nikos121 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στο σπιτι των γονιων μου υπαρχει μια 50αρα vdsl. Σκεφτομαστε να βαλουμε το COSMOTE Fiber 100 Unlimited plus TV Full Pack που μεσω κουπονιου sfbb βγαινει στα 46€ εναντι 52€ που ειναι μεσω vdsl Τι γινεται σε 2 χρονια ομως που το συμβολαιο με την επιδοτηση θα τελειωσει? Προφανως και δεν θα θελω να πληρωνω την αρχικη τιμη του προγραμματος στα 59€ Μπορει να υποβαθμιστει η γραμμη παλι σε χαλκο και vdsl? Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από nikos121 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sudowoodo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, nikos121 είπε Μπορει να υποβαθμιστει η γραμμη παλι σε χαλκο και vdsl? Ναι μπορεί. Αν αντέχεις εσύ την υποβάθμιση σε χαλκό (αποσυνδέσεις χαμηλός συγχρονισμός κτλ) βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biohazard7720 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Ποιος σου λεεί οτι σε 2 χρόνια θα είναι ίδιες οι τιμές και δεν θα είναι πιο φτηνές. Το ftth είναι το μέλλον, και ο χαλκός θα έπρεπε να είχε ξηλωθεί 10 χρόνια πρίν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Κανεις δεν μου το λεει. Αναγκαστικά κρινω με τα δεδομενα που εχω τωρα. Συμφωνω οτι ειναι το μελλον αλλα αν μου δινονται τα 100mbps ή το Χ προγραμμα τελοσπαντων στα 59 με οπτικη (χωρις κουπονι) και στα 50 με χαλκο θα κοιταξω πρωτιστως την τσεπη μου. Το μελλον ας περιμενει. Οταν γινει πληρως η μεταβαση σε οπτικη ευχαριστως να αλλαξω παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SkyNet Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Οι τιμές σε χαλκό και οπτική θα είναι ίδιες μετά το πέρας της επιδότησης. Προχωράς άφοβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα