roginsky12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 κατι παραπλησιο με την πρωτη σεζον του true detective εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, roginsky12 είπε κατι παραπλησιο με την πρωτη σεζον του true detective εχεις? sinners, δυνατός πρώτος κύκλος, μετά πέφτει λίγο twin peaks επισης δυνατό και classic Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2022 από Pa0ki 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roginsky12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, adi32 είπε Δοκιμασε αυτο https://www.imdb.com/title/tt7423538/ 28 λεπτά πριν, Pa0ki είπε sinners, δυνατός πρώτος κύκλος, μετά πέφτει λίγο twin peaks επισης δυνατό και classic sinner εχω δει και τις 4 σεζον...twin peaks ταινια δεν ειναι του Λιντς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 16 λεπτά πριν, roginsky12 είπε sinner εχω δει και τις 4 σεζον...twin peaks ταινια δεν ειναι του Λιντς? Σειρά 2 κύκλων, μετά βγήκε η ταινία και το 2017 βγήκε ο 3ος κύκλος(τον οποίο δεν έχω τσεκάρει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Φοβερή σειρά. Αρκετα disturbing στο ψυχολογικό κομμάτι κυρίως, παρά σε αυτά που δείχνει στην εικόνα. Η ερμηνεία του Evan Peters αγγίζει το τέλειο. Υποβλητικός και τρομακτικός απλά και μόνο που υπήρχε στο πλάνο, φαίνεται ότι βούτηξε βαθιά στο χαρακτήρα, μπήκε στο πετσί του. Είναι πολύ εύκολο κάτι τέτοιοι ρόλοι να καταλήγουν σε καρικατούρα (ακόμα και με τη καλή-διασκεδαστική έννοια) αν δε τους πάρει κανείς πολύ σοβαρά, εδώ δε συνέβη αυτό με αποτέλεσμα να έχουμε ένα συγκλονιστικό πορτραίτο αυτού του διεστραμμένου μυαλού. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2022 από DeadOrganPlayer 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 29 λεπτά πριν, DeadOrganPlayer είπε Φοβερή σειρά. Αρκετα disturbing στο ψυχολογικό κομμάτι κυρίως, παρά σε αυτά που δείχνει στην εικόνα. Η ερμηνεία του Evan Peters αγγίζει το τέλειο. Υποβλητικός και τρομακτικός απλά και μόνο που υπήρχε στο πλάνο, φαίνεται ότι βούτηξε βαθιά στο χαρακτήρα, μπήκε στο πετσί του. Είναι πολύ εύκολο κάτι τέτοιοι ρόλοι να καταλήγουν σε καρικατούρα (ακόμα και με τη καλή-διασκεδαστική έννοια) αν δε τους πάρει κανείς πολύ σοβαρά, εδώ δε συνέβη αυτό με αποτέλεσμα να έχουμε ένα συγκλονιστικό πορτραίτο αυτού του διεστραμμένου μυαλού. Eκανε method acting, γι' αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sleepyyy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μόλις την ξεκίνησα. Ζορίστηκα λίγο με το πρώτο επεισόδιο και την ήξερα ήδη την ιστορία. Πείτε μου ότι δ θα γίνω βιγκαν μέχρι να τελειώσει.. 😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Τι ηθοποιάρα ο τύπος! Απίστευτος! Εξαιρετική σειρά, τρομερή αφήγηση των γεγονότων. Εύχομαι να κάνουν και άλλη σεζόν με τον Tζον Γουέιν Γκέισι που γνωρίσαμε στο τελευταίο επεισόδιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Είδα δύο επεισόδια λόγω του hype που έχει. Δυστυχώς δεν μπήκα πρώτα να διαβάσω σχόλια στο Imdb και έχασα δύο ώρες από τη ζωή μου. Πιο αργό και από σαλίγκαρο, βλέπεις σκηνές χωρίς νόημα και δεν σε κρατάει πουθενά. Σχεδόν σκουπίδι. Ίσως για "ψαγμένους" και αυτούς που τους αρέσει να παίζει η σειρά και παράλληλα να διαβάζουν βιβλίο ή να παίζουν στο κινητό. ΥΓ. Δεν ξέρω εάν ανεβαίνει μετά, αλλά δεν την παλεύω να συνεχίσω. Βαρεμάρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Πραγματικά εξαιρετική σειρά! Οι ερμηνείες κορυφή, κυρίως Peters (Dahmer) αλλά και Jenkins (Lionel). Τρελό acting απλά. Το dark/ψυχολογικό κλίμα σε πολλές σκηνές και ο ρεαλισμός ήταν άψογα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, Fan είπε Είδα δύο επεισόδια λόγω του hype που έχει. Δυστυχώς δεν μπήκα πρώτα να διαβάσω σχόλια στο Imdb και έχασα δύο ώρες από τη ζωή μου. Πιο αργό και από σαλίγκαρο, βλέπεις σκηνές χωρίς νόημα και δεν σε κρατάει πουθενά. Σχεδόν σκουπίδι. Ίσως για "ψαγμένους" και αυτούς που τους αρέσει να παίζει η σειρά και παράλληλα να διαβάζουν βιβλίο ή να παίζουν στο κινητό. ΥΓ. Δεν ξέρω εάν ανεβαίνει μετά, αλλά δεν την παλεύω να συνεχίσω. Βαρεμάρα Και εμένα έτσι μου φάνηκε και δε τη συνέχισα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, Fan είπε Είδα δύο επεισόδια λόγω του hype που έχει. Δυστυχώς δεν μπήκα πρώτα να διαβάσω σχόλια στο Imdb και έχασα δύο ώρες από τη ζωή μου. Πιο αργό και από σαλίγκαρο, βλέπεις σκηνές χωρίς νόημα και δεν σε κρατάει πουθενά. Σχεδόν σκουπίδι. Ίσως για "ψαγμένους" και αυτούς που τους αρέσει να παίζει η σειρά και παράλληλα να διαβάζουν βιβλίο ή να παίζουν στο κινητό. ΥΓ. Δεν ξέρω εάν ανεβαίνει μετά, αλλά δεν την παλεύω να συνεχίσω. Βαρεμάρα Ε και αυτός ο Dahmer δεν μπορούσε να σκοτώσει καμιά 200ρια για να μπορούμε το 2022 να έχουμε μια σειρά με πιο γρήγορο ρυθμό; Αν είναι δυνατόν τέτοια εποχή να βλέπουμε ανάπτυξη χαρακτήρα σε σειρά. Ντροπή και αίσχος στο Netflix. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eslesl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Κακή σειρά δυστυχώς. Με τα μισά επεισόδια θα ήταν πολύ καλύτερη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Καταπληκτική σειρά. 10/10 από μένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλη η υποκριτικη και ως εκει. Η σειρα ειναι μετριατζα και αν δεν ηταν αληθινη ιστορια απλα δεν θα ασχολουνταν ΚΑΝΕΝΑΣ μαζι της. Το γεγονος οτι προκειται για αληθινη ιστορια παρασυρει καποιους να λενε για σειραρα. Σαν θεαμα ομως, σαν ψυχαγωγια, η σειρα παραμενει μετρια. Και σε αυτο δεν φταινε φυσικα οι παραγωγοι. Απλα καποιες αληθινες ιστοριες οσο συγκλονιστικες και να ειναι, οταν πανε να μεταφερθουν σαν σειρα-ταινια ειναι απλα βαρετες. Η συγκεκριμενη ιστορια ειναι για ντοκυμαντερ, οχι για σειρα Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από crom251 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα