Neural_handshake Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 αν κ ημουν ψημενος για ergohuman τελικα πηρα την Διευθυντική Καρέκλα Γραφείου Atma απο ravenna καθως οι καρεκλες τους εχουν πολυ καλες κριτικες στο skroutz εχουν προσφορες -50% https://www.ravenna.gr/product/10282/epipla-epipla-grafeioy-karekles-grafeioy-dieythyntiki-karekla-grafeioy-atma-mayri
Turbani Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Με την σειρα μου να πω οτι εστειλα παραγγελια για Ergopro https://ergoaction.gr/product/ergonomiki-karekla-grafeiou-ergopro-2/#reviews
inetien12 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Καλο ειναι να λεμε και τα κιλα μας οταν λεμε οτι κανουμε χρηση της καρεκλας (φιλικα) 1 1
Amaretos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Χτες ηρθε και σε εμενα η ravenna atma, εχει τελειωσει μαλλον τωρα δεν υπαρχει στο site. Για τα 110 ευρω ειναι εντελως vfm ,παρα πολυ καλη! Αν ξαναμπει καποια στιγμη σε μιση τιμη, αξιζει να την παρετε. https://www.skroutz.gr/s/24509696/Καρέκλα-Διευθυντική-με-Ανάκλιση-και-Ρυθμιζόμενα-Μπράτσα-Atma-026955-Μαύρο-Ravenna.html
Neural_handshake Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1,81 ύψος, 85 κιλα ειχα την ikea markus η οποία θεωρείται απο πολλούς (ακόμα και επαγγελματίες του χωρου) ανάμεσα στις καλύτερες επιλογές στην χαμηλή κατηγορία τιμής εως 300 ευρω χρηση οικιακή μη επαγγελματική με αρκετες ωρες κυριως στην ανακληση με τα ποδια πανω στο γραφείο παρελαβα και εγω την Ravenna Atma Πλαστικος σκελετος αλλα στιβαρος καλης ποιοτητας που φαινεται ,δεν τριζει δεν λυγιζει δεν παιζει δεν την φοβασαι, ΟΜΩΣ η διαφορα με τον ατσαλινο σκελετο της markus ειναι παραπανω απο εμφανης η συναρμολογηση ειναι λιγο θεμα ,πολυ βασικες οδηγίες με βιδες σε ενα σακουλακι χυμα ,παξιμαδια που δεν ταιριαζαν οπως θα επρεπε ,μια βιδα δεν εμπαινε με τιποτα στο πασο της και χρειαστηκα να βαλω πολυ δυναμη (εσπασα ανταπτορα allen πανω στο black n decker πριζας), θελει λιγο προσοχη γενικα κ κοινη λογικη κ εμπειρια , προσκεφαλο και κρεμαστρα ρουχων χρειαστηκε να ψυχανεμιστω πολυ για να τα τοποθετησω ,οχι η καλυτερη εμπειρια ροδακια βασικα αλλα τσουλανε οκ πεντακτινη βαση πλαστικη αλλα στιβαρη μπουκαλα - αναρτηση φαινεται οκ ,ο χρονος θα δειξει ,στην markus 7 χρονια μετα δεν εχει κατσει μηχανισμος φαινεται οκ ,ο χρονος θα δειξει, ρυθμιση υψους ,ανακληση με 3 στοπ? (παει πιο κατω απο την markus) ,ρυθμιση καθισματος εμπρος πισω δουλευουν ομαλα ,ενα κλικ λιγοτερο ποιοτικα απο την markus καθισμα ευρυχωρο κ μαλακο, αλλα οσο πρεπει σφιχτο ,αν οντως ειναι με το ιδιο γεμισμα καθισματων αυτοκινητου ειναι θετικο ,ο χρονος θα δειξει αν κ ποτε θα κατσει ,το καλυμμα του φαινεται ποιοτικο αλλα δεν μου κανει για πολυ ανθεκτικο τα μπρατσα ρυθμιζονται σε υψος σε ικανοποιητικο ευρος ,φαινονται κ ειναι ανθεκτικα ,δεν παιζουν και το πανω μερος τους σφιχτο αλλα με σωστη ελαστικοτητα πλατη με διχτυ που φαινεται οκ ,ειναι πιο μαλακο απο την markus αλλα η αντοχη του στον χρονο θα δειξει ,δεν ακουμπησα ποτε στον σκελετο σωστη υποστηριξη μεσης που ρυθμιζεται πανω κατω κ κανει οντως δουλεια ακομα κ σε ορθια θεση ,πολυ καλυτερο απο της markus προσκεφαλο με καλυμμα δερματινης (μειον για μενα) που δεν ρυθμιζεται αλλα για το υψος μου καθεται καλα Συμπερασματικα πολυ οκ καρεκλα με μονο ερωτηματικο την αντοχη στον χρονο σε αντιθεση με την markus που αποδεδειγμενα βγαζει αρκετα απροβληματιστα χρονια πλην ισως καθισματος που μπορει να σκληρυνει με τον καιρο (φυσιολογικο για ολες τις καρεκλες αναποφευκτα) θα ελεγα οτι ειναι πιο ανετη απο την markus με πολυ περισσοτερες δυνατοτητες προσαρμογής χάνοντας μονο σε αισθηση στιβαροτητας λογω του ατσαλινου σκελετου της δευτερης αλλα σιγουρα στιβαρη και αυτη (atma) στην κανονικη τιμης της στα 220 θα πηγαινα σε καποια αρκετα ακριβοτερη για να παρω κατι καλυτερο συνολικα ,στα 110 ειναι κελεπουρι Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από Neural_handshake
Amaretos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε 1,81 ύψος, 85 κιλα ειχα την ikea markus η οποία θεωρείται απο πολλούς (ακόμα και επαγγελματίες του χωρου) ανάμεσα στις καλύτερες επιλογές στην χαμηλή κατηγορία τιμής εως 300 ευρω χρηση οικιακή μη επαγγελματική με αρκετες ωρες κυριως στην ανακληση με τα ποδια πανω στο γραφείο παρελαβα και εγω την Ravenna Atma Πλαστικος σκελετος αλλα στιβαρος καλης ποιοτητας που φαινεται ,δεν τριζει δεν λυγιζει δεν παιζει δεν την φοβασαι, ΟΜΩΣ η διαφορα με τον ατσαλινο σκελετο της markus ειναι παραπανω απο εμφανης η συναρμολογηση ειναι λιγο θεμα ,πολυ βασικες οδηγίες με βιδες σε ενα σακουλακι χυμα ,παξιμαδια που δεν ταιριαζαν οπως θα επρεπε ,μια βιδα δεν εμπαινε με τιποτα στο πασο της και χρειαστηκα να βαλω πολυ δυναμη (εσπασα ανταπτορα allen πανω στο black n decker πριζας), θελει λιγο προσοχη γενικα κ κοινη λογικη κ εμπειρια , προσκεφαλο και κρεμαστρα ρουχων χρειαστηκε να ψυχανεμιστω πολυ για να τα τοποθετησω ,οχι η καλυτερη εμπειρια ροδακια βασικα αλλα τσουλανε οκ πεντακτινη βαση πλαστικη αλλα στιβαρη μπουκαλα - αναρτηση φαινεται οκ ,ο χρονος θα δειξει ,στην markus 7 χρονια μετα δεν εχει κατσει μηχανισμος φαινεται οκ ,ο χρονος θα δειξει, ρυθμιση υψους ,ανακληση με 3 στοπ? (παει πιο κατω απο την markus) ,ρυθμιση καθισματος εμπρος πισω δουλευουν ομαλα ,ενα κλικ λιγοτερο ποιοτικα απο την markus καθισμα ευρυχωρο κ μαλακο, αλλα οσο πρεπει σφιχτο ,αν οντως ειναι με το ιδιο γεμισμα καθισματων αυτοκινητου ειναι θετικο ,ο χρονος θα δειξει αν κ ποτε θα κατσει ,το καλυμμα του φαινεται ποιοτικο αλλα δεν μου κανει για πολυ ανθεκτικο τα μπρατσα ρυθμιζονται σε υψος σε ικανοποιητικο ευρος ,φαινονται κ ειναι ανθεκτικα ,δεν παιζουν και το πανω μερος τους σφιχτο αλλα με σωστη ελαστικοτητα πλατη με διχτυ που φαινεται οκ ,ειναι πιο μαλακο απο την markus αλλα η αντοχη του στον χρονο θα δειξει ,δεν ακουμπησα ποτε στον σκελετο σωστη υποστηριξη μεσης που ρυθμιζεται πανω κατω κ κανει οντως δουλεια ακομα κ σε ορθια θεση ,πολυ καλυτερο απο της markus προσκεφαλο με καλυμμα δερματινης (μειον για μενα) που δεν ρυθμιζεται αλλα για το υψος μου καθεται καλα Συμπερασματικα πολυ οκ καρεκλα με μονο ερωτηματικο την αντοχη στον χρονο σε αντιθεση με την markus που αποδεδειγμενα βγαζει αρκετα απροβληματιστα χρονια πλην ισως καθισματος που μπορει να σκληρυνει με τον καιρο (φυσιολογικο για ολες τις καρεκλες αναποφευκτα) θα ελεγα οτι ειναι πιο ανετη απο την markus με πολυ περισσοτερες δυνατοτητες προσαρμογής χάνοντας μονο σε αισθηση στιβαροτητας λογω του ατσαλινου σκελετου της δευτερης αλλα σιγουρα στιβαρη και αυτη (atma) στην κανονικη τιμης της στα 220 θα πηγαινα σε καποια αρκετα ακριβοτερη για να παρω κατι καλυτερο συνολικα ,στα 110 ειναι κελεπουρι Αυτο ακριβως, και εγω την markus εχω για μενα εδω και 4-5 χρονια με πανω απο 10 ωρες την ημερα χρηση, βεβαια και τοτε ειχε 170 ευρω ακομα καλυτερη φαση, τωρα εχει 220. Την ravenna την πηρα για τα παιδια, γυμνασιο και δημοτικο θα τους καλυψει μεχρι να τελειωσουντ ο σχολειο
AMSTERIS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Οι καρέκλες για παιδιά είναι μια εντελώς άλλη κατηγορία.Οι περισσότεροι επαγγελματίες με καθιστική δουλεια πάνω από 8ωρο είναι δεδομένο ότι θα έχουν πρόβλημα μεσης.Όχι πιθανότητα.Βεβαιότητα.Προσωπικά πιστεύω ότι σε λίγο καιρό οι φθηνές καρέκλες θα αγοράζονται με ειδοποίηση του τύπου: ''χρήση με ευθύνη του διοκτήτη'' ..... 1
zygorito Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, AMSTERIS είπε Οι καρέκλες για παιδιά είναι μια εντελώς άλλη κατηγορία.Οι περισσότεροι επαγγελματίες με καθιστική δουλεια πάνω από 8ωρο είναι δεδομένο ότι θα έχουν πρόβλημα μεσης.Όχι πιθανότητα.Βεβαιότητα.Προσωπικά πιστεύω ότι σε λίγο καιρό οι φθηνές καρέκλες θα αγοράζονται με ειδοποίηση του τύπου: ''χρήση με ευθύνη του διοκτήτη'' ..... Οχι μόνο επαγγελματίας. Ακόμα και πιτσιρικάς που παίζει παιχνίδια να είναι ο άλλος. Έχω βαρεθεί να ακούω και από φίλους μου που τους λέω πάρτε μια καρέκλα της προκοπής ακόμα και από την τσέπη σας για το γραφείο και να λένε σιγά μην πάρω. Δική τους η πλάτη 8-9 ώρες τη μέρα κάθονται στην καρέκλα και τσιγκουνεύονται μια της προκοπής.
Amaretos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 110 ευρώ την πήρα και θεωρητικά κάνει 200 , δλδ πόσα έπρεπε να δώσω? Ούτε 2 ώρες δεν κάθεται για διάβασμα
zygorito Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Amaretos είπε 110 ευρώ την πήρα και θεωρητικά κάνει 200 , δλδ πόσα έπρεπε να δώσω? Ούτε 2 ώρες δεν κάθεται για διάβασμα Καλά τα παιδιά που είναι και ελαφριά και κάθονται 2 ώρες τη μέρα θα κρατήσει χρόνια. Στους ενήλικες είναι το θέμα που κάθονται 8-10 ώρες και αυτή με τα €80-100 βγάζει 6-8 μήνες :P. Δηλαδή σε βάθος χρόνου δίνεις περισσότερα για καρέκλα που δεν είναι και εργονομική.
Gatoskylo8 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Οι γνώμες σε τέτοια θέματα είναι τελείως υποκειμενικές αφού δεν ξέρεις ο άλλος πως κάθεται, πόσα κιλά είναι, τι χρήση της κάνει κ.λπ. Η δική μου εμπειρία είναι η εξής: Πήγα Δρομέα (Κατεχάκη) και δοκίμασα reflex/smart. Δεν ξετρελάθηκα και 300 ευρώ μου φάνηκαν too much. Στα θετικά πάντως πως είναι αρκετά παραμετροποιήσιμες. Πήγα Plasio και δοκίμασα την Ergohuman. Και αυτή κατώτερη των προσδοκιών, ειδικά για την τιμή της (799 γελάω). Εν τέλει δεν ξέρω και εγώ τι να κάνω. Σκέφτομαι να δοκιμάσω Markus αλλά ξέρω πως είναι μέσης κατηγορίας. Δεν θα είχα πρόβλημα να σκάσω 300-400 ευρώ, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα δεν με καλύπτει. Και δεν είναι πως έχω τρελές απαιτήσεις, είμαι 70 κιλά χωρίς ορθοπεδικά προβλήματα.
Neural_handshake Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Στις 5/11/2022 στις 11:01 ΜΜ, Gatoskylo8 είπε Οι γνώμες σε τέτοια θέματα είναι τελείως υποκειμενικές αφού δεν ξέρεις ο άλλος πως κάθεται, πόσα κιλά είναι, τι χρήση της κάνει κ.λπ. Η δική μου εμπειρία είναι η εξής: Πήγα Δρομέα (Κατεχάκη) και δοκίμασα reflex/smart. Δεν ξετρελάθηκα και 300 ευρώ μου φάνηκαν too much. Στα θετικά πάντως πως είναι αρκετά παραμετροποιήσιμες. Πήγα Plasio και δοκίμασα την Ergohuman. Και αυτή κατώτερη των προσδοκιών, ειδικά για την τιμή της (799 γελάω). Εν τέλει δεν ξέρω και εγώ τι να κάνω. Σκέφτομαι να δοκιμάσω Markus αλλά ξέρω πως είναι μέσης κατηγορίας. Δεν θα είχα πρόβλημα να σκάσω 300-400 ευρώ, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα δεν με καλύπτει. Και δεν είναι πως έχω τρελές απαιτήσεις, είμαι 70 κιλά χωρίς ορθοπεδικά προβλήματα. https://www.skroutz.gr/s/25697590/Καρέκλα-Διευθυντική-με-Ανάκλιση-και-Ρυθμιζόμενα-Μπράτσα-Ergohuman-Classic-100459-Μαύρη-ErgoAction.html?from=account_favorites
thanasis00 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Στις 5/11/2022 στις 11:01 ΜΜ, Gatoskylo8 είπε Οι γνώμες σε τέτοια θέματα είναι τελείως υποκειμενικές αφού δεν ξέρεις ο άλλος πως κάθεται, πόσα κιλά είναι, τι χρήση της κάνει κ.λπ. Η δική μου εμπειρία είναι η εξής: Πήγα Δρομέα (Κατεχάκη) και δοκίμασα reflex/smart. Δεν ξετρελάθηκα και 300 ευρώ μου φάνηκαν too much. Στα θετικά πάντως πως είναι αρκετά παραμετροποιήσιμες. Πήγα Plasio και δοκίμασα την Ergohuman. Και αυτή κατώτερη των προσδοκιών, ειδικά για την τιμή της (799 γελάω). Εν τέλει δεν ξέρω και εγώ τι να κάνω. Σκέφτομαι να δοκιμάσω Markus αλλά ξέρω πως είναι μέσης κατηγορίας. Δεν θα είχα πρόβλημα να σκάσω 300-400 ευρώ, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα δεν με καλύπτει. Και δεν είναι πως έχω τρελές απαιτήσεις, είμαι 70 κιλά χωρίς ορθοπεδικά προβλήματα. Θα σου πρότεινα να πας και μια βόλτα από την https://www.asset.gr. Σε προηγούμενη δουλειά είχαμε το κάθισμα Sense και ήταν αρκετά τίμιο, ίσως λίγο το κάθισμα να είναι σκληρό για άτομα μεγάλου βάρους, αλλά γενικά ωραίες ρυθμίσεις και άνετο. 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, thanasis00 είπε Θα σου πρότεινα να πας και μια βόλτα από την https://www.asset.gr. Σε προηγούμενη δουλειά είχαμε το κάθισμα Sense και ήταν αρκετά τίμιο, ίσως λίγο το κάθισμα να είναι σκληρό για άτομα μεγάλου βάρους, αλλά γενικά ωραίες ρυθμίσεις και άνετο. Ευχαριστώ για την πρόταση. Γενικά έχω σκοπό να πάω στο συγκεκριμένο σημείο διότι είναι όλα μαζεμένα (sigma office, eka, status office). Αν τα IKEA είχαν μια καρέκλα με 400 ευρώ θα την είχα πάρει με κλειστά μάτια, δεν εμπιστεύομαι τους Έλληνες. Τουμπανάκια είναι οι Secret LAB, φοβάμαι όμως να παραγγείλω κάτι που δεν έχω δοκιμάσει. 11 ώρες πριν, Neural_handshake είπε https://www.skroutz.gr/s/25697590/Καρέκλα-Διευθυντική-με-Ανάκλιση-και-Ρυθμιζόμενα-Μπράτσα-Ergohuman-Classic-100459-Μαύρη-ErgoAction.html?from=account_favorites Αυτή του πλαισίου είναι ανώτερη (και καλά premium), και με απογοήτευσε. Σκέψου η απλή. Άσε που το κατάστημα τους είναι Θεσσαλονίκη.
transport_planner Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δεν υπάρχει στον κόσμο καλύτερη καρέκλα γραφείου από μια Herman Miller Έχω Markus στο σπίτι και εγώ, όταν κάθισα σε Herman Miller στη δουλειά της συζύγου σκέφτηκα να σταματήσω το remote 😜 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα