Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, georgeppg είπε

βρήκα αυτό στο YouTube...

https://www.youtube.com/watch?v=WfSDUOBYUFE

αν όντως ισχύει δεν μπορώ να καταλάβω τι προστασία προσφέρουν

18 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Αν ισχύει αυτό και είναι τόσο εύκολο να απενεργοποιηθούν μιλάμε για κρίσιμο σχεδιαστικό σφάλμα.

Αν ξέρεις που είναι και μπορείς να βάλεις χέρι κατευθείαν και ξέρεις τι να πειράξεις, χαίρω πολύ.

Εξάλλου έχουν ακουστεί κατά καιρούς διάφορα τρικ πχ βύθισμα σε κουβά με νερό, αφρός πολυουρεθάνης στη σειρήνα και άλλα όμορφα.

• Like 2
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tzimmys είπε

Αυτό με ενδιαφέρει και εμένα.

Επισης ανάμεσα στους G5 PLUS και LTE-400 WIFI + 4G, ποιον επιλέγουμε και γιατί? Αν δεν κάνω λάθος και ο G5 Plus έχει μόνο GSM και όχι WIFI, θεωρώ πως ο δεύτερος είναι ασφαλέστερη λύση, σωστά?

Απαντάω στον ευατό μου...

Ο LTE-400 ΓΙΑ ΜΕΝΑ αξίζει περισσότερο γιατί έχει και sim και wifi. Ο AW1 που λέει ο φίλος παραπάνω δεν υπάρχει ούτε στο eshop, ούτε στο σκρουτζ.

Επίσης, εδώ λέει πως έχει jamming notifiacations & alarms...

Επίσης, για το πόσο εύκολα αποσυνδέονται, συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω ότι αυτά θα πρέπει να είναι κάπου κρυμμένα και να συνδέονται με δύο σειρήνες, μία ασύρματη και μία ενσύρματη. Βέβαια, αυτός δεν ξέρω αν δέχεται ενσύρματη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πάρει κάποιος τον LTE-400 παρακαλώ ας απαντήσει αν απενεργοποιείται από το κουμπί που έχει πίσω ο πίνακας όσο είναι σε κατάσταση armed.

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Αν πάρει κάποιος τον LTE-400 παρακαλώ ας απαντήσει αν απενεργοποιείται από το κουμπί όσο είναι σε κατάσταση armed.

Εγω ξαναλέω. Η ερώτηση σου δεν έχει βάση. Ο συναγερμός πρέπει να είναι σε δυσπρόσιτο σημείο. Δεν τον βάζεις στο τραπεζάκι της κουζίνας, όπως βάζεις το Modem του παρόχου. Πρέπει για να τον βρει κάποιος, να ψάχνει τουλάχιστον 1 λεπτό.

Αυτός είναι κ ο λόγος που βάζουμε ανεξάρτητες σειρήνες. Να μην ειδοποιεί που είναι, με την ενσωματωμένη σειρήνα. 

Ο κλέφτης αν θέλει να κόψει τη σηματοδοσία, απλά κόβει το ρεύμα (και δεν υπάρχει ιντερνετ / τηλέφωνο) ή κόβει απευθείας το καλώδιο τηλεφώνου. Τόσο απλά. 

Όπως οι περισσότεροι συναγερμοί και αυτός έχει κουμπί απενεργοποίησης. Αν όμως είναι σε τοίχο βιδωμένος, προφανώς θα χτυπήσει πριν βρεις το κουμπί γιατί έχει αισθητήρα (tamper) https://www.manualslib.com/manual/2514570/Chuango-Lte-400.html?page=5#manual

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Εγω ξαναλέω. Η ερώτηση σου δεν έχει βάση. Ο συναγερμός πρέπει να είναι σε δυσπρόσιτο σημείο. Δεν τον βάζεις στο τραπεζάκι της κουζίνας, όπως βάζεις το Modem του παρόχου. Πρέπει για να τον βρει κάποιος, να ψάχνει τουλάχιστον 1 λεπτό.

Αυτός είναι κ ο λόγος που βάζουμε ανεξάρτητες σειρήνες. Να μην ειδοποιεί που είναι, με την ενσωματωμένη σειρήνα. 

Ο κλέφτης αν θέλει να κόψει τη σηματοδοσία, απλά κόβει το ρεύμα (και δεν υπάρχει ιντερνετ / τηλέφωνο) ή κόβει απευθείας το καλώδιο τηλεφώνου. Τόσο απλά. 

Όπως οι περισσότεροι συναγερμοί και αυτός έχει κουμπί απενεργοποίησης. Αν όμως είναι σε τοίχο βιδωμένος, προφανώς θα χτυπήσει πριν βρεις το κουμπί γιατί έχει αισθητήρα (tamper) https://www.manualslib.com/manual/2514570/Chuango-Lte-400.html?page=5#manual

Δεν είπα οτι θα μπει στο τραπεζάκι της κουζίνας.

Αλλά δεν έχω δει σε κανένα σοβαρό συναγερμό να έχει κουμπί on-off που να τον απενεργοποιεί ενώ είναι σε κατάσταση armed.

Για ρεύμα και δίκτυο χρησιμοποιείς back-up με μπαταρία και gsm.

Οπότε το ερώτημα παραμένει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Οπότε το ερώτημα παραμένει.

Έχει απαντηθεί στην τελευταία μου παράγραφο. Μέχρι και το manual στη σελίδα με φωτογραφία σου εχω βάλει.

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sphinxgr είπε

Έχει απαντηθεί στην τελευταία μου παράγραφο. 

Οτί έχει power button το είδα.

Αν απενεργοποιείται και ξεκλειδώνει με αυτό το κουμπί ενώ είναι σε κατάσταση armed είναι το ερώτημα.

Το γνωρίζεις;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Οτί έχει power button το είδα.

Αν απενεργοποιείται και ξεκλειδώνει με αυτό το κουμπί ενώ είναι σε κατάσταση armed είναι το ερώτημα.

Το γνωρίζεις;

Ναι το κουμπί τον κλείνει. Ήδη έχει χτυπήσει όμως γιατί έχει πριν απο αυτό το κουμπί το Tamper. Οπότε ΝΑΙ έχει κουμπί που κλείνει, αλλά αν γίνει σωστά η εγκατάσταση, πρώτα έχει χτυπήσει, πριν φτάσεις σε αυτό το κουμπί. 

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Γιατί έχει wifi.

Οπότε λες πως τον λειτουργείς κανονικά με το WiFi και το δίκτυο κινητής μόνο σαν backup.

Με μια κάρτα με δεδομένα μόνο, θα δουλέψει ή χρειάζεται και SMS?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Doubt είπε

Οπότε λες πως τον λειτουργείς κανονικά με το WiFi και το δίκτυο κινητής μόνο σαν backup.

Με μια κάρτα με δεδομένα μόνο, θα δουλέψει ή χρειάζεται και SMS?

Αν έχει κάρτα δεδομένων θα στέλνει μόνο ειδοποιήσεις κ mail. Αν έχει και τηλεφωνία, θα στέλνει και SMS.

Όλα αυτά έχουν όμως μηνιαίο πάγιο. 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Αν έχει κάρτα δεδομένων θα στέλνει μόνο ειδοποιήσεις κ mail. Αν έχει και τηλεφωνία, θα στέλνει και SMS.

Όλα αυτά έχουν όμως μηνιαίο πάγιο. 

Υπάρχει ήδη μια κάρτα με δεδομένα που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο μου κι αν χρειαστεί και 2η (πρέπει να καλύψω και το σπίτι στο χωριό με ίντερνετ) νομίζω 3€ το μήνα τη δίνουν με απεριόριστα. Λογικό το κόστος.

Δημοσ.

Τι διαφορες εχουν ο chuango lte 400 και ov300?

Γιατι να μην επιλεξει καποιος το ov300 να προσθεσει οτι θελει και να του βγει ποιο οικονομικα ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...