InTheEnd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Ετοιμάζομαι να μετακομίσω Χαϊδάρι,ΑΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ που είχα 200mbps και μπορούσα να βάλω 1000+ ρώτησα για Χαϊδάρι και μου είπε η Cosmote ότι δεν υπάρχουν οπτικές είναι και ότι πάμε για adsl?? Τι λένε ρε παιδιά; Φύγαμε από το κουτσονησι με 200ρα να πάμε στον πολιτισμό με adsl? Έχει κανείς καμία άλλη λύση να προτείνει για ταχύτητες πάνω από 100; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sudowoodo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, InTheEnd είπε Ετοιμάζομαι να μετακομίσω Χαϊδάρι,ΑΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ που είχα 200mbps και μπορούσα να βάλω 1000+ ρώτησα για Χαϊδάρι και μου είπε η Cosmote ότι δεν υπάρχουν οπτικές είναι και ότι πάμε για adsl?? Τι λένε ρε παιδιά; Φύγαμε από το κουτσονησι με 200ρα να πάμε στον πολιτισμό με adsl? Έχει κανείς καμία άλλη λύση να προτείνει για ταχύτητες πάνω από 100; Δυστυχώς πολλές περιοχές της Αθήνας είναι ακόμα στην εποχή του χαλκού, και δεν υπάρχει πρόβλεψη να συντονιστούν με το 2022 σύντομα. Οι εναλλακτικές έτσι όπως τα λες είναι οι εξής (τυχαία σειρά): Αν έχεις κάλο 4G σήμα cosmote, βάζεις 24ρα ADSL με speedbooster και θα πιάνεις όσο πιάνει η ADSL + 60mpbs**** Αν η cosmote δεν έχει καλό 4G εκεί που είσαι ή απλά δεν την γουστάρεις, βάζεις κάποιο πρόγραμμα με unlimited δεδομένα (σε πάροχο που έχει καλό σήμα) σε συνδυασμό με ένα 4G (ή 5G) router (πρόσεχε μονό ότι κάποιοι πάροχοι έχουν data caps [ελ: όριο δεδομένων] ) Βάζεις Starlink με 60 ευρώ το μήνα. Ψάχνεις αν υπάρχει διαθέσιμος WISP πάροχος internet, πχ για αττική πέζουν οι SkyTelecom, και FreeToConnect. Παρόλα αυτά, δες SFBB.GR μήπως και κάνανε λάθος για το FTTH (που δεν νομίζω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα