Προς το περιεχόμενο

Chat vodafone γρηγορη συνδεση με πραγματικο πρόσωπο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα σέβη μου σε όλους. Με το παρόν θελω να μοιραστουμε τρόπους σύντομης σύνδεσης με πραγματικό εκπρόσωπο της εταιρίας για γρηγορότερη και χωρις καθυστερήσεις επικοινωνία. Αφορά αποφυγή του bot που επιθυμει στανταρ ερωτήσεις και στανταρ απαντήσεις ενω εμέις επειγόμαστε για εξειδικευμένη λύση σε εξατομικευμένο πρόβλημά μας και όχι 100 ασχετες ερωτήσεις από ρομποτ. Τι πρέπει λοιπόν να γράψουμε στο chat ώστε να μας συνδέσει το συντομότερο με άνθρωπο;  Παρακαλώ αναφέρετε πραγματικές εμπειρίες. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν γραψει εχω μια εταιρεία και ενδιαφέρομαι για μια τηλεφωνική εγκατάσταση και ιντερνετ με κόστος περίπου 50χιλ ευρώ θα σε πάρουν σε κατι δευτερόλεπτα.

Αν γραψεις εχω πρόβλημα με την ταχυτητα στο ιντερνετ δεν θα σε πάρουν ποτέ 

• Like 1

Επιλέγεις αριθμό περιμένεις να σου εμφανίσει τις επιλογές και γραφής εκπρόσωπος.. 

Μετα σου λεει να περιγράψεις το πρόβλημα, γραψε π.χ θεμα ίντερνετ, θεμα τηλεφωνιας κλπ.. 

Θα σε κανει σύνδεση με εκπρόσωπο στο τηλ κεντρο νομιζω πες του 2 λογια για το πρόβλημα και αυτός θα σε σύνδεση στο ανάλογο τμημα. 

Στις 26/9/2022 στις 2:43 ΜΜ, savvinio82 είπε

Τα σέβη μου σε όλους. Με το παρόν θελω να μοιραστουμε τρόπους σύντομης σύνδεσης με πραγματικό εκπρόσωπο της εταιρίας για γρηγορότερη και χωρις καθυστερήσεις επικοινωνία. Αφορά αποφυγή του bot που επιθυμει στανταρ ερωτήσεις και στανταρ απαντήσεις ενω εμέις επειγόμαστε για εξειδικευμένη λύση σε εξατομικευμένο πρόβλημά μας και όχι 100 ασχετες ερωτήσεις από ρομποτ. Τι πρέπει λοιπόν να γράψουμε στο chat ώστε να μας συνδέσει το συντομότερο με άνθρωπο;  Παρακαλώ αναφέρετε πραγματικές εμπειρίες. 

Αν γράψεις μερικές φορες στο τσατ ασχετα με αυτο που ρωταει το μποτ μετα απο λιγο βγαζει οτι θα σε συνδέσει με εκπροσώπο 

εγω οταν θελω εκπροσωπο, οποτε μου γραφει το bot, απανταω μονο με μια λεξη σε ολες τις φορες. "εκπροσωπος". 

Αν  μπω στην διαδικασια να απαντησω στις ερωτησεις που κανει το bot, κλαφτα. δεν με συνδεει ποτε.

2 ώρες πριν, kallair είπε

εγω οταν θελω εκπροσωπο, οποτε μου γραφει το bot, απανταω μονο με μια λεξη σε ολες τις φορες. "εκπροσωπος". 

Αν  μπω στην διαδικασια να απαντησω στις ερωτησεις που κανει το bot, κλαφτα. δεν με συνδεει ποτε.

Αυτό ισχύει και για κάποια τηλεφωνικά κέντρα που έχουν αυτοματοποιημένες ερωτήσεις στην αρχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...