mariariw22 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Μου ήρθε μήνυμα διακοπής ρεύματος από ήρων. Πήρα τηλέφωνο και μου λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Υπάρχει κάποια λύση; Δεν έκανα διακανονισμό. Απλά έβαζα κάθε τέλος μήνα κάποιο ποσό της τάξης των 100€, αλλά κάθε φορά ερχόταν 70€ και βάλε και έμενα στα ίδια. Καμιά βοήθεια; Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από mariariw22
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, mariariw22 είπε Καλημέρα. Μου ήρθε μήνυμα διακοπής ρεύματος από ήρων. Πήρα τηλέφωνο και μου λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Υπάρχει κάποια λύση. Δεν έκανα διακανονισμό. Απλά έβαζα κάθε τέλος μήνα κάποιο ποσό της τάξης των 100€, αλλά κάθε φορά ερχόταν 70€ και βάλε και έμενα στα ίδια. Καμιά βοήθεια; κάνε διακανονισμό. Εκτός αν βρεις όλο το ποσό που χρωστάς και το δώσεις.
mariariw22 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε κάνε διακανονισμό. Εκτός αν βρεις όλο το ποσό που χρωστάς και το δώσεις. Μου λένε από την ήρων ότι τώρα δε γίνεται διακανονισμός! Τι κάνω;; Δεν υπάρχει κάποια λύση; Χρειάζομαι χρόνο ως τέλη οκτωβρίου που θα πάρω τον πρώτο μου μισθό. Ήμουν άνεργη τόσους μήνες. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, mariariw22 είπε Μου λένε από την ήρων ότι τώρα δε γίνεται διακανονισμός! Τι κάνω;; Δεν υπάρχει κάποια λύση; Χρειάζομαι χρόνο ως τέλη οκτωβρίου που θα πάρω τον πρώτο μου μισθό. Ήμουν άνεργη τόσους μήνες. Εξοφλείς και στο συνδέουν. Πόσα χρωστάς;Μπορείς να τα δανειστείς απο κάπου ;Μέχρι να πληρωθείς;
mariariw22 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Εξοφλείς και στο συνδέουν. Πόσα χρωστάς;Μπορείς να τα δανειστείς απο κάπου ;Μέχρι να πληρωθείς; 700+. Ζητουν τα 438. Στη φάση αυτή όχι. Τέλος Οκτώβρη όμως θα έχω μισθό γιατί θα προσληφθώ σε μία δουλειά. Δεν υπάρχει λύση καθυστέρησης ενός μήνα; Έχω τρελαθεί
NikosKallithea Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν βλεπω λυση με το ΘΑ προσληφθω λεφτα δεν βγαίνουν. Δανείσου απο καπου, αλλιως θα μείνεις χωρίς ρεύμα.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μεχρι να γινει διακοπη θα εχεις παρει λεφτα λογικα. Μερικοι παντως ζητουν λεφτα απο τους αφεντες τους σε τετοιες περιπτωσεις.
mariariw22 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Μεχρι να γινει διακοπη θα εχεις παρει λεφτα λογικα. Μερικοι παντως ζητουν λεφτα απο τους αφεντες τους σε τετοιες περιπτωσεις. Εννοείς οτι δεν πραγματοποιείται η διακοπή την ημερομηνία που λένε στο μήνυμα;
takoulou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, mariariw22 είπε Καλημέρα. Μου ήρθε μήνυμα διακοπής ρεύματος από ήρων. Πήρα τηλέφωνο και μου λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Υπάρχει κάποια λύση; Δεν έκανα διακανονισμό. Απλά έβαζα κάθε τέλος μήνα κάποιο ποσό της τάξης των 100€, αλλά κάθε φορά ερχόταν 70€ και βάλε και έμενα στα ίδια. Καμιά βοήθεια; Υπολόγισε ότι θα παει στον Δεδδηε η διακοπή του ρεύματος.. Σε μια δυο μέρες.. Και θα γίνει η εντολή θα εκτελέστει σε μια μέρα.. Άρα κανόνισε να βάλεις ένα μεγάλο ποσο για να υπάρξει ανάκληση.. Δεν έχεις μπει στο κοινωνικό τιμολόγιο;; Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από takoulou
mariariw22 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, takoulou είπε Υπολόγισε ότι θα παει στον Δεδδηε η διακοπή του ρεύματος.. Σε μια δυο μέρες.. Και θα γίνει η εντολή θα εκτελέστει σε μια μέρα.. Άρα κανόνισε να βάλεις ένα μεγάλο ποσο για να υπάρξει ανάκληση.. Δεν έχεις μπει στο κοινωνικό τιμολόγιο;; Έχω μπει.
takoulou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δηλαδή είσαι στο κοινωνικό τιμολόγιο τώρα;; Ο λογαριασμός το γράφει; Πάντως άσχετα θα πρεπει να βρεις ενα πόσο μεγάλο να κάνεις διακανονισμό.. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από takoulou
mariariw22 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Το γράφει. Μίλησα με έναν άνθρωπο εξυπηρετικό και μου είπε ότι έστω τη δευτέρα να βάλω το μισό ποσό και θα μ κάνει διακανονισμό το υπόλοιπο χωρίς προκαταβολή κτλ.
takoulou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, mariariw22 είπε Το γράφει. Μίλησα με έναν άνθρωπο εξυπηρετικό και μου είπε ότι έστω τη δευτέρα να βάλω το μισό ποσό και θα μ κάνει διακανονισμό το υπόλοιπο χωρίς προκαταβολή κτλ. Για δες το.. Απλά βάλε τα χρήματα.. Μην γίνει η αποκοπή..
fredd0 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Να ξερεις οτι ΑΝ γινει διακοπη θα σε πεταξουν στην Καθολικη υπηρεσια και μεχρι να ξοφλησεις το χρεος θα μεινεις εκει. Καθολικη Υπηρεσια = Ακριβοτερα τιμολογια Οποτε κανε οτι περναει απο το χερι σου να μη γινει διακοπη ΥΓ νομιζω οτι αφου εισαι σε κοινωνικο τιμολογιο εχουν την υποχρεωση να σου κανουν ρυθμιση με σχετικα ευνοικους ορους, αυτο που λες οτι χρωστας 700 και θελουν 400κατι προκαταβολη δεν ειναι ευνοικη ρυθμιση
1comment Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, mariariw22 είπε 700+. Ζητουν τα 438. Στη φάση αυτή όχι. Τέλος Οκτώβρη όμως θα έχω μισθό γιατί θα προσληφθώ σε μία δουλειά. Δεν υπάρχει λύση καθυστέρησης ενός μήνα; Έχω τρελαθεί Γονείς δεν έχεις να βοηθήσουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα