Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, forgotten είπε

απλα ανεκδοτο, τιμες στο θεο, εμφανιση και πρακτικοτητα 0

εμφανιση? Θα βγειτε μαζι για ποτο? Πρακτικοτητα? Θεωρεις οτι μπορεις να κανεις κατι καλυτερο για την ψυξη της (οχι, χωρις νερακι) 

4 ώρες πριν, Levi_Ackerman είπε

Σε συνδιασμο με τα λιωμενα καλωδια τροφοδοσιας θα παει πολυ καλα αυτο..

source: trust me bro

Δημοσ.

Διάβασα κάπου ότι για τις πανάκριβες κάρτες γραφικών Φόρουμ του εξωτερικού, αποδεικνύει ότι ο νόμος του Μουρ τελικά είναι νεκρός.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μια χαρά κάνει ο αρθρογράφος και σχολιάζει το τραγελαφικό του πράγματος και λογικό να υπάρχει και μια δόση αγανάκτησης για το πού πάει το πράγμα με τις κάρτες γραφικών.

Δηλαδή τι θέλετε εσείς οι θιγμένοι, μια ξερή παρουσίαση/δελτίο τύπου; Υπάρχουν εκατοντάδες άλλες σελίδες για κάτι τέτοιο. Ο καθωσπρεπισμός μάς έλειπε τώρα.

• Like 5
  • Thanks 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Απίστευτο καρακιτσαριό! Αλλά για κάποιο λόγο το γουστάρω! Πέραν αυτού είναι φανερό ότι αυτές οι κάρτες θέλουν ειδικές μητρικές και ειδικά κουτιά. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mistiri0 είπε

Τα κυκλώματα και η αρχιτεκτονική των υπολογιστών μικραίνουν σε μέγεθος και οι κάρτες γραφικών μεγαλώνουν. Έχουν φτάσει στο σημείο κινητά να έχουν ram και υπολογιστική ισχύ παραπάνω από ένα μέσο υπολογιστή αλλά οι κάρτες γραφικών έχουν φτάσει στο σημείο να καταλαμβάνουν το 1/3 του ενός κουτιού υπολογιστή. Νομίζω ότι ένα Laptop ίσως με μία EGPU (για πολύ απαιτητικούς χρήστες) είναι ότι καλύτερο. Περιμένω πως και πως να δω τις προτάσεις των λάπτοπ με τις καινούργιες κάρτες γραφικών σε Nvidia & AMD. Πιστεύω ότι μία υποδεέστερη κάρτα γραφικών της RTX 4080 θα παίζει τα πάντα σε Ultra Settings 4K σε πάνω από 80 FPS...και που να βγουν στο δεύτερο εξάμηνο του 2023 και οι TI εκδόσεις τους.

4k laptop kek

6 λεπτά πριν, dieksodo είπε

ερωτησις

γιατι δεν τις κανουν εξωτερικες με δικο τους τροφοδοτικο σαν εξωτερικους δισκκους να τελειωνουμε??

υπαρχουν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την εμφανιση δεν εχω να πω κατι, ολα ειναι σχετικα σε καποιους θα αρεσει σε καποιους δεν θα αρεσει, ο καθε ενας θα παρει αυτη που του αρεσει.
Πιο πιθανο ειναι να πουλησει γιατι θα ειναι φθηνοτερη απο Asus,Gigabyte,MSI παρα γιατι ειναι στολιδι.
Δεν αγοραζουν ολοι με κριτηριο την εμφανιση,εδω υπαρχουν ακομα πολλοι που δεν εχουν side panel ή εχουν το case στο πατωμα οποτε οτι και να βαλουν το ιδιο θα ειναι.

Το στηριγμα δεν μου κανει εντυπωση οι περισσοτεροι που εχουμε 3000 εχουμε κανει κατι αντιστοιχο με 3D printer ,με aftermarket accessory ή με πατεντα στα λαμακια(βαζεις 2-3 το ενα πανω στο αλλο και δημιουργεις πατημα που τη κραταει ορθια εκει που τη βιδωνεις).

Για τα προβληματα στους ανταπτορες εγω το περιμενα,αν ηταν κατι τοσο απλο δεν θα εβγαζαν νεα τροφοδοτικα και νεα καλωδια.
Ισως να δουλεψει σε 4060 4070 που θα ειναι 200-250w και τα spikes δεν θα ειναι μεγαλα.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vorted είπε

Το αεροθερμο μου κοστίζει 30 ευρώ, έχει 1 fan και καίει τα μισά watt 

Crysis τρεχει;

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός του ότι πάνε τον προγραμματισμό πίσω για να δικαιολογούν πιο δυνατές κάρτες, σε τι ακριβώς χρησιμεύουν? Δεν βλέπω να λέει κάποιος τι θα κάνει με αυτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...