7nisiotis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 GPU: Αχ Τζένσεν η μέση μου, κάνε κάτι! Φέρε μια σκάλα!
aspinoulas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Ok και το κουτι σε μεγεθος γραφειου υπολογιστη (να ακουμπαμε και κατι επανω) για να χωρεσουν αυτες
Mythoplasths Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Το στυλ γραφής πρέπει να έχει ένα συγκεκριμένο pattern δεν γίνεται την μια να κάνεις μεταφράσεις της κακιάς ώρας στα άρθρα σου και την άλλη να γράφεις με στυλ Γιώργου Γεωργίου (που έχει πιει και 4-5 ουισκάκια) και εμένα με εκνεύρισε το κείμενο… Αν δεν έχει πατερν.. Δεν πας πουθενά.. Nowhere συγνώμη 1
masteripper Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Κράξιμο...κράξιμο αλλά πόσοι ξερογλείφονται και ονειρεύονται.....
AristidisZ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε Αν δεν έχει πατερν.. Δεν πας πουθενά.. Nowhere συγνώμη Ύφος γραφής, οκ, συγνώμη
Apaleytos80 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Θα πω τον μηχανικο μου να κανει μια στατική μελετη να δουμε αν την σηκώνει το σπίτι 😁
PadPoet Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, xartemporas είπε Fake? Η όντως είναι τόσο γουρούνι; Edit: Ok fake είναι! Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2022 από PadPoet
basilis_k6 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Αναφορά σε κείμενο GeForce RTX 4090 AORUS Master που ζυγίζει 5kg αυτο δεν υπαρχει καπου γραμμένο. το bracket μπορει να σηκωσει τοσο. δεν νομιζω η καρτα να ειναι οντως 5 κιλα. ουτε 3 δεν πρεπει να ειναι.
vorted Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Το αεροθερμο μου κοστίζει 30 ευρώ, έχει 1 fan και καίει τα μισά watt 2
REWIND84 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Agony είπε Υδροψυξη με μόνο ψυγείο, δεν βλέπω να κάνει δουλειά, κατά την γνώμη μου από διπλό και πάνω άσε που με το κυκλοφορητή να δουλεύει συνέχεια θα ακούς θόρυβο. Επίσης το νερό εφόσον φτάσει μια θερμοκρασία δεν πέφτει άμεσα όπως τα direct heat pipes. Και αν βάλουμε και το κομμάτι αξιοπιστία πας περίπατο. Καλύτερα να ασχοληθεί κάποιος με custom water cooling ποιο σοβαρά. επειδή είχε περάσει από τα χέρια μου μια χαρά ήταν στα 300 watt πάνω από 50-52 βαθμούς δεν ανέβαζε σε gaming καταστάσεις ! οπότε και με μονό ψυγείο η 4090 κομπλέ θα ήταν και μικρότερο κόστος και για του λόγου το αληθές Fury X , X58 gigabyte ud7 , i7 920 @4Ghz ,,, αχ τι ωραίες εποχές 2016 Spoiler 3 1
GCX Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Το αρθρο ειναι οτι ναναι. Ωραία η ειρωνεια αλλα το παραχ*σατε με την περιγραφή. Εγω γελασα να πω την αλήθεια. Αλλα βαλτε κι ενα μετρο. Τωρα θα μου πεις ετσι πως εχουν γινει οι κάρτες γραφικών στο τελος θα μπουκονουμε το pc μεσα στην gpu. 1
pirmen56 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, PadPoet είπε Fake? Η όντως είναι τόσο γουρούνι; Edit: Ok fake είναι! Εννοείται πως είναι fake. Δεν βλέπεις στη φωτό που αφήνει ακάλυπτα slots; Αναφορά σε κείμενο Το αποκορύφωμα; Ένα υποχρεωτικό -πλέον- add-on που η εταιρεία ονομάζει «Dark Ovelisk», το οποίο είναι μία κάθετη ράβδος σαν κολώνα που σχεδιάστηκε για να προσφέρει επιπλέον στήριξη στην κάρτα γραφικών ώστε να μην… ξηλώσει από τη θέση της την υποδοχή PCI Express της μητρικής κάρτας σας. Ξέρουν τι κάνουν. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Black_Obelisk Αναφορά σε κείμενο This novel paints a portrait of Germany in the early 1920s, a period marked by hyperinflation and rising nationalism.
mordred Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xartemporas είπε Τα είχε προβλέψει ο Captain... Αντε να έρθει και η Ti Βλέπαμε το βίντεο και γελάγαμε... Που να ξέραμε Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2022 από mordred 3
lneam Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 θυμαμαι τις εποχες που η lian li εφτιαχνε κουτια με δυνατοτητα στηριξης για τις καρτες γραφικων 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα