polaki Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Υπάρχουν ΤΟΣΑ άλλα θέματα σχετικά με την τεχνολογία που μπορείτε να ανεβάζετε, και όμως επιμένετε να ανεβάζετε σαχλαμάρες για Netflix, Apple TV και Disney +. Απορώ, τα click που πέρνετε είναι περισσότερα από άλλη θεματολογία? Δεν βρίσκω άλλη λογική εξήγηση. Who the FUCK cares για το που θα παιχτεί η επόμενη σειρά του οποιουδήποτε παραγωγού, ειλικρινά δηλαδή..... 2 4 1
rodosf1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 η καλύτερη σκηνοθεσία ever σε σειρές! βλέπεις 2-3 επεισόδια και γίνεσαι οπαδός τους! 1
martisaul Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, polaki είπε Υπάρχουν ΤΟΣΑ άλλα θέματα σχετικά με την τεχνολογία που μπορείτε να ανεβάζετε, και όμως επιμένετε να ανεβάζετε σαχλαμάρες για Netflix, Apple TV και Disney +. Απορώ, τα click που πέρνετε είναι περισσότερα από άλλη θεματολογία? Δεν βρίσκω άλλη λογική εξήγηση. Who the FUCK cares για το που θα παιχτεί η επόμενη σειρά του οποιουδήποτε παραγωγού, ειλικρινά δηλαδή..... λολ, πολλοί, όπως βλέπεις 3 1
xrhstosiak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ------------------------------------- Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από xrhstosiak
Voodooman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Ελπίζω να μην επαναλάβει το λάθος που έκανε με το Better call Saul. Πάρα πολύ καλή σειρά, αλλά prequel, ιδίως τόσο μεγαλεπήβολα, δεν μου λένε τίποτα. Τι να δω, όταν ξέρω πού θα καταλήξει ο κάθε χαρακτήρας. 4
vastegial_74 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Voodooman είπε Ελπίζω να μην επαναλάβει το λάθος που έκανε με το Better call Saul. Πάρα πολύ καλή σειρά, αλλά prequel, ιδίως τόσο μεγαλεπήβολα, δεν μου λένε τίποτα. Τι να δω, όταν ξέρω πού θα καταλήξει ο κάθε χαρακτήρας. Όχι και λάθος το better call Saul, ποιο λαθος; Δεν είναι prequel. Είναι περίπου spin off. Η ιστορία ξεκινάει πριν, κάπου συναντιέται και πάει πολύ μετά το breaking bad. Ήξερες που θα κατέληγε ο Saul; Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από vastegial_74 3 2
TechnoState Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Chocobo είπε Better Call Σαούλ για όποιον θέλει να ξέρει πως διαβάζεται σωστά.. ....σε κάποιο επεισόδιο αναφέρει ο αθεόφοβος ότι το σκαρφίστηκε απο το: "...it's all good man" 1
michael92 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, TechnoState είπε ....σε κάποιο επεισόδιο αναφέρει ο αθεόφοβος ότι το σκαρφίστηκε απο το: "...it's all good man" His name is Jimmy Viktor Saul Gene McGill St. Claire Goodman Takavic.
alexxkidd31 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή βλέπω πως συνεχίζεται μια συζήτηση εδώ πέρα, για να την προλάβω μη συνεχιστεί, ο ίδιος σε συνέντευξη μια βδομάδα πριν το pitch στα κανάλια δήλωσε πως θα είναι sci-fi όπως τα παλιά καλά επεισόδια που έγραφε στα x-files, και ουδεμία σχέση θα έχει με το προηγούμενο φιλμικό σύμπαν του Αλμπουκέρκι. Πάλι καλά δηλαδή, πάμε για άλλα, έτσι πρέπει, πιο πάνω δε πάει. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από alexxkidd31 1
Dr_Pepper Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, Chocobo είπε Better Call Σαούλ για όποιον θέλει να ξέρει πως διαβάζεται σωστά.. Aν είναι αστείο δεν το έπιασα αν δεν ειναι αστείο δεν προφέρεται έτσι το όνομα του δικηγόρου της σειράς.
Chocobo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Aν είναι αστείο δεν το έπιασα αν δεν ειναι αστείο δεν προφέρεται έτσι το όνομα του δικηγόρου της σειράς. Όχι βρε για χαβαλέ το έγραψα καθώς μια μέρα με τη παρέα μιλούσαμε για σειρές και κάνα δυο άτομα που δεν είχαν δεί νόμιζαν πως έτσι διαβάζεται.Ε μετά απο την πλάκα κατάλαβα πως πολλοί είναι αυτοί που νομίζουν πως έτσι διαβάζεται(προφανώς δεν έχουν δεί καμία σειρά)
Eloy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) To breaking bad μου άρεσε. Το better call saul το βρήκα βαρετό και στα μισά της 2ης σαιζόν το παράτησα - μου έφερνε υπνηλία. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από Eloy 1
Voodooman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Όχι και λάθος το better call Saul, ποιο λαθος; Δεν είναι prequel. Είναι περίπου spin off. Η ιστορία ξεκινάει πριν, κάπου συναντιέται και πάει πολύ μετά το breaking bad. Ήξερες που θα κατέληγε ο Saul; To παράτησα στο τέλος της δεύτερης σαιζόν ενώ μου άρεσε πολύ ως σειρά, είχα κουραστεί να βλέπω χαρακτήρες των οποίων την κατάληξη ήξερα. Σε ποια σαιζόν ξεκόλλησε επιτέλους από το Breaking Bad; 1
DrFreeman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 13 hours ago, silentalex said: Ωπ.. ο Περρής (ίδιος δεν είναι?) Ακριβώς αυτό μπήκα να γράψω…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα