basilis_k6 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 -καλησπέρα. έχει πεσει η ταχύτητα μου απο 90 σε 60 και τωρα 18! -βλέπω εδώ το συμβολαιο σας, starlink απλο εως 100mbps. Δεν υπαρχει κανενα πρόβλημα στη σύνδεση σας.
Droulas13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Όλο το ζουμί είναι εδώ: Starlink: 62up/7down/48ms Vs Viasat: 24up/3down/632ms HughesNet: 23up/3down/716ms Δηλαδή υπερδιπλάσιες ταχύτητες με 90+% μικρότερο latency.
esertas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Exoskeletor είπε The sky is not blue friend Ποιητική αδεία........ 2 ώρες πριν, Exoskeletor είπε The sky is not blue friend Ποιητική αδεία........
Silent_Society Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Exoskeletor είπε The sky is not blue friend Είσαι αόριστος, pls clarify : The sky is, not blue friend The sky is not, blue friend The sky is not blue, friend 1
nick_corobos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, csontheline είπε Λάρωσε δικέ μου. Ένας μέσος χρήστης (όχι οι ινσόμνιακς) είναι καλυμμένος με 20-30 down/up συμμετρικά. Μάθαμε στις ξεβλαχεμένες ταχύτητες του κωστοπουλου και ξεχάσαμε τα γιδοκαλώδια που είχαμε δίπλα στις κότες στο χωριό. Το ότι κάποιες - στις πλείστες περιπτώσεις, σπάνιες - φορές θα έχει όγκο κίνησης, δεν σημαίνει ότι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου η υψηλή ταχύτητα. Σταθερότητα > ταχύτητα. Ποιός είναι ο Κωστόπουλος; Πάντως πέρα απο την πλακα, τα 100 mbps παλεύονται αλλά δεν είναι τρελή ταχύτητα. Σκέφτομαι να βάλω 500αρα στην inalan απο τα 200 που εχω 2
Painmaker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, csontheline είπε Λάρωσε δικέ μου. Ένας μέσος χρήστης (όχι οι ινσόμνιακς) είναι καλυμμένος με 20-30 down/up συμμετρικά. Μάθαμε στις ξεβλαχεμένες ταχύτητες του κωστοπουλου και ξεχάσαμε τα γιδοκαλώδια που είχαμε δίπλα στις κότες στο χωριό. Το ότι κάποιες - στις πλείστες περιπτώσεις, σπάνιες - φορές θα έχει όγκο κίνησης, δεν σημαίνει ότι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου η υψηλή ταχύτητα. Σταθερότητα > ταχύτητα. Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). 4 ώρες πριν, csontheline είπε Λάρωσε δικέ μου. Ένας μέσος χρήστης (όχι οι ινσόμνιακς) είναι καλυμμένος με 20-30 down/up συμμετρικά. Μάθαμε στις ξεβλαχεμένες ταχύτητες του κωστοπουλου και ξεχάσαμε τα γιδοκαλώδια που είχαμε δίπλα στις κότες στο χωριό. Το ότι κάποιες - στις πλείστες περιπτώσεις, σπάνιες - φορές θα έχει όγκο κίνησης, δεν σημαίνει ότι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου η υψηλή ταχύτητα. Σταθερότητα > ταχύτητα. Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). 4 ώρες πριν, csontheline είπε Λάρωσε δικέ μου. Ένας μέσος χρήστης (όχι οι ινσόμνιακς) είναι καλυμμένος με 20-30 down/up συμμετρικά. Μάθαμε στις ξεβλαχεμένες ταχύτητες του κωστοπουλου και ξεχάσαμε τα γιδοκαλώδια που είχαμε δίπλα στις κότες στο χωριό. Το ότι κάποιες - στις πλείστες περιπτώσεις, σπάνιες - φορές θα έχει όγκο κίνησης, δεν σημαίνει ότι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου η υψηλή ταχύτητα. Σταθερότητα > ταχύτητα. Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). 4 ώρες πριν, csontheline είπε Λάρωσε δικέ μου. Ένας μέσος χρήστης (όχι οι ινσόμνιακς) είναι καλυμμένος με 20-30 down/up συμμετρικά. Μάθαμε στις ξεβλαχεμένες ταχύτητες του κωστοπουλου και ξεχάσαμε τα γιδοκαλώδια που είχαμε δίπλα στις κότες στο χωριό. Το ότι κάποιες - στις πλείστες περιπτώσεις, σπάνιες - φορές θα έχει όγκο κίνησης, δεν σημαίνει ότι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου η υψηλή ταχύτητα. Σταθερότητα > ταχύτητα. Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). 4 ώρες πριν, csontheline είπε Λάρωσε δικέ μου. Ένας μέσος χρήστης (όχι οι ινσόμνιακς) είναι καλυμμένος με 20-30 down/up συμμετρικά. Μάθαμε στις ξεβλαχεμένες ταχύτητες του κωστοπουλου και ξεχάσαμε τα γιδοκαλώδια που είχαμε δίπλα στις κότες στο χωριό. Το ότι κάποιες - στις πλείστες περιπτώσεις, σπάνιες - φορές θα έχει όγκο κίνησης, δεν σημαίνει ότι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου η υψηλή ταχύτητα. Σταθερότητα > ταχύτητα. Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). 1
nick_corobos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Painmaker είπε Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). Δουλεύω 1gbps στη δουλειά (το κάθε pc εχει) είναι εξαιρετική ταχύτητα. Αν και σε λίγο καιρό θα ανέβουν όλα αυτά.
mariosCS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Painmaker είπε Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). Έχεις starlink? Κάτι κόλλησε στο submit comment σου 😅 2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Exoskeletor είπε The sky is not blue friend Παράφραση από the last boy scout με αλλαγή το women are crazy (αντί women have secrets).
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Γνωστο αυτο το μειονεκτημα του δορυφορικου κι εν γενει των ασυρματων δικτυων, εδω και καμια 20ρια χρονια. Φανταζομαι οτι το συμπερασμα της OOKLA δεν ειναι ακριβως συμπερασμα, αλλα υπενθυμιση προς αφελεις που την πατανε πιστευοντας τις υποσχεσεις "σοβαρων" εταιρειων σαν την starlink.
vorlon68 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Painmaker είπε Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). Πέστο 5-6 φορές ακόμα....
Nera1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μετά από το άρθρο πως το επόμενο soc της Απλ θα είναι πιο γρήγορο επειδή θα χρησιμοποιεί την νέα τεχνολογία Ν3,μαθαίνουμε τώρα πως το Σταρλινκ γίνεται πιο αργό όσο ανεβαίνουν οι χρήστες και δεν έχει νέους δορυφόρους. Αύριο θέμα,"ξημέρωσε".
csontheline Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Painmaker είπε Ναι συζητούσαμε με την παρέα για την χαμηλή ταχύτητα ίντερνετ. Και μια κοπέλα μου λέει, α τι λέτε μια χαρά wifi έχουμε στην Ελλάδα. Είχε τελικά adsl 17,9 mbps. Για τα social media καλά είναι αλλά για να κατεβάζεις μεγάλα αρχεία στα να πάνε. Γενικά οι 9/10 στην περιοχή μου έχουν VDSL και είναι ευχαριστημένοι, κάποιοι δεν ξέρουν καν τι είναι η οπτική ίνα. Μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός που πιστεύω όσο πιο γρήγορο τόσο το καλύτερο; Σκέφτομαι το 1gbps και μου τρέχουν τα σάλια 🤤 (είμαι gamer). Δηλαδή αν σου σκάσουν 1000άρα ταχύτητα, αλλά με latency 100ms+, θα είσαι κομπλέ; Επίσης, διευκρίνισε τα μεγάλα αρχεία. Τόσα χρόνια με τις μικρότερες συνδέσεις, κάναμε και καμιά δουλειά μέχρι να κατέβουν, τώρα με τις 100+, ούτε καφέ δεν προλαβαίνεις. Μην σου τρέχουν τα σάλια για την 1000άρα (αν ήσουν σωστός gamer, θα ήξερες γιατί). Ολόκληρη θα σου είναι ουσιαστικά άχρηστη, εκτός αν μένετε καμιά ντουζίνα hardcorάδες μαζί ή κάνεις δουλειά που απαιτεί συνεχή μετακίνηση μεγάλων αρχείων (πχ φωτογράφος). Θα χρειαστείς και σωστό εξοπλισμό για να την πάρεις στο μέγιστο (και δεν θα μπορέσεις ιδιαίτερα μόνος σου). Προσωπικά, με 1000D/300U, μόνο στα speedtest τερματίζω. Οποιαδήποτε συσκευή από μόνη της, δεν μπορεί να τερματίσει τέτοια γραμμή (αυτή την χρονική περίοδο που διανύουμε) σε ρεαλιστικές συνθήκες. Μόνο 3-4-5 μαζί (ταυτόχρονα) και αυτό μπορεί να εξομαλυνθεί με σωστή ρύθμιση του δικτύου και είναι και ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΟ φαινόμενο. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 17 minutes ago, csontheline said: Οποιαδήποτε συσκευή από μόνη της, δεν μπορεί να τερματίσει τέτοια γραμμή (αυτή την χρονική περίοδο που διανύουμε) σε ρεαλιστικές συνθήκες. Γιατί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα