Doubt Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 25 λεπτά πριν, georgeppg είπε βρήκα αυτό στο YouTube... https://www.youtube.com/watch?v=WfSDUOBYUFE αν όντως ισχύει δεν μπορώ να καταλάβω τι προστασία προσφέρουν 18 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Αν ισχύει αυτό και είναι τόσο εύκολο να απενεργοποιηθούν μιλάμε για κρίσιμο σχεδιαστικό σφάλμα. Αν ξέρεις που είναι και μπορείς να βάλεις χέρι κατευθείαν και ξέρεις τι να πειράξεις, χαίρω πολύ. Εξάλλου έχουν ακουστεί κατά καιρούς διάφορα τρικ πχ βύθισμα σε κουβά με νερό, αφρός πολυουρεθάνης στη σειρήνα και άλλα όμορφα. 2
Tzimmys Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Tzimmys είπε Αυτό με ενδιαφέρει και εμένα. Επισης ανάμεσα στους G5 PLUS και LTE-400 WIFI + 4G, ποιον επιλέγουμε και γιατί? Αν δεν κάνω λάθος και ο G5 Plus έχει μόνο GSM και όχι WIFI, θεωρώ πως ο δεύτερος είναι ασφαλέστερη λύση, σωστά? Απαντάω στον ευατό μου... Ο LTE-400 ΓΙΑ ΜΕΝΑ αξίζει περισσότερο γιατί έχει και sim και wifi. Ο AW1 που λέει ο φίλος παραπάνω δεν υπάρχει ούτε στο eshop, ούτε στο σκρουτζ. Επίσης, εδώ λέει πως έχει jamming notifiacations & alarms... Επίσης, για το πόσο εύκολα αποσυνδέονται, συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω ότι αυτά θα πρέπει να είναι κάπου κρυμμένα και να συνδέονται με δύο σειρήνες, μία ασύρματη και μία ενσύρματη. Βέβαια, αυτός δεν ξέρω αν δέχεται ενσύρματη...
agnostos13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν πάρει κάποιος τον LTE-400 παρακαλώ ας απαντήσει αν απενεργοποιείται από το κουμπί που έχει πίσω ο πίνακας όσο είναι σε κατάσταση armed. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από agnostos13
sphinxgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Αν πάρει κάποιος τον LTE-400 παρακαλώ ας απαντήσει αν απενεργοποιείται από το κουμπί όσο είναι σε κατάσταση armed. Εγω ξαναλέω. Η ερώτηση σου δεν έχει βάση. Ο συναγερμός πρέπει να είναι σε δυσπρόσιτο σημείο. Δεν τον βάζεις στο τραπεζάκι της κουζίνας, όπως βάζεις το Modem του παρόχου. Πρέπει για να τον βρει κάποιος, να ψάχνει τουλάχιστον 1 λεπτό. Αυτός είναι κ ο λόγος που βάζουμε ανεξάρτητες σειρήνες. Να μην ειδοποιεί που είναι, με την ενσωματωμένη σειρήνα. Ο κλέφτης αν θέλει να κόψει τη σηματοδοσία, απλά κόβει το ρεύμα (και δεν υπάρχει ιντερνετ / τηλέφωνο) ή κόβει απευθείας το καλώδιο τηλεφώνου. Τόσο απλά. Όπως οι περισσότεροι συναγερμοί και αυτός έχει κουμπί απενεργοποίησης. Αν όμως είναι σε τοίχο βιδωμένος, προφανώς θα χτυπήσει πριν βρεις το κουμπί γιατί έχει αισθητήρα (tamper) https://www.manualslib.com/manual/2514570/Chuango-Lte-400.html?page=5#manual Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από sphinxgr
agnostos13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 13 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Εγω ξαναλέω. Η ερώτηση σου δεν έχει βάση. Ο συναγερμός πρέπει να είναι σε δυσπρόσιτο σημείο. Δεν τον βάζεις στο τραπεζάκι της κουζίνας, όπως βάζεις το Modem του παρόχου. Πρέπει για να τον βρει κάποιος, να ψάχνει τουλάχιστον 1 λεπτό. Αυτός είναι κ ο λόγος που βάζουμε ανεξάρτητες σειρήνες. Να μην ειδοποιεί που είναι, με την ενσωματωμένη σειρήνα. Ο κλέφτης αν θέλει να κόψει τη σηματοδοσία, απλά κόβει το ρεύμα (και δεν υπάρχει ιντερνετ / τηλέφωνο) ή κόβει απευθείας το καλώδιο τηλεφώνου. Τόσο απλά. Όπως οι περισσότεροι συναγερμοί και αυτός έχει κουμπί απενεργοποίησης. Αν όμως είναι σε τοίχο βιδωμένος, προφανώς θα χτυπήσει πριν βρεις το κουμπί γιατί έχει αισθητήρα (tamper) https://www.manualslib.com/manual/2514570/Chuango-Lte-400.html?page=5#manual Δεν είπα οτι θα μπει στο τραπεζάκι της κουζίνας. Αλλά δεν έχω δει σε κανένα σοβαρό συναγερμό να έχει κουμπί on-off που να τον απενεργοποιεί ενώ είναι σε κατάσταση armed. Για ρεύμα και δίκτυο χρησιμοποιείς back-up με μπαταρία και gsm. Οπότε το ερώτημα παραμένει.
sphinxgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Οπότε το ερώτημα παραμένει. Έχει απαντηθεί στην τελευταία μου παράγραφο. Μέχρι και το manual στη σελίδα με φωτογραφία σου εχω βάλει. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από sphinxgr
agnostos13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, sphinxgr είπε Έχει απαντηθεί στην τελευταία μου παράγραφο. Οτί έχει power button το είδα. Αν απενεργοποιείται και ξεκλειδώνει με αυτό το κουμπί ενώ είναι σε κατάσταση armed είναι το ερώτημα. Το γνωρίζεις;
sphinxgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 15 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Οτί έχει power button το είδα. Αν απενεργοποιείται και ξεκλειδώνει με αυτό το κουμπί ενώ είναι σε κατάσταση armed είναι το ερώτημα. Το γνωρίζεις; Ναι το κουμπί τον κλείνει. Ήδη έχει χτυπήσει όμως γιατί έχει πριν απο αυτό το κουμπί το Tamper. Οπότε ΝΑΙ έχει κουμπί που κλείνει, αλλά αν γίνει σωστά η εγκατάσταση, πρώτα έχει χτυπήσει, πριν φτάσεις σε αυτό το κουμπί. 1
Doubt Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Μεταξύ G5 Plus και LTE 400 προτιμάμε τον 2ο; Γιατί;
sphinxgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Doubt είπε Μεταξύ G5 Plus και LTE 400 προτιμάμε τον 2ο; Γιατί; Γιατί έχει wifi.
Doubt Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Γιατί έχει wifi. Οπότε λες πως τον λειτουργείς κανονικά με το WiFi και το δίκτυο κινητής μόνο σαν backup. Με μια κάρτα με δεδομένα μόνο, θα δουλέψει ή χρειάζεται και SMS?
sphinxgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Doubt είπε Οπότε λες πως τον λειτουργείς κανονικά με το WiFi και το δίκτυο κινητής μόνο σαν backup. Με μια κάρτα με δεδομένα μόνο, θα δουλέψει ή χρειάζεται και SMS? Αν έχει κάρτα δεδομένων θα στέλνει μόνο ειδοποιήσεις κ mail. Αν έχει και τηλεφωνία, θα στέλνει και SMS. Όλα αυτά έχουν όμως μηνιαίο πάγιο.
Doubt Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 55 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Αν έχει κάρτα δεδομένων θα στέλνει μόνο ειδοποιήσεις κ mail. Αν έχει και τηλεφωνία, θα στέλνει και SMS. Όλα αυτά έχουν όμως μηνιαίο πάγιο. Υπάρχει ήδη μια κάρτα με δεδομένα που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο μου κι αν χρειαστεί και 2η (πρέπει να καλύψω και το σπίτι στο χωριό με ίντερνετ) νομίζω 3€ το μήνα τη δίνουν με απεριόριστα. Λογικό το κόστος.
DjAde Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Τι διαφορες εχουν ο chuango lte 400 και ov300? Γιατι να μην επιλεξει καποιος το ov300 να προσθεσει οτι θελει και να του βγει ποιο οικονομικα ?
Doubt Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 30 λεπτά πριν, DjAde είπε ο chuango lte 400 λειτουργεί και με κάρτα sim και δίκτυο κινητής. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις