Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας .

Χρειάζομαι μερικός νέο σύστημα . Θα χρησιμοποιηθούν από το παλιό μου δίσκοι αποθήκης και τροφοδοτικό που είναι σχετικά νέα (2 ετών)

Χρειάζομαι κουτί, μητρική, επεξεργαστή με ενσωματωμένα γραφικά  ,  μνήμες (8GB) και σκληρό δίσκο για λειτουργικό και προγράμματα (250 GB φτάνουν)

Η χρήση του απλή , για ίντερνετ , κοινωνικά δίκτια , office και καμιά ταινία .

Θα ήθελα να έχει αντοχή στο χρόνο και χαμηλή κατανάλωση ρεύματος .

Καταλαβαίνω ότι δύσκολα βγαίνει αλλά ας προσπαθήσουμε να δούμε τη μπορεί να γίνει 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Ανετα φτανουν τα 400,παιζει και παιχνιδακια ;)

5600g 160e

mobo B450 70e

ram 3200 2x8gb 60e

κουτι πες ενα 50αρι

Nvme δίσκο 60αρι

Κατι πιο budget  με i3 10100 , την φτηνότερη 1200 socket μητρική και 2χ 4GB 2666mhz ram.

• Like 3
Δημοσ.

Από περιέργεια,  ποιο είναι το τροφοδοτικό;

Βγαίνει αρκετά εύκολα, συναρμολογηση θα κάνεις εσύ; 16gb χωρούν στο budget και καλό θα ήταν να μη βάλεις λιγότερο, ας την έχεις spare για το μέλλον.

Έδωσε ήδη την απάντησή ο apaleutos, ορίστε και ένα παράδειγμα από μένα

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Από περιέργεια,  ποιο είναι το τροφοδοτικό;

Βγαίνει αρκετά εύκολα, συναρμολογηση θα κάνεις εσύ; 16gb χωρούν στο budget και καλό θα ήταν να μη βάλεις λιγότερο, ας την έχεις spare για το μέλλον.

Έδωσε ήδη την απάντησή ο apaleutos, ορίστε και ένα παράδειγμα από μένα

Δεν το θυμάμαι  ποιό είναι το τροφοδοτικό αλλά δεν είναι του κιλού , το βράδι θα το δω . 500W είναι , δεν αγοράζω τροφοδοτικά με λιγότερο από 5 χρόνια εγγύηση και μητρικές με λιγότερο από 3 χρόνια εγγύηση  (βασικά δεν βρήκα ποτέ με περισσότερο από 3 χρόνια ) . Έχω και εγώ τις παραξενιές μου .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλώς αναφέρω ότι αυτά που ζητάς τα κάνει και το μηχάνημα

https://www.ebay.de/itm/354262588977

Με 120 παίρνεις Intel i5-6600 3,30GHz,  8GB DDR4,  256GB SSD Win10

και όσα θες τα κάνει.

Αν θες και παιχνιδάκια (που δε λες ότι θες) +90€ μία καρτούλα 1030 low profile και παίζεις τα απλά (ή μεταχ. φθηνότερη)

Επεξ/σία από dchatz
  • Confused 1
Δημοσ.
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, dchatz είπε

και όσα θες τα κάνει.

Αν θες και παιχνιδάκια (που δε λες ότι θες) +90€ μία καρτούλα 1030 low profile και παίζεις τα απλά (ή μεταχ. φθηνότερη)

Refurbish και όχι απαραίτητα από το εξωτερικό για να μπορεί να έχει και μία εγγύηση προτείνουμε όταν το μπάτζετ είναι της τάξης των 100-200 ευρώ.

Αφού ο ts αναφέρει ότι διαθέτει 400 και έχει ήδη κομμάτια από το παλιό του σύστημα, που δεν μπαίνουν με την καμμία εδώ, για ποιό λόγο να κοιτάξει κάτι τέτοιο ;;;

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, dchatz είπε

και όσα θες τα κάνει.

Σε ευχαριστώ για την πρόταση . Σκέφτηκα και εγώ τα μεταχειρισμένα αλλά προτίμησα να πάω σε νέο σύστημα πιστεύοντας ότι θα βγάλω απροβλημάτιστα μια 10ετία . Μην σας φαίνετε τρελό , το σύστημα που αντικαθιστώ είναι 12 ετών με επεξεργαστή AMD Phenom II X4 955 .

• Like 3
Δημοσ.
Στις 26/9/2022 στις 6:33 ΜΜ, siracos είπε

Σε ευχαριστώ για την πρόταση . Σκέφτηκα και εγώ τα μεταχειρισμένα αλλά προτίμησα να πάω σε νέο σύστημα πιστεύοντας ότι θα βγάλω απροβλημάτιστα μια 10ετία . Μην σας φαίνετε τρελό , το σύστημα που αντικαθιστώ είναι 12 ετών με επεξεργαστή AMD Phenom II X4 955 .

Τι κάρτα γραφικών είχε το παλιό σύστημα?

Επισης δεν υπάρχει λόγος να πας σε b550 εάν βάλεις τον 5600g.

Προτίμησε κάποιο φθηνότερο b450.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, @topos είπε

Τι κάρτα γραφικών είχε το παλιό σύστημα?

Επισης δεν υπάρχει λόγος να πας σε b550 εάν βάλεις τον 5600g.

Προτίμησε κάποιο φθηνότερο b450.

Έχει ακόμη την AMD Radeon HD 6670 αλλά δεν χρειάζομαι ανεξάρτητη κάρτα πλέον , αρκεί η ενσωματωμένη . Για την μητρική έχεις δίκιο , θα δω . 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, siracos είπε

Έχει ακόμη την AMD Radeon HD 6670 αλλά δεν χρειάζομαι ανεξάρτητη κάρτα πλέον , αρκεί η ενσωματωμένη . Για την μητρική έχεις δίκιο , θα δω . 

Βεβαιώσου από το κατάστημά ότι έχει περασμένο bios ώστε να βλέπει τον 5600g.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...