Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα stacked column chart όπου όλα τα δεδομένα είναι σε percentage. Κάνοντας το γράφημα, προφανώς και ο y άξονας είναι σε ποσοστό. Επειδή θα μπει το ποσοστό στον τίτλο, θέλω οι αριθμοί στον y άξονα να παραμείνουν ως έχει αλλά να βγει το σύμβολο %. Μέσα στις στήλες του γραφήματος υπάρχουν επίσης αριθμοί σε %. Χρησιμοποιώντας το format axis και επιλέγοντας number, αλλάζουν μετά και όλα τα δεδομένα, δηλαδή και εσωτερικά των στηλών, οπότε φαντάζομαι θέλει την αντίστοιχη προσαρμογή μετά σε όλον τον πίνακα, που θέλω να αποφύγω. Ουσιαστικά ρωτάω αν μπορώ να αφαιρέσω το % μόνο από τους αριθμούς του άξονα y  χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω κάτι άλλο.

Επεξ/σία από Dimitris156
Δημοσ.

Σε παίρνει το γράφημα να "βλέπει" σε άλλη περιοχή (βοηθητική), η οποία θα περιέχει τις αρχικές/original τιμές επί 100, με custom μορφή 0"%";

Δηλαδή, αντί να αφαιρέσεις το % από τις τιμές του άξονα y, να το προσθέσεις στις τιμές των δεδομένων.

Δημοσ.

Το έκανα τελικά με έναν τρόπο που βρήκα στο ίντερνετ, αντικαθιστώντας το % στα δεδομένα του πίνακα με κενό και μετά προσθήκη του % με το χέρι σε κάθε στήλη του γραφήματος αλλά από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει άμεση λύση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...