηρεσιες για να παρεις τετοια ποιοτητα. Προσωπικα πιο πολυ παιζω με τορρεντ παντως,οποτε ο τροπος που παρεχει η LG το DV ειναι δωρο αδωρο. Οπως και η μη υποστηριξη DTS μεγαλο φαουλ.
Skywalker333 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Dantε είπε Βεβαια νομιζω πρεπει να εχεις και την αναλογη συνδρομη σε αυτες τις υπηρεσιες για να παρεις τετοια ποιοτητα. Προσωπικα πιο πολυ παιζω με τορρεντ παντως,οποτε ο τροπος που παρεχει η LG το DV ειναι δωρο αδωρο. Οπως και η μη υποστηριξη DTS μεγαλο φαουλ. ε καλα προφανως και θελει να εχεις το αναλογο subscription. Το να παρεις τηλεοραση 1500-2000Ε και να πληρωνεις για το απλο netflix ειναι λιγο αστειο. Παντως και torrents υπαρχουν τα παντα με dolby vision αν θες. Και απλα τα τρεχεις μεσω του PC/laptop σου και τα στελνεις με HDMI στην τηλεοραση, αποφευγοντας οποιοδηποτε θεμα με το τι αρχειο ειναι συμβατο κλπ κλπ τωρα αν τιποτα απο αυτα δεν βολευεουν το rig σου τοτε ναι, η σημασια του Dolby Vision χανεται. Για το DTS πραγματικα κανεις δε ξερει τι σκεφτονται κ δε το υποστηριζουν. Αν και το δικο μου αυτι προτιμα Dolby Atmos στις περισσότερες περιπτωσεις οποτε δε με πειραζει. Και για οτιδηποτε ειναι DTS, ε το τρεχω μεσα απο xbox/pc οποτε κανει την κωδικοποιηση το συστημα απο εκει οποτε η τηλεοραση δεν εχει να κανει κατι. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από Skywalker333
Dantε Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε ε καλα προφανως και θελει να εχεις το αναλογο subscription. Το να παρεις τηλεοραση 1500-2000Ε και να πληρωνεις για το απλο netflix ειναι λιγο αστειο. Παντως και torrents υπαρχουν τα παντα με dolby vision αν θες. Και απλα τα τρεχεις μεσω του PC/laptop σου και τα στελνεις με HDMI στην τηλεοραση, αποφευγοντας οποιοδηποτε θεμα με το τι αρχειο ειναι συμβατο κλπ κλπ τωρα αν τιποτα απο αυτα δεν βολευεουν το rig σου τοτε ναι, η σημασια του Dolby Vision χανεται. Για το DTS πραγματικα κανεις δε ξερει τι σκεφτονται κ δε το υποστηριζουν. Αν και το δικο μου αυτι προτιμα Dolby Atmos στις περισσότερες περιπτωσεις οποτε δε με πειραζει. Και για οτιδηποτε ειναι DTS, ε το τρεχω μεσα απο xbox/pc οποτε κανει την κωδικοποιηση το συστημα απο εκει οποτε η τηλεοραση δεν εχει να κανει κατι. Υπαρχουν αρχεια DV αλλα οπως ειπα τα παιζει μονο αν ειναι mp4, οχι mkv. Εχω tv box αλλα η αναπαραγωγη αρχειων απο εκει αφαιρει αλλες ευκολιες που εχει η τηλεοραση. Για παραδειγμα πρεπει να γυρνας τον ηχο, τα προφιλ αναλογα το περιεχομενο κτλ. Και εγω το Dolby Atmos κοιταζω ,αλλα αρκετα αρχεια το υποστηριζουν μεσω DTS και λιγοτερα μεσω DDP οποτε πρεπει να ψαχνεις το καταλληλο φορματ.Εχει τυχει να μη βρισκω καν DDP Atmos οποτε και αναγκαστικα περιοριζομαι σε απλο Dolby Digital. Δε κανει και σωστο passthrough η LG οποτε και να τα υποστηριζει το ηχοσυστημα σου, δε τα δεχεται καν απο τη τηλεοραση. 1
ladis91 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Κατάλαβα, γενικά θα είμαι αρκετά ταινίες, φουλ νέτφλιξ εννοείται και ps5. Νομίζω πως τείνω περισσότερο προς S95B, καθώς θα είμαι σε αρκετά σκοτάδι πέρα από backled light και κατεβασμένα στόρια...και επίσης θέλω και Samsung HomeCinema που θα ταιριάζουν καθώς είναι στην ίδια εταιρία θεωρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα