Joshua21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Bitbit είπε ρε παιδιά τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς. Αφού καταλαβαίνετε τι εννοώ. Όταν ο άλλος δουλεύει για τον βασικό, περισσότερες ώρες απ ότι είναι δηλωμένος, αναγκάζεται να επιστρέφει και δώρα και χίλια δυο άλλα με υπερωρίες απλήρωτες.. εντάξει μη τα χαλάσουμε. Δεν είναι σκλάβος, πήρε προαγωγή. Είναι ένα σκαλοπάτι πάνω. Είναι κακοπληρωμένος. Επι του θέματος, @mariariw22 έχεις πιστωτική και ρωτάς ή ενδιαφέρεσαι να βγάλεις; Γιατί αν δεν έχεις δε παίζει να βγάλεις οπότε δεν έχει νόημα η ερώτηση Και επί πιστώσει να το πάρουμε, δεν αλλάζει το ότι αυτά που έγραψες δεν ισχύουν. Και όχι, ο κακοπληρωμένος δεν είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από τον σκλάβο, ουδεμία σχέση δεν έχουν αυτοί οι δύο όροι. 1
Kozanitis1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Χωρίς να παίρνει διαστάσεις το θέμα, ακόμα και να είναι στο ΚΟΤ, με τις καταναλώσεις της θα βγήκε μάλλον εκτός ΚΟΤ, αλλιώς πως τα 700+ ευρώ που χρωστάει; Μήπως είχε προηγούμενα υπόλοιπα απλήρωτα; Αν την ενδιαφέρει την ίδια, μπορεί να ανεβάσει κάποιο εκκαθαριστικό λογαριασμό να καταλάβουμε πως προέκυψε τόσο μεγάλο ποσό (ακόμα και με ΚΟΤ), ώστε σε τυχόν επόμενο να μη βρεθεί προ εκπλήξεως.. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 26/9/2022 στις 12:29 ΜΜ, takoulou είπε Υπολόγισε ότι θα παει στον Δεδδηε η διακοπή του ρεύματος.. Σε μια δυο μέρες.. Και θα γίνει η εντολή θα εκτελέστει σε μια μέρα.. Άρα κανόνισε να βάλεις ένα μεγάλο ποσο για να υπάρξει ανάκληση.. Δεν έχεις μπει στο κοινωνικό τιμολόγιο;; Αν ειναι η πρωτη ειδοποιηση ναι εχει λγες μερες ...Αν ομως ισως εχει ξαναγινει υπαρχει αμεσος κινδυνος διακοπης.
valadsk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) έπρεπε να είχες κάνει διακανονισμό, να ζητούσες χαρτί με την ανάλυση του διακανονισμού και να πλήρωνες την πρώτη δόση και να έκανες μεταφορά σε άλλο πάροχο. θα έπαιρνες μεγάλη παράταση. εχω αφήσει 480 ευρώ στη watt n wolt με αυτόν τον τρόπο όταν είχα παει δεη και δεν μου το έχουν κόψει. έκανα και μια δωρεάν παραχώρηση στο taxis πηρα το συμβόλαιο άλλαξε ο χρήστης του ακινήτου και ησύχασα. ούτε 1 ευρώ δεν θα πάρει η π@@ για όσα μου έκανε. δεν ξερεις ποσο χαιρομαι που την πιστόλιασα με 480 + οτι δεν μπορει να το κόψει. εκεί η κ@λα να ψάξει να βρει τα 480 τώρα. εβγαζε λογαριασμους οπτε ηθελε, και το δεκεμβρη που ειχε φθηνο σταθερο πριν τις επιδοτησεις δεν το ενεργοποιουσε ενω το ειχα υπογραψει και το αντιληφθηκα ενα τετραμηνο μετα. ας ερθει να τα παρει τωρα. θα ελεγα χειροτερα αλλα θα φαω μπαν Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2022 από valadsk 1
takoulou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, valadsk είπε έπρεπε να είχες κάνει διακανονισμό, να ζητούσες χαρτί με την ανάλυση του διακανονισμού και να πλήρωνες την πρώτη δόση και να έκανες μεταφορά σε άλλο πάροχο. θα έπαιρνες μεγάλη παράταση. εχω αφήσει 480 ευρώ στη watt n wolt με αυτόν τον τρόπο όταν είχα παει δεη και δεν μου το έχουν κόψει. έκανα και μια δωρεάν παραχώρηση στο taxis πηρα το συμβόλαιο άλλαξε ο χρήστης του ακινήτου και ησύχασα. ούτε 1 ευρώ δεν θα πάρει η π@@ για όσα μου έκανε. δεν ξερεις ποσο χαιρομαι που την πιστόλιασα με 480 + οτι δεν μπορει να το κόψει. εκεί η κ@λα να ψάξει να βρει τα 480 τώρα. εβγαζε λογαριασμους οπτε ηθελε, και το δεκεμβρη που ειχε φθηνο σταθερο πριν τις επιδοτησεις δεν το ενεργοποιουσε ενω το ειχα υπογραψει και το αντιληφθηκα ενα τετραμηνο μετα. ας ερθει να τα παρει τωρα. θα ελεγα χειροτερα αλλα θα φαω μπαν Μάλλον θα πρεπει και εσύ να κάνεις έναν διακανονισμό γιατί μπορεί να ζητήσουν την διακοπή..
korakios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, takoulou είπε Μάλλον θα πρεπει και εσύ να κάνεις έναν διακανονισμό γιατί μπορεί να ζητήσουν την διακοπή.. προς το παρών δεν μπορούν , έπρεπε να το ήξερες λόγω αντικειμένου (edit φυσικά παραμένει ρίσκο η διακοπή)
takoulou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 https://www.insider.gr/oikonomia/244583/reyma-omada-ergasias-ypen-rae-promitheyton-gia-mploko-stoys-stratigikoys
Bitbit Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, takoulou είπε https://www.insider.gr/oikonomia/244583/reyma-omada-ergasias-ypen-rae-promitheyton-gia-mploko-stoys-stratigikoys γέλασα με το «ενεργειακού τουρισμού». πετυχημένο
JakeKaufman Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, mariariw22 είπε Έχω πιστωτική του πατέρα μου Συγνώμη αλλά όπως λες ο πατέρας δεν δύναται να βοηθήσει οικονομικά αλλά θέλετε να κάνετε χρήση της πιστωτικής του για να βάλετε δόσεις; χωρις να θέλω να φανώ κακός, βασίζετε σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια. 200κατι ευρώ θέλουν όπως λες (τα μισά) βάλε στο market place και εσυ και ο πατέρας διαφορά πραγματα και μαζεύεται το ποσό. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2022 από JakeKaufman
mariariw22 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Συγνώμη αλλά όπως λες ο πατέρας δεν δύναται να βοηθήσει οικονομικά αλλά θέλετε να κάνετε χρήση της πιστωτικής του για να βάλετε δόσεις; χωρις να θέλω να φανώ κακός, βασίζετε σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια. 200κατι ευρώ θέλουν όπως λες (τα μισά) βάλε στο market place και εσυ και ο πατέρας διαφορά πραγματα και μαζεύεται το ποσό. Τι είναι το μαρκετ πλεις;
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, mariariw22 είπε Τι είναι το μαρκετ πλεις; Εφαρμογη του facebook για αγοραπωλησιες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα