Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχω ένα Cyberpower 900VA CP900EPFCLCD ups. Εχω περάσει και το λογισμικό ελέγχου του ups που κατέβασα από την σελίδα της Cyberpower, το οποίο έχει μια επιλογή self-test. Ουσιαστικά αυτή η επιλογή self-test προσομοιώνει μια διακοπή ρεύματος και ελέγχει την απόκριση του ups, και βγάζει ένα αποτέλεσμα passed (ή όχι αν υπάρχει πρόβλημα π.χ με την μπαταρία). αν τραβήξω το καλώδιο του ups απο την πρίζα όλλα καλά συνεχίζει να δουλεύει ο υπολογιστής και η οθόνη. Η οθόνη είναι μια σχετικά μικρή philips 21,5'', την έχω μερικά χρόνια. Δοκιμάζοντάς το ups με την επιλογή self-test απο το λογισμικό ελέγχου του ups ο υπολογιστής παραμένει ανοικτός, αλλά η οθόνη για 1 sec κλείνει και μετά ξανανοίγει κανονικά. Νομίζω αυτό μου το έκανε και με το παλιό pc με άλλο ups σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Στο γραφείο που εργάζομαι που έχουμε 2 ίδια ups με μεγαλύτερες οθόνες 32'' σε αντίστοιχα self-test η οθόνη δεν αναβοσβήνει και όλα είναι οκ.

Σκέφτομαι μήπως η οθόνη μου κατά την μεταγωγή του ups όταν γίνεται διακοπή, κατά το self test, δεν έχει κατάλληλης χωρητικότητας πυκνωτή ηλεκτρολυτικό στο κύκλωμα ανόρθωσης της τάσης τροφοδοσίας της, και για αυτό τον λόγο αναβοσβήνει για 1 sec. Τι λέτε εσείς? Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αυτό που λες είναι το λογικό συμπέρασμα. Βέβαια και η οθόνη μπορεί να πει ότι και τα 2 Ups δεν είχαν καλό χρόνο απόκρισης στις διακοπές παροχής. Αν και το παλιό δεν ήταν κάποιο επώνυμο επώνυμο, δεν αποκλείεται αλλά η αλήθεια μάλλον είναι κάπου στην μέση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...