Προς το περιεχόμενο

Govee DreamView T1 TV Backlight στα 56€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, leo066 said:

Ερώτηση για όσους το έχουν ήδη. Αν υπάρχουν μαύρες μπάρες πάνω/κάτω τα led μένουν σβηστά?

Ωχ, αυτό δε το σκέφτηκα! 

Όντως τι γίνεται με τις μπάρες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, leo066 είπε

Ερώτηση για όσους το έχουν ήδη. Αν υπάρχουν μαύρες μπάρες πάνω/κάτω τα led μένουν σβηστά?

52 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Ωχ, αυτό δε το σκέφτηκα! 

Όχι. Δεν μένουν σβηστά. "Διαβάζει" τα χρώματα από την κάμερα (που ρυθμίζεις να καλύπτει όλη την TV) και έτσι δεν έχεις θέμα. Ακόμα και να σβήσει η οθόνη, παραμένει ένα ελαφρύ/αχνό φως από τα led. Για να σβήσουν πρέπει να τα απενεργοποιήσεις από τη εφαρμογή ή αν έχεις βάλει timer για να σβήσουν πάλι από την εφαρμογή.

Δεν είναι τέλειο το αποτέλεσμα τους. Θέλει αρκετή προσπάθεια να τα ρυθμίσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά είναι το πλησιέστερο kit σε ambilight στυλ σε αυτή την τιμή!!!

9 ώρες πριν, ppetros είπε

Οσο για την καμερα την εχω με μια μικρη πατεντα για να στηριζεται, στο επιπλο απο κατω περιπου στα 30 cm μπροστα απο τη soundbar και δεν ενοχλει καθολου στο ματι.

Την ίδια πατέντα έκανα κι εγώ, μόνο που έβαλα από κάτω έναν "καμένο" usb φορτιστή :lol:

Επεξ/σία από specre
Δημοσ.
4 ώρες πριν, d_gkal είπε

Ωχ, αυτό δε το σκέφτηκα! 

2022 , alexa turn on/off govee lights!

Μενουνε ανοιχτα σε λευκο η ανοιχτο πρασινο 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, d_gkal είπε

Ωχ, αυτό δε το σκέφτηκα! 

Σε παρόμοιο σύστημα που δουλεύω στο PC (hyperion),υπάρχει επιλογή ignore blackbars, τον οποίο πρακτικά ξεκινάει να διαβάζει μετά το μαύρο. 

Δεν έχει εδώ κάτι παρόμοιο;

ΥΓ. Το hyperion είναι απίστευτα καλό για όποιον θέλει μόνο για PC κάτι αντίστοιχο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, specre είπε

Δεν είναι τέλειο το αποτέλεσμα τους. Θέλει αρκετή προσπάθεια να τα ρυθμίσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά είναι το πλησιέστερο kit σε ambilight στυλ σε αυτή την τιμή!!!

δοκιμασε 65% φωτεινοτητα και 0% saturation. Εφοσον εχεις κανει την πατεντα με την καμερα και την εχεις καλιμπραρει σωστα , τοτε θα αρχισεις να βλεπεις τις δυνατοτητες τις ταινιας!

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε για πολύ καταντάει κουραστικο..κάποτε η philips έβαζε ambilight στις tv...

Γνώμη Μ μια απλή rgbw ή σκέτη white

• Confused 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, argosixna είπε

δοκιμασε 65% φωτεινοτητα και 0% saturation. Εφοσον εχεις κανει την πατεντα με την καμερα και την εχεις καλιμπραρει σωστα , τοτε θα αρχισεις να βλεπεις τις δυνατοτητες τις ταινιας!

1% saturation επιτρέπει. Έτσι το έχω, αλλά είναι μανίκι το καλιμπράρισμα της. Έχω πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν θέλω να την πειράξω, μην το κάνω χειρότερο. Όταν βάλω από youtube τα 4κ βιντεάκια (πχ σαν αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=Pde1AEZ80KI) παίζει σχεδόν τέλεια. Αλλά στις ταινίες όλο και κάπως λάθος βγαίνουν τα χρώματα.

Δημοσ.

Πριν την αγορασω ημου επιφυλακτικος για το αποτελεσμα.

Ομως θεωρω οτι για τα χρηματα που κοστιζει το αποτελεσμα ειναι αξιοπρεπεστατο! Σιγουρα υστερει αν τα δεις διπλα - διπλα, σε ακριβεια και ταχυτητα σε σχεση με το ambilight της philips αλλα κοστιζει και τουλαχιστον 5 φορες λιγοτερο.

Επισης για οσους δεν ειναι απολυτα ευχαριστημενοι απο το αποτελεσμα στις ταινιες εχει και την επιλογη που αλλαζει το χρωμα ολης της λεντοταινιας στο κυριο χρωμα της οθονης και οχι τμηματικα. Το αισθητικο αποτελεσμα θεωρω ειναι σαφως καλυτερο απο μια απλη λεντοταινια που ειχα (yeelight) πριν τη Govee.

Επισης εχει και απειρες επιλογες απο διαφορες χρωματικες λειτουργιες π.χ. που συμβαδιζουν με τον ηχο ή απλα για να δημιουργεις ατμοσφαιρα..

Δημοσ.

εχω καιρο την λεντοταινια , ειναι εξαιρετικη. οποιος δεν χρειαζεται τα πυργακια τα αγοραζω για να βγουν ακομα πιο οικονομικα. (θεσσαλονικη)

Δημοσ.
Στις 1/10/2022 στις 4:58 ΜΜ, GeG είπε

Άκυρο αλλά έχει δει κανείς ποσο να καεί η ταινιουλα αυτή;

Εγω εχω τη μεγαλη (για 75"-85"). Χρησιμοποιωντας πριζα που μετραει την καταναλωση και με την φωτεινοτητα  στο 30% δειχνει απο 5w-7w.  Δοκιμασα και στο 100% φωτεινωτητα και η καταναλωση ανεβηκε στα 13w-15w.

Προφανως η εκδοση 55"-65" θα καταναλωνει λιγοτερο. Παντως στις προδιαγραφες και οι 2 εκδοσεις γραφουν καταναλωση 24w.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...