Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τους αισθητήρες  από συναγερμο της hama συνδέεται;

Ειδοποιήσεις στο κινητό έρχονται κανονικά;

Γιατί με το hama έχω χάσει τη δυνατότητα αυτή μετά την αναβάθμιση του android 

Δημοσ.

Στις 30/9/2022 στις 12:00 ΜΜ, Jeronymo είπε

Με τους αισθητήρες  από συναγερμο της hama συνδέεται;

Ειδοποιήσεις στο κινητό έρχονται κανονικά;

Γιατί με το hama έχω χάσει τη δυνατότητα αυτή μετά την αναβάθμιση του android 

Χθες παρέλαβα και εδώ , οι αισθητήρες απο Digoo δουλέψαν κανονικά,
την  σειρήνα (ROSA) δεν εχω καταφέρει  να την συνδέσω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξανά σε προσφορά με αχτύπητες τιμές και σε όλα τα αξεσουάρ. Τόσο χαμηλές τιμές δεν έχω πετύχει ξανά. Τα έχω αγοράσει σχεδόν όλα, στις αρχικές του τιμές στο παρελθόν. 

https://www.e-shop.gr/newsletter/mail-221014_82932.html?

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ.

Όσοι τον έχουν δοκιμάσει (για μεγάλο διάσημα) μπορούν να μας πουν αν λειτουργεί σταθερά η εφαρμογή και οι ειδοποιήσεις ή μιά παίζει και μιά δεν παίζει (όπως άλλοι κινέζικοι της σειράς);

Επίσης να φανταστώ έλεγχο παγίδων (για προστασία από jam) δεν κάνει όπως οι ακριβότεροι έτσι;

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Ξανά σε προσφορά με αχτύπητες τιμές και σε όλα τα αξεσουάρ. Τόσο χαμηλές τιμές δεν έχω πετύχει ξανά. Τα έχω αγοράσει σχεδόν όλα, στις αρχικές του τιμές στο παρελθόν. 

https://www.e-shop.gr/newsletter/mail-221014_82932.html?

Για πρότεινε μιας και τα ξέρεις.

Αυτό του τίτλου + ένας αισθητήρας κίνησης κάνουν ένα πολύ βασικό σύστημα για προστασία πχ μιας εισόδου διαμερίσματος; 66,80€ βγαίνει σύνολο.

Χρειάζεται και έξτρα σειρήνα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Όσοι τον έχουν δοκιμάσει (για μεγάλο διάσημα) μπορούν να μας πουν αν λειτουργεί σταθερά η εφαρμογή και οι ειδοποιήσεις ή μιά παίζει και μιά δεν παίζει (όπως άλλοι κινέζικοι της σειράς);

Επίσης να φανταστώ έλεγχο παγίδων (για προστασία από jam) δεν κάνει όπως οι ακριβότεροι έτσι;

Αυτό με ενδιαφέρει και εμένα.

Επισης ανάμεσα στους G5 PLUS και LTE-400 WIFI + 4G, ποιον επιλέγουμε και γιατί? Αν δεν κάνω λάθος και ο G5 Plus έχει μόνο GSM και όχι WIFI, θεωρώ πως ο δεύτερος είναι ασφαλέστερη λύση, σωστά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Για πρότεινε μιας και τα ξέρεις.

Αυτό του τίτλου + ένας αισθητήρας κίνησης κάνουν ένα πολύ βασικό σύστημα για προστασία πχ μιας εισόδου διαμερίσματος; 66,80€ βγαίνει σύνολο.

Χρειάζεται και έξτρα σειρήνα;

47 λεπτά πριν, Tzimmys είπε

Αυτό με ενδιαφέρει και εμένα.

Επισης ανάμεσα στους G5 PLUS και LTE-400 WIFI + 4G, ποιον επιλέγουμε και γιατί? Αν δεν κάνω λάθος και ο G5 Plus έχει μόνο GSM και όχι WIFI, θεωρώ πως ο δεύτερος είναι ασφαλέστερη λύση, σωστά?

Εγω θεωρώ απαραίτητα

Έχω δουλέψει σε πολλά κομμάτια τον G5. Μια χαρά δουλευει. Αλλά απο τη στιγμή που οι κάρτες Sim των μεγάλων παρόχων της χώρας επέβαλαν πάγιο για να έχεις τη σύνδεση, θεωρώ ότι δεν αξίζει η αγορά του. Ο συναγερμός αυτός δουλευει με SMS σε GSM δίκτυο.

Για να ξεπεράσω το παραπάνω κόστος, δούλεψα τον AW1 που ειναι WiFi. Δουλευει εξαιρετικά. Είχα και ειδοποιήσεις στο κινητό κλπ. Μόλις αναβαθμίστηκε το Android στο κινητό μου, πάνε οι live ειδοποιήσεις. Δεν έχω ασχοληθεί αν μπορώ να το φτιάξω.

Τώρα αγόρασα τον OV 300 με τη λογική να ξεπεράσω τις χρεώσεις του G5 για λειτουργία με sim, και επίσης μπας κ ξεπεράσω το πρόβλημα των ειδοποιήσεων του AW1. Δεν τον έχω δουλέψει ακόμα να έχω άποψη όμως. Στα θετικά ότι έχει ως back up κανονικές μπαταρίες ΑΑ και έτσι δεν έχει κόστος συντήρησης. Τα άλλα 2 μοντέλα που είχα, είχαν δυστυχώς επαναφορτιζόμενες. Έτσι ο G5 ήθελε 20€ κάθε 2-3 χρόνια και ο AW1 είχε ενσωματωμένη μπαταρία που δεν ήταν εύκολη η αλλαγη 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ.

Έριξα μια παραγγελία την βασική έκδοση του 300. Από ότι είδα έχει σειρήνα επάνω, γνωρίζει κάποιος για τις ασύρματες επαφές, έχω από έναν άλλο συναγερμό που δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ, θα συνδέονται με αυτόν; 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Apoithaki είπε

Έριξα μια παραγγελία την βασική έκδοση του 300. Από ότι είδα έχει σειρήνα επάνω, γνωρίζει κάποιος για τις ασύρματες επαφές, έχω από έναν άλλο συναγερμό που δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ, θα συνδέονται με αυτόν; 

Μπορείς να συνδέσεις μόνο συμβατούς αισθητήρες απο την ίδια ή θυγατρικές εταιρίες. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, georgeppg είπε

βρήκα αυτό στο YouTube...

https://www.youtube.com/watch?v=WfSDUOBYUFE

αν όντως ισχύει δεν μπορώ να καταλάβω τι προστασία προσφέρουν

Αν ισχύει αυτό και είναι τόσο εύκολο να απενεργοποιηθούν μιλάμε για κρίσιμο σχεδιαστικό σφάλμα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, georgeppg είπε

βρήκα αυτό στο YouTube...

https://www.youtube.com/watch?v=WfSDUOBYUFE

αν όντως ισχύει δεν μπορώ να καταλάβω τι προστασία προσφέρουν

Τα ίδια ισχύουν για ΟΛΟΥΣ τους συναγερμούς.

Αν μπω σε οποιοδήποτε σπίτι και ρίξω μια κλοτσιά στην κεντρική μονάδα, μάντεψε. θα καταστραφεί.

Για αυτό η κεντρική μονάδα πάει σε δυσπρόσιτο μέρος. κλπ κλπ

Η δουλειά του συναγερμού είναι να δουλεύει αξιόπιστα. Μόνο αυτό.  Τα υπόλοιπα είναι δουλειά του εγκαταστάτη. Αν κάποιος δεν έχει τεχνικές γνώσεις καλύτερα να το αφήσει σε επαγγελματία με το ανάλογο κόστος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Τα ίδια ισχύουν για ΟΛΟΥΣ τους συναγερμούς.

Αν μπω σε οποιοδήποτε σπίτι και ρίξω μια κλοτσιά στην κεντρική μονάδα, μάντεψε. θα καταστραφεί.

Για αυτό η κεντρική μονάδα πάει σε δυσπρόσιτο μέρος. κλπ κλπ

Η δουλειά του συναγερμού είναι να δουλεύει αξιόπιστα. Μόνο αυτό.  Τα υπόλοιπα είναι δουλειά του εγκαταστάτη. Αν κάποιος δεν έχει τεχνικές γνώσεις καλύτερα να το αφήσει σε επαγγελματία με το ανάλογο κόστος. 

Άλλο να πρέπει ο ληστής να καταστρέψει τη μονάδα και άλλο να έχει απλά on-off κουμπί που να τον απενεργοποιεί όσο είναι σε κατάσταση armed.

Δεν μιλάμε για βραστήρα...

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...