babisskg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Έλα να μαζευόμαστε ....... έφτασε η ώρα πλέον !!!
highpriest Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Πρώτος εγώ με το υπερόπλο μου! Μόλις του έβαλα καινούρια μπαταρία! 2
babisskg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, highpriest είπε Πρώτος εγώ με το υπερόπλο μου! Μόλις του έβαλα καινούρια μπαταρία! Να μας δώσετε και δείγματα φυσικά ! 1
highpriest Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, babisskg είπε Να μας δώσετε και δείγματα φυσικά ! Δυστυχώς τα μαντάτα είναι άσχημα. Δεν διορθώθηκε με την νέα μπαταρία και συνεχίζει να βγάζει γραμμές. Ενα 15ευρω χαμένο. Θα την ανοίξω σε κάποια φάση να δω αν είναι θέμα καθαρίσματος του σένσορα ή του φακού εσωτερικά. Αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες 1
babisskg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, highpriest είπε Δυστυχώς τα μαντάτα είναι άσχημα. Δεν διορθώθηκε με την νέα μπαταρία και συνεχίζει να βγάζει γραμμές. Ενα 15ευρω χαμένο. Θα την ανοίξω σε κάποια φάση να δω αν είναι θέμα καθαρίσματος του σένσορα ή του φακού εσωτερικά. Αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες Θα το ψάξω ........ μοντέλο ? 1
highpriest Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, babisskg είπε Θα το ψάξω ........ μοντέλο ? M30 optio 7.1 mpx
babisskg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, highpriest είπε M30 optio 7.1 mpx Πολύ πιθανόν αλλά θα το διασταυρώσω ....... φυσικά με την λογική πως δεν θα χρειαστεί περισσότερο από 10 ευρώ !
GQPhDFBI Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 @babisskg μου έβαλες δουλειά για το ΣΚ να φωτογραφίσω μερικά ολίγα πραγματάκια που έχω....(χιχιχι) Έτσι για ζέσταμα, εάν δεν βάλεις κρύσταλλο Pentax μπροστά δεν γίνεται δουλειά. Pentax Circular Polarizer 77mm 2
highpriest Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, babisskg είπε Πολύ πιθανόν αλλά θα το διασταυρώσω ....... φυσικά με την λογική πως δεν θα χρειαστεί περισσότερο από 10 ευρώ ! Για ποιον λόγο η lcd οθόνη να παίζει κάποιον ρόλο με την εικόνα που αποτυπώνεται στην SD κάρτα; Η φώτο που έβαλα είναι το σωσμένο JPEG στην κάρτα, όχι φωτογραφία της LCD οθόνης. 1
babisskg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, GQPhDFBI είπε @babisskg μου έβαλες δουλειά για το ΣΚ να φωτογραφίσω μερικά ολίγα πραγματάκια που έχω....(χιχιχι) Έτσι για ζέσταμα, εάν δεν βάλεις κρύσταλλο Pentax μπροστά δεν γίνεται δουλειά. Pentax Circular Polarizer 77mm Ε ναι , να τα βλέπουν ορισμένοι ......... μη λέμε ονόματα ........ 1 λεπτό πριν, highpriest είπε Για ποιον λόγο η lcd οθόνη να παίζει κάποιον ρόλο με την εικόνα που αποτυπώνεται στην SD κάρτα; Η φώτο που έβαλα είναι το σωσμένο JPEG στην κάρτα, όχι φωτογραφία της LCD οθόνης. Το έβαλα για την περίπτωση που ........ ας πούμε ότι φταίει η οθόνη , οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να αντικατασταθεί με μία ίδια ακριβώς , αλλά μία οποιαδήποτε lcd ........ ακόμη και από άλλη μηχανή ! Αν το εύκαμπτο καλώδιο έχει ίδια απόληξη ....... οποιαδήποτε οθόνη μπορεί να λειτουργήσει .
highpriest Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, babisskg είπε Το έβαλα για την περίπτωση που ........ ας πούμε ότι φταίει η οθόνη , οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να αντικατασταθεί με μία ίδια ακριβώς , αλλά μία οποιαδήποτε lcd ........ ακόμη και από άλλη μηχανή ! Αν το εύκαμπτο καλώδιο έχει ίδια απόληξη ....... οποιαδήποτε οθόνη μπορεί να λειτουργήσει . Υποθέτω πως δεν έχει λογική να φταίει η οθόνη. Εκτός και αν στην κάρτα γράφεται αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη και όχι αυτό που βλέπει ο σένσορας. Πιστευω πως είναι θέμα του σένσορα. Δεν έχω ξανανοίξει φωτογραφική μηχανή, αλλά για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. 1
GQPhDFBI Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, highpriest είπε Υποθέτω πως δεν έχει λογική να φταίει η οθόνη. Αυτό ακριβώς η οθόνη απεικονίζει αυτό που βλέπει ο αισθητήρας και δεν παίζει κανέναν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. 3
Jiakometi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Φαγώθηκες με τις PENTAX Μπάμπη ..... !! Αστειεύομαι βέβαια.... Εδώ ή δική μου ΜΕ Super, την αγόρασα to 1984, ως δεύτερο σώμα. Τράβαγα με Nikon FM2 τότε. Εδώ με έναν 75-200 κουμπωμένο και τον 50mm f2 δίπλα τους. Έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά καλοκαίρια στη θάλασσα αλλά δουλεύει άψογα μέχρι σήμερα. 4
babisskg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Φαγώθηκες με τις PENTAX Μπάμπη ..... !! Αστειεύομαι βέβαια.... Εδώ ή δική μου ΜΕ Super, την αγόρασα to 1984, ως δεύτερο σώμα. Τράβαγα με Nikon FM2 τότε. Εδώ με έναν 75-200 κουμπωμένο και τον 50mm f2 δίπλα τους. Έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά καλοκαίρια στη θάλασσα αλλά δουλεύει άψογα μέχρι σήμερα. Την έδωσα πριν καιρό , πολύ compact και πολύ κομψή ! 2
Jiakometi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Γενικά σκυλί του πολέμου. !!! Πάντως πρέπει να δώσω και εύσημα στον SIGMA που έχει κουμπωμένο επάνω της. (Ειδικά για τα δεδομένα της εποχής). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα