spirosR7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θέλω να μάθω επειδή μετακομισα πρόσφατα και ήμουν ενοικιαστής σε διαμέρισμα που είχα τη ΔΕΗ στο όνομα μου. Τώρα μετακομισα σε δικό μου διαμέρισμα ως ιδιοκτήτης και είμαι στην ίδια εταιρία άρα πάλι στο όνομα μου. Το θέμα είναι ότι στο στο διαμερισμα που νοίκιαζα το νοίκιασαν άλλοι. Αλλά εδώ και ένα μήνα που έχει γίνει το συμβόλαιο βγαίνει ακόμα το όνομα μου σε αυτή τη διεύθυνση. Η ενοικιαστρια λέει το έχει αλλάξει αλλά δε μου έχω στείλει κανένα αποδεικτικό ότι το άλλαξε ένα email μήνυμα κάτι ας πουμε που της στείλανε από τη νέα εταιρία. Πριν λίγες μέρες που πήγα στη ΔΕΗ μου επιβεβαιώσαμε ότι έβγαινε ακόμα το όνομα μου στη παλιά διεύθυνση που νοίκιαζα. Οπότε τι παίζει τώρα δε καταλαβαίνω. Πώς θα σιγουρευτώ ότι το όνομα έχει αλλάξει και ότι δε με δουλεύουν? Γίνετε ας πούμε με ένα αριθμό παροχής να είναι σε δύο διαφορετικά ονόματα το ρεύμα από δύο διαφορετικές εταιρίες? Πρέπει να ζητήσω διακοπή ? Η ενοικιαστρια έχει πάει σε άλλη εταιρία και όχι στη ΔΕΗ. Γίνετε να το έχει αλλάξει και να μη βγαίνει στο σύστημα της ΔΕΗ η κάτι τέτοιο? Εδώ και 1 μήνα δε βγάζω καμία άκρη.... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από spirosR7
fredd0 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 παρε τη δεη και ρωτα, αν ειναι ακομα στο ονομα σου απλα ζητας διακοπη
spirosR7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, fredd0 είπε παρε τη δεη και ρωτα, αν ειναι ακομα στο ονομα σου απλα ζητας διακοπη Πήγα από κοντά και μου επιβεβαίωσαν ότι είναι στο όνομα μου ακόμα αλλά η ενοικιαστρια λέει έχει κάνει συμβόλαιο σε άλλη εταιρία στο όνομα της. Άρα πρέπει να ζητήσω διακοπή? Αν κάνω διακοπή θα έχει πρόβλημα η ενοικιαστρια? Γιατί ο ιδιοκτήτης εκείνου του διαμερίσματος είναι στο εξωτερικό και μήπως δημιουργήσω θέμα... Δηλαδή τώρα είναι σε 2 ονόματα ο αριθμός παροχής γίνεται αυτό? Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από spirosR7
fredd0 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, spirosR7 είπε Πήγα από κοντά και μου επιβεβαίωσαν ότι είναι στο όνομα μου ακόμα αλλά η ενοικιαστρια λέει έχει κάνει συμβόλαιο σε άλλη εταιρία στο όνομα της. Άρα πρέπει να ζητήσω διακοπή? Αν κάνω διακοπή θα έχει πρόβλημα η ενοικιαστρια? Γιατί ο ιδιοκτήτης εκείνου του διαμερίσματος είναι στο εξωτερικό και μήπως δημιουργήσω θέμα... φυσικα θα εχει θεμα, θα της κοψουν το ρευμα. Βασικα τη μερα που βγηκες απο το σπιτι επρεπε να κανεις διακοπη, εκτος αν μεσα σου θελεις να χρεωθεις εσυ το ρευμα που καιει εκεινη
spirosR7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Και πως το λύνω αυτό χωρίς να κάνω διακοπή..?
fredd0 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 επαφιεσαι στην καλη της προθεση να σου πληρωσει τους λογαριασμους που εκδιδονται, αλλη λυση εκτος απο διακοπη δεν υπαρχει
NikosKallithea Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Κανε διακοπη αμεσα γιατι θα πληρωνεις τους λογαριασμούς της, αυτη το βρηκε και δεν πρόκειται να παρει τον μετρητη στο ονομα της.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, spirosR7 είπε Πήγα από κοντά και μου επιβεβαίωσαν ότι είναι στο όνομα μου ακόμα αλλά η ενοικιαστρια λέει έχει κάνει συμβόλαιο σε άλλη εταιρία στο όνομα της. Άρα πρέπει να ζητήσω διακοπή? Αν κάνω διακοπή θα έχει πρόβλημα η ενοικιαστρια? Γιατί ο ιδιοκτήτης εκείνου του διαμερίσματος είναι στο εξωτερικό και μήπως δημιουργήσω θέμα... Δηλαδή τώρα είναι σε 2 ονόματα ο αριθμός παροχής γίνεται αυτό? έφυγες και δεν έκανες διακοπή;Γιατί;;;;;;;;
takoulou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, spirosR7 είπε Πήγα από κοντά και μου επιβεβαίωσαν ότι είναι στο όνομα μου ακόμα αλλά η ενοικιαστρια λέει έχει κάνει συμβόλαιο σε άλλη εταιρία στο όνομα της. Άρα πρέπει να ζητήσω διακοπή? Αν κάνω διακοπή θα έχει πρόβλημα η ενοικιαστρια? Γιατί ο ιδιοκτήτης εκείνου του διαμερίσματος είναι στο εξωτερικό και μήπως δημιουργήσω θέμα... Δηλαδή τώρα είναι σε 2 ονόματα ο αριθμός παροχής γίνεται αυτό? Δεν σε νοιάζει εσένα.. Ζητάς άμεσως διακοπή.. Αφου έχεις φυγει.. Και τελειώνεις..
spirosR7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους. Διακοπή θέλω να κάνω το όνομα μου από εκεί αφού δε μένω πια λογικό αλλά ακόμα δε καταλαβαίνω η ίδια λέει πως έχει κάνει συμβόλαιο σε άλλη εταιρία για το ρεύμα. Άρα ότι καίει αυτή σε ρεύμα θα έχετε σε 2 λογαριασμούς πως γίνετε αυτό ρε παιδιά αν όντως έχει πάει σε άλλη εταιρία..? Έχω ενημερωσει τον ιδιοκτήτη ότι θα κάνω διακοπή τη ΔΕΗ στο όνομα μου από εκεί. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από spirosR7
fredd0 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, spirosR7 είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους. Διακοπή θέλω να κάνω το όνομα μου από εκεί αφού δε μένω πια λογικό αλλά ακόμα δε καταλαβαίνω η ίδια λέει πως έχει κάνει συμβόλαιο σε άλλη εταιρία για το ρεύμα. Άρα ότι καίει αυτή σε ρεύμα θα έχετε σε 2 λογαριασμούς πως γίνετε αυτό ρε παιδιά αν όντως έχει πάει σε άλλη εταιρία..? εσενα δηλαδη σου φαινεται λογικο να βγαινουν 2 λογαριασμοι για μια παροχη? Προφανεστατα δε γινεται. Αν ειχε γινει αλλαγη ονοματος θα εβγαινε ενας τελικος λογαριασμος στο ονομα σου που θα γινοταν συμψηφισμος της οποιας εγγυησης εχεις καταβαλει με την οποια καταναλωση εγινε μεχρι ν'αλλαξει ονομα το ρολοι, θα επαβε το ρολοι να εμφανιζεται στο ονομα σου και θα τελειωνε το θεμα. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από fredd0
spirosR7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, fredd0 είπε εσενα δηλαδη σου φαινεται λογικο να βγαινουν 2 λογαριασμοι για μια παροχη? Προφανεστατα δε γινεται. Αν ειχε γινει αλλαγη ονοματος θα εβγαινε ενας τελικος λογαριασμος στο ονομα σου που θα γινοταν συμψηφισμος της οποιας εγγυησης εχεις καταβαλει με την οποια καταναλωση εγινε μεχρι ν'αλλαξει ονομα το ρολοι, θα επαβε το ρολοι να εμφανιζεται στο ονομα σου και θα τελειωνε το θεμα. Για να καταλάβω αυτό που μου λες είναι ότι απλά δεν έχει κάνει αλλαγή στο όνομα της. Αν όμως λέμε τωρα όντως έχει κάνει και το επιβεβαίωση η εταιρία που έχει πάει ότι έχει προβεί σε αλλαγή ονόματος και από το δικό μου όνομα πέρασε από πάνω το δικό της στο ρολόι εγώ δε θα έχω θέμα? Θα έρχεται κανονικά στο όνομα της? Απλά θέλω να σκέφτομαι με βάση τη λογική γιατί θα μιλήσω και με τη εταιρία της σήμερα η αύριο... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από spirosR7
fredd0 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Βρε ανθρωπε, την ερωτευτηκες? Πως κανεις ετσι ... πανω απο το ονομα και κατω απο το ονομα. Θα εχεις θεμα μεχρι την ημερα που η ΔΕΗ θα σου πει εγω δεν εκπροσωπω το συγκεκριμενο ρολοι στο ονομα σου και σου βγαζω τελικο λογαριασμο. Τι δουλεια εχεις εσυ να παρεις τη δικια της εταιρεια? Εσυ της λες, αν θες να σαι καλος, εγω κανω διακοπη, μιλα με την εταιρεια σου να τρεξει τη μεταφορα στο ονομα σου για να μη σου κοψουν το ρευμα. Τελος.
spirosR7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δε κάνω ετσι για αυτό αλλά επειδή το σπίτι το έχει κοντινός συγγενής και δε θέλω να του προξενησω πρόβλημα προφανώς.
Joshua21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, spirosR7 είπε Η ενοικιαστρια λέει το έχει αλλάξει αλλά δε μου έχω στείλει κανένα αποδεικτικό ότι το άλλαξε ένα email μήνυμα κάτι ας πουμε που της στείλανε από τη νέα εταιρία. Αν όντως το είχε αλλάξει όπως λέει τότε σε 3-4 μέρες θα είχε ήδη ολοκληρωθεί η διαδικασία, είναι προφανές ότι σε δουλεύει, και όσο ρεύμα καταναλώνει χρεώνεται στο όνομα σου. Πήγαινε στη ΔΕΗ και κάνε διακοπή ΧΤΕΣ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα