Stefanos683 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Ελληνική φέτα στην Αγγλία , 1.70 τα 200γρ https://www.tesco.com/groceries/en-GB/products/260671607?preservedReferrer=https://www.google.com/ το 1980 το εβαζες στη φακα για δολωμα, τωρα ειναι προσφορα ευκαιρια σχεδον 2ευρω. κ το μετραμε για να βγαλει 3τοστ. θα φαμε καλα. τα επομενα ιδιωτικης ετικετας θα γινουν φατο με δικη σου ευθυνη. κ ηδη τα τρωμε μια χςρα Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2022 από Stefanos683
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Stefanos683 είπε το 1980 το εβαζες στη φακα για δολωμα, τωρα ειναι προσφορα ευκαιρια σχεδον 2ευρω. κ το μετραμε για να βγαλει 3τοστ. θα φαμε καλα. τα επομενα ιδιωτικης ετικετας θα γινουν φατο με δικη σου ευθυνη. κ ηδη τα τρωμε μια χςρα Bάζεις φέτα στο τοστ;Δεν κρίνω ......... Το ότι πληρώνεις πιο ακριβά την φέτα στην Ελλάδα απο ότι στο εξωτερικό δεν σε προβληματίζει; 1
SB_1957 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, Skatzivas είπε Το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να συμβεί αυτό. Αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό σας, αλλά πιο κοντά στην πραγματικότητα είναι να είναι πιο οικονομικό το λιντλ και να αισχροκερδει ο αβ Οι τιμές έχω διαπιστώσει ότι σε πολλά προϊόντα είναι ακριβώς ίδιες μέχρι και στο λεπτό, ακόμη και στις προσφορές. Ειδικά όταν έχουν προσφορά τον Nescafe, όπου κυνηγάω τις προσφορές, τον βρίσκω στην ίδια ακριβώς τιμή στο Lidl και στον Σκλαβενίτη, καθώς πάω και στα δύο την ίδια μέρα.
safridia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, chrisxkar είπε ενταξει ο βασιλοπουλος παντα ηταν πιο ακριβος πρωτον και δευτερον δεν ξερουμε αν ειναι αισχροκερδια οι εταιρειες περα απο την τιμη δινουν και καποιους στοχους πχ με αγορες 100.000ευρω σε ενα προιον ετησιως σας κανουμε 10% εκπτωση του χρονου και εκει γινονται παιχνιδια τυπου αν θελουν να πιασουν τον στοχο για να παρουν την εκπτωση μπορει να τα βγαλουν προσφορα κοντα στο κοστος μονο και μονο για να παρουν την εκπτωση Μονο που αυτο δεν ισχυει, δεν ξερω εαν δεν ισχυει απο παλια η μονο τωρα. Οτι προσφορα βαλει ο ΑΒ την αντιγραφει ο Σκλαβενιτης με λιγα λεπτα πιο υψηλη τιμη. Και γινεται παντα αυτο Εαν δεν ειχαμε τον ΑΒ δεν θα βλεπαμε ποτε προσφορα στην Ελλαδα. Το νου σας
Beefeater Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 παντως υπαρχουν και καραφολες προιοντα ιδιωτικης ετικετας που δεν τρωγονται... πηρα προχθες ενα σετ γαλοπουλα-τυρι απο μινι μαρκετ σε τιμη 1,99... και 8 φετες γαλοπουλα και τυρι... τσαμπα παω σπιτι και βλεπω συστατικα της "γαλοπουλας" κλασσικα σκουπιδια, και του """"τυριου""" τιποτα σε γαλα/ γαλακτοκομικο προϊόν, πανω απο 40 % φοινικελαιο, δεν ξερω τι χρωστικη για να ειναι κιτρινο, και ονομασια "ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ..... κατι".... ουτε καν απομιμηση τυριου δεν μπορουσαν νομικα να το επικαλεσουν.. προφανως το εδωσα στην γατα... παντως ζει ακομα
SB_1957 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε το 1980 το εβαζες στη φακα για δολωμα, τωρα ειναι προσφορα ευκαιρια σχεδον 2ευρω. κ το μετραμε για να βγαλει 3τοστ. θα φαμε καλα. τα επομενα ιδιωτικης ετικετας θα γινουν φατο με δικη σου ευθυνη. κ ηδη τα τρωμε μια χςρα 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το ότι πληρώνεις πιο ακριβά την φέτα στην Ελλάδα απο ότι στο εξωτερικό δεν σε προβληματίζει; Στην Νορβηγία έχει 30+ το κιλό. https://meny.no/varer/ost/fetaost/fetaost-gresk-5201704053131
SB_1957 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Beefeater είπε παω σπιτι και βλεπω συστατικα της "γαλοπουλας" κλασσικα σκουπιδια, Πριν χρόνια, όταν άρχισε να γίνεται της μόδας η γαλοπούλα/αλλαντικό ως δήθεν υγιεινό τρόφιμο, δούλευε η ανιψιά μου σε εταιρία μπαχαρικών. Υπεύθυνος αλλαντοποιϊας παρήγγειλε μίγμα μπαχαρικών που να δίνει στο "αλλαντικό" γεύση γαλοπούλας!
blackhill66 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 αυτα ολα που τρωμε ειτε ειναι επωνυμης φιρμας ειτε ειναι ιδιωτικες ετικετες ειναι κατα πολυ υποδεεστερα απο τα αγνα τροφιμα που παραγαμε και τρωγαμε εμεις που μεγαλωσαμε στα χωρια και ειχαμε τισ γελαδιτσες μας και τα μπαξεδακια μας,οποιος εχει πιει γαλα απο την αγελαδα του ξερει τι λεω ,ολα αυτα που κυκλοφορουν ακομα και τα ακριβοτερα ειναι ξεπλυματα , μακαρονοειδη κτλ φτιαχτε αν μπορειτε μονοι σας και δειτε διαφορα που θαχει με τα του εμποριου, απο που ναρχισω και που να τελειωσω απο τις ντοματες φελιζολ εως τα βρωμοαλλαντικα (μακρυα και αλλαργα) και απο τα ορμονοκρεατα θα μου πειτε τι θυμηθηκες τωρα αυτα ειναι μιας αλλης εποχης αναμνησεις αλλα ας κανουμε οτι μπορουμε να βαλουμε κανα ζαρζαβατι ας κανουμε κανα χειροποιητο ζυμαρικο οποιος μπορει ..
chrisxkar Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Ελληνική φέτα στην Αγγλία , 1.70 τα 200γρ https://www.tesco.com/groceries/en-GB/products/260671607?preservedReferrer=https://www.google.com/ το συγκεκριμενο ειναι η φετα κολιος 1
ant_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Το βασικο ειναι τα συστατικα του καθε προιοντος Το "καταπληκτικο στην γευση" η " πολυ καλο" ειναι λιγο επιφανειακο
SB_1957 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, chrisxkar είπε το συγκεκριμενο ειναι η φετα κολιος Κολιός είναι και στην Νορβηγία, αλλά καμιά σχέση η τιμή με αυτή της Αγγλίας! Και όταν έχεις μάθει με κάθε φαγητό να τρώς σχεδόν 200 γρ. φέτα....
chrisxkar Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, blackhill66 είπε αυτα ολα που τρωμε ειτε ειναι επωνυμης φιρμας ειτε ειναι ιδιωτικες ετικετες ειναι κατα πολυ υποδεεστερα απο τα αγνα τροφιμα που παραγαμε και τρωγαμε εμεις που μεγαλωσαμε στα χωρια και ειχαμε τισ γελαδιτσες μας και τα μπαξεδακια μας,οποιος εχει πιει γαλα απο την αγελαδα του ξερει τι λεω ,ολα αυτα που κυκλοφορουν ακομα και τα ακριβοτερα ειναι ξεπλυματα , μακαρονοειδη κτλ φτιαχτε αν μπορειτε μονοι σας και δειτε διαφορα που θαχει με τα του εμποριου, απο που ναρχισω και που να τελειωσω απο τις ντοματες φελιζολ εως τα βρωμοαλλαντικα (μακρυα και αλλαργα) και απο τα ορμονοκρεατα θα μου πειτε τι θυμηθηκες τωρα αυτα ειναι μιας αλλης εποχης αναμνησεις αλλα ας κανουμε οτι μπορουμε να βαλουμε κανα ζαρζαβατι ας κανουμε κανα χειροποιητο ζυμαρικο οποιος μπορει .. ναι παππου καλα τα λες αλλα οταν εχουμε γυριζουμε και οι δυο ζευγαρι απο την δουλεια το νωριτερο στις 6 και εχουμε αλλες τοσες υποχρεωσεις το να ανοιξω παστα φρεσκα ακουγεται η μεγαλυτερη αγγαρια που θα μπορουσε κανεις να μου πει.Οσο για το γαλα θα πω γουστα γιατι οσες φορες πηγαινα μικρος σε μια θεια μου που εμενε σε χωριο και μου εκανε φρεσκο γαλα μονο εμετο δεν εκανα γιατι προφανως δεν το ειχα συνηθισει
blackhill66 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, chrisxkar είπε μονο εμετο δεν εκανα γιατι προφανως δεν το ειχα συνηθισει χαχαχαχα ναι παλληκαρι μου ειχες συνηθισει στις κονσερβες γιαυτο ,οσο για τον χρονο ναι το καταλαβαινω απολυτα ειναι δυσκολα το ξερω...
SB_1957 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, chrisxkar είπε φρεσκο γαλα μονο εμετο δεν εκανα γιατι προφανως δεν το ειχα συνηθισει Και πού να το έπινες και κατευθείαν αμέσως μετά το άρμεγμα, χωρίς βράσιμο, και μας μάλωνε η γιαγιά γιατί ήξερε ότι δεν ήταν ασφαλές!
Fir3fly Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Και πού να το έπινες και κατευθείαν αμέσως μετά το άρμεγμα, χωρίς βράσιμο, και μας μάλωνε η γιαγιά γιατί ήξερε ότι δεν ήταν ασφαλές! Έχω δει κατσικισιο γάλα που μόλις το είχαν φέρει στη γιαγιά μου στο χωριό, μύριζε και είχε απαίσια γεύση. Το ίδιο και το τοπικό νερό και παίρναμε εμφιαλωμένο γιατί δεν το ειχάμε συνηθίσει. Τα ίδια έλεγαν και εκείνοι για το 'Αθηναικο' νερό, πως μπορούμε και το πίναμε αφού μύριζε χλώριο 😀😀😀
Προτεινόμενες αναρτήσεις