Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, transport_planner είπε

Έχω Markus στο σπίτι και εγώ, όταν κάθισα σε Herman Miller στη δουλειά της συζύγου σκέφτηκα να σταματήσω το remote 😜

Χουμ, χουμ, χουμ. Λέγε τέτοια, να το σκάσω το 2-χίλιαρο! :P

Δημοσ.

Αυτός που πουλάει Herman Miller στην Ελλάδα τής έχει 400€+ τουλάχιστον  παραπάνω απο του εξωτερικού.

Καλύτερα να την πάρεις απο Γερμανία (αλλά δεν θα έχεις official εγγύηση μετα)

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Haldol είπε

Χουμ, χουμ, χουμ. Λέγε τέτοια, να το σκάσω το 2-χίλιαρο! :P

2k για καρέκλα γραφείου όσο και καλή να θεωρείται, είναι εντελώς παράλογη η τιμή της. Ειδικά Ελλάδα του χαμηλού βιοτικού επιπέδου.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dtk-386 είπε

2k για καρέκλα γραφείου όσο και καλή να θεωρείται, είναι εντελώς παράλογη η τιμή της. Ειδικά Ελλάδα του χαμηλού βιοτικού επιπέδου.

Το βιοτικό επίπεδο, αλλά και το "λογικό" / "παράλογο" για το κόστος κάποιου προϊόντος, αφορά τον καθένα ξεχωριστά, όχι το σύνολο της χώρας. Αν εμένα με παίρνει να δώσω 2Κ για καρέκλα, δεν έχει σημασία αν για τη μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου είναι απλησίαστη. 

Αν ήταν έτσι θα κυκλοφορούσαν ΟΛΟΙ με Hyundai και Yaris, δε θα 'βλεπες ακριβά αμάξια ΠΟΤΕ στο δρόμο. Έλα, όμως, που βλέπεις (έστω και σπάνια).

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Aν κρατήσει 10 χρόνια βγαίνει κάτω από €0,7 τη μέρα για κάτι που περνάς το 1/3 της ζωής σου σε αυτό. Με περιποίηση κρατάνε και 20+ χρόνια λένε.

Υπάρχει κόσμος που ξοδεύει πολλαπλάσια τη μέρα σε μλκιες (takeaway/πακέτα/τυροπιτες κτλ) γιατί βαρίεται να αφιερώσει 10 λεπτά σπίτι. Δες το σαν πάγιο αγαθό, δεν είναι οτι κρατάει 3 χρόνα η καρέκλα δηλαδή. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zygorito είπε

Aν κρατήσει 10 χρόνια βγαίνει κάτω από €0,7 τη μέρα για κάτι που περνάς το 1/3 της ζωής σου σε αυτό. Με περιποίηση κρατάνε και 20+ χρόνια λένε.

Υπάρχει κόσμος που ξοδεύει πολλαπλάσια τη μέρα σε μλκιες (takeaway/πακέτα/τυροπιτες κτλ) γιατί βαρίεται να αφιερώσει 10 λεπτά σπίτι. Δες το σαν πάγιο αγαθό, δεν είναι οτι κρατάει 3 χρόνα η καρέκλα δηλαδή. 

δεν πάει έτσι βέβαια.....

άλλο να δίνεις 0,70 την ημέρα άλλο να σκάς 2Κ κασέρι με την μία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

δεν πάει έτσι βέβαια.....

άλλο να δίνεις 0,70 την ημέρα άλλο να σκάς 2Κ κασέρι με την μία.

Αυτό είναι που λένε το φτηνό το προϊόν το πληρώνεις ακριβότερο γιατί σε βάθος χρόνου δίνεις περισσότερα και για υποδεέστερο. πχ και η sayl είναι μια επιλογή, έχει σχεδόν τα μισά. Απλά σε εργονομικές καρέκλες 3-4 είναι οι γνωστές που βρίσκεις και πολλές πληροφορίες online aeron, leap v2 κτλ

Επεξ/σία από zygorito
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους,μιας και βλεπω αγαπη για την Marcus εδω,ας ρωτησω..

Εχω βρει λοιπον μια markus νομιζω οτι ειναι δερματινη(εβγαινε ετσι?), δεν την εχω δει απο κοντα,σε αριστη κατασταση

και μια σαν κ αυτη δεν ξερω αν βγαινει και σε αλλες παραλλαγες,επισης σε αριστη κατασταση..

https://www.ravenna.gr/product/7381/epipla-epipla-grafeioy-karekles-grafeioy-karekla-grafeioy-leticia-boss-gkri

Ποια θα παίρνατε ?

306773608_5567601669982266_4230473422344399044_n.jpg

313750634_5726924007368028_3318717176785090633_n.jpg

Επεξ/σία από barman_
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα πηρα τη markus 😛

ωραια φαινεται,δεν εχω βρει ακομα τη χρυση τομη στην δυναμη της ανακλισης και μου φαινεται λιγο κοντο το καθισμα,εννοω δεν καλυπτει αρκετο μπουτι μεχρι το γονατο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

τον Ιανουάριο θα πάρω μία Aeron από το https://www.designcabinet.de/

Με μεταφορικά για Θεσσαλονίκη βγαίνει 1498€ τελική με ΦΠΑ.

Σκέφτετε κανείς να πάρει τίποτα αντίστοιχο μήπως ρωτήσουμε για καμιά καλύτερη τιμή ή ίσως μειωμένα μεταφορικά;

(Η παραγγελία θα γίνει Ιανουάριο γιατί θα κάνω έναρξη)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Διαλεξε τελικα μια Markus. Την εχω καμια εβδομαδα. Αυτα που μπορω ναπω ειναι. Ο σκελετος μου φαινεται πολυ ανθεκτικος. Η εδρα (υφασματινη) ανετη σε μεγεθος και μαλακη. Το εμβολο δεν μπορω να ξερω τι ποιτητας ειναι και ποσο θα κρατησει. Τα μπρατσα μου ειναι αδιφορα, αφου δεν ρυθμιζονται πανω-κατω.  Το ιδιο και το προσκεφαλο, δεν το σχρησιμοποιω. Εχει αρκετες ρυθμισεις για το υψος του καθισματος και για κλιση της πλατης. Εκεινο που με βολεψε ειναι το σχημα της πλατης και το μαξυλαρακι της μεσης. Εχω προβλημα με την μεση μου, χρονια τωρα. Οταν ειμαι ορθιος, περπατω, η ξαπλωμενος σε κρεβατι, αισθανομαι πονους στην μεση. Καθισμενος στην Markus με την πλατη σε ορθια θεση, οι πονοι εξαφανιζονται. Ισως να ταιριαξε το σχημα της καρεκλας στο σωμα μου. Με 1-2 κλικ πισω της πλατης αισθανομαι και παλι πονους.

Δεν εχω καταλαβει ακομα τι ακριβως ρυθμιζει το "knob"  που βρισκεται μπροστα και κατω απο την εδρα με ενδειξεις + οταν το στριβεις δεξια και - για αριστερα. Αν γνωριζει καποιος ας με πληροφορισει.

Αν η πολυθρονα βγαλει 4-5 χρονακια θα την θεωρησω VFM. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chris2756 είπε

Δεν εχω καταλαβει ακομα τι ακριβως ρυθμιζει το "knob"  που βρισκεται μπροστα και κατω απο την εδρα με ενδειξεις + οταν το στριβεις δεξια και - για αριστερα. Αν γνωριζει καποιος ας με πληροφορισει.

συνηθως ρυθμιζει της αντισταση της ανακλισης (+ πιο σκληρο, - πιο μαλακο) .. λεω συνηθως γιατι δεν εχω την συγκεκριμενη

Δημοσ.
Στις 16/11/2022 στις 10:51 ΜΜ, barman_ είπε

Καλησπερα σε ολους,μιας και βλεπω αγαπη για την Marcus εδω,ας ρωτησω..

Εχω βρει λοιπον μια markus νομιζω οτι ειναι δερματινη(εβγαινε ετσι?), δεν την εχω δει απο κοντα,σε αριστη κατασταση

και μια σαν κ αυτη δεν ξερω αν βγαινει και σε αλλες παραλλαγες,επισης σε αριστη κατασταση..

https://www.ravenna.gr/product/7381/epipla-epipla-grafeioy-karekles-grafeioy-karekla-grafeioy-leticia-boss-gkri

Ποια θα παίρνατε ?

306773608_5567601669982266_4230473422344399044_n.jpg

313750634_5726924007368028_3318717176785090633_n.jpg

Εχω δει πολλα καθυσματα με επενδυση δερματινης να ξεφτιζουν μετα απο λιγο χρονο χρισης. Το φυσικο δερμα παλι, ανεβαζει αρκετα την τιμη και μειωνει αρκετα των πληθισμο των ζωων. Οπτε για μενα η επενδυση με υφασμα ειναι μονοδρομος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...