Λύση poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Λύση Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 10 hours ago, GATE123 said: Αν ξεκλειδώσει ο bootloader τότε θα γράψει και το Knox οπότε πάει και η εγγύηση (εάν υπάρχει). 2 hours ago, dkmaster said: Μπορείς να μας δώσεις μια εικόνα από το software information να δούμε στο service provider τι csc έχει το κινητό τώρα; Επίσης πες μας ακριβώς ποιο firmware έβαλες να το ψάξω λίγο να δω τι παίζει. 40 minutes ago, GATE123 said: Δεν θα έχει το αρχικό csc γιατί λέει ότι τα άλλαξε όλα από το πρώτο φλασάρισμα. απανταω προς ολους.τελικα χτες το βραδυ μετα απο απειρες ωρες το ελυσα.γραφω την λυση. το firmware ειναι το τελευταιο για ελλαδα (generic ) και οχι για cosmote ή για vodafone. το csc ειναι αυτο που δινουν μεσα το οποιο ειναι multi και υποστηριζει πολλα csc. οποιος εχει απορια εδω ειμαι. μετα το ανεφερε ως eur/cos/cos κατι τετοιο που ειναι cosmote>ακομα και με τον Odin το αφηνε το ιδιο. τελικα κατεβασα το https://samfw.com/blog/samfw-frp-tool-1-0-remove-samsung-frp-one-click το οποιο χωρις root σου αλλαζει το csc. πλεον ειναι eur/eur/eur/cos. σε hard reset παραμενει κανονικα και δεν ξαναγυρναει στο παλιο. επισης δεν μου ζηταει να εγκαταστησει τις βλακειες τις cosmote what's up κτλ το cos στο τελος παραμενει διοτι ειναι γραμμενο στην nv ram αλλα δεν παιζει ρολο.απλα δηλωνει ποιο ηταν το αρχικο csc. στο S10 που εχω τωρα το αρχικο csc ειναι itv που ειναι ιταλια ενω τα αλλα ειναι ολα eur/eur/eur. 2 minutes ago, Liverpool89 said: Πολλα κολπα η sam με τις εταιριες που παιδευουν εμας. Αλλος ενας ατυχος. Παλια θυμαμαι οτι μονο το Iphone ειχε κατι τετοια κλειδωματα που λειτουργουσε μόνο σε καποια δικτυα, αλλιως επρεπε να κανεις unlock,jailbreak. Επειδη ημουν σε παρομοια φαση και τα παιδια απο πανω με βοηθησαν πολυ. Με το samkey νομιζω αλλαζεις πιο ευκολα το csc απλα θελεονα αγορασεις τους κωδικους απο ebay πχ. Διαβασε στο xda, εχουν κι αλλοι παρομοια προβλημαρα. τελικα το ελυσα αμα δεις πιο πανω.η αλληγ λυση ηταν να πληρωσεις οπως ειπες. 3
dkmaster Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, poulinos είπε απανταω προς ολους.τελικα χτες το βραδυ μετα απο απειρες ωρες το ελυσα.γραφω την λυση. το firmware ειναι το τελευταιο για ελλαδα (generic ) και οχι για cosmote ή για vodafone. το csc ειναι αυτο που δινουν μεσα το οποιο ειναι multi και υποστηριζει πολλα csc. οποιος εχει απορια εδω ειμαι. μετα το ανεφερε ως eur/cos/cos κατι τετοιο που ειναι cosmote>ακομα και με τον Odin το αφηνε το ιδιο. τελικα κατεβασα το https://samfw.com/blog/samfw-frp-tool-1-0-remove-samsung-frp-one-click το οποιο χωρις root σου αλλαζει το csc. πλεον ειναι eur/eur/eur/cos. σε hard reset παραμενει κανονικα και δεν ξαναγυρναει στο παλιο. επισης δεν μου ζηταει να εγκαταστησει τις βλακειες τις cosmote what's up κτλ το cos στο τελος παραμενει διοτι ειναι γραμμενο στην nv ram αλλα δεν παιζει ρολο.απλα δηλωνει ποιο ηταν το αρχικο csc. στο S10 που εχω τωρα το αρχικο csc ειναι itv που ειναι ιταλια ενω τα αλλα ειναι ολα eur/eur/eur. τελικα το ελυσα αμα δεις πιο πανω.η αλληγ λυση ηταν να πληρωσεις οπως ειπες. Αυτό θα σου πρότεινα και εγώ γι' αυτό ρώτησα για το firmware επειδή δεν ήμουν σίγουρος αν είναι multi. Φαίνεται ότι με την beta προσθήκη του csc changer στο samfw frp γίνεται δουλειά σε πολλά κινητά. P.S. Υπάρχει μια πιθανότητα με εισαγωγή sim της cosmote να γυρίσει στην προηγούμενη κατάσταση (ίσως μετά από hard reset όμως). Δεν μπορώ να δοκιμάσω διότι δεν έχω samsung. 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Δεν θα έχει το αρχικό csc γιατί λέει ότι τα άλλαξε όλα από το πρώτο φλασάρισμα. Δεν με απασχολεί το αρχικό, ήθελα να δω αν είναι multicsc το firmware που πέρασε. 1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε Πολλα κολπα η sam με τις εταιριες που παιδευουν εμας. Αλλος ενας ατυχος. Παλια θυμαμαι οτι μονο το Iphone ειχε κατι τετοια κλειδωματα που λειτουργουσε μόνο σε καποια δικτυα, αλλιως επρεπε να κανεις unlock,jailbreak, για να εχεις την συσκευη οσο πιο ελευθερη γινεται. Επειδη ημουν σε παρομοια φαση και τα παιδια απο πανω με βοηθησαν πολυ. Με το samkey νομιζω αλλαζεις πιο ευκολα το csc απλα θελεονα αγορασεις τους κωδικους απο ebay πχ. Διαβασε στο xda, εχουν κι αλλοι παρομοια προβλημαρα. Πλέον φαίνεται να γίνεται και με το samfw frp tool σε αρκετά μοντέλα. Λόγω δουλειάς εγώ χρησιμοποιώ πληρωμένα εργαλεία γι' αυτό στα δωρεάν ίσως αργώ να βρω σωστή μέθοδο. 1
Liverpool89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγω δεν ελυσα το προβλημα απλα εκανα αναβαθμιση μεσω πισι. Αν παρει αλλη αναβαθμιση παλι δεν θα το δεχτει. Θα πρεπει να κατεβάσω το firmware και να το περασω. Να μου πεις τωρα σου ειναι δυσκολο οχι, αλλα ειναι το γιατι να υπαρχουν αυτα τα κολληματα. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από Liverpool89
dkmaster Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Εγω δεν ελυσα το προβλημα απλα εκανα αναβαθμιση μεσω πισι. Αν παρει αλλη αναβαθμιση παλι δεν θα το δεχτει. Θα πρεπει να κατεβάσω το firmware και να το περασω. Να μου πεις τωρα σου ειναι δυσκολο οχι, αλλα ειναι το γιατι να υπαρχουν αυτα τα κολληματα. Μπορείς να κάνεις ότι και ο poulinos για τα OTA. Αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι το εξής: Από το firmware που έβαλες θα φλασάρεις μόνο όλα τα αρχεία του φακέλου CSC και μετά με το samfw θα αλλάξεις το csc (θα χάσεις τα αρχεία σου γιατί θα γίνει factory reset), αλλά αν θυμάμαι καλά σε εσένα άλλαξε το VGR σε EUR, κανονικά θα πρέπει να πάρει ΟΤΑ. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2022 από dkmaster
Liverpool89 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, dkmaster είπε Μπορείς να κάνεις ότι και ο poulinos για τα OTA. Αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι το εξής: Από το firmware που έβαλες θα φλασάρεις μόνο όλα τα αρχεία του φακέλου CSC και μετά με το samfw θα αλλάξεις το csc (θα χάσεις τα αρχεία σου γιατί θα γίνει factory reset), αλλά αν θυμάμαι καλά σε εσένα άλλαξε το VGR σε EUR, κανονικά θα πρέπει να πάρει ΟΤΑ. Οχι δεν αλλαξε απλα εβαλα την νεοτερη εκδοση που υπαρχει για το κινητο. Υπαρχει το VGR.
dkmaster Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε Οχι δεν αλλαξε απλα εβαλα την νεοτερη εκδοση που υπαρχει για το κινητο. Υπαρχει το VGR. Είχα την αίσθηση ότι είχε αλλάξει. Δοκίμασε αν θες αυτό που ανέφερα, αλλιώς θα πρέπει να περνάς τις ενημερώσεις χειροκίνητα. 1
Liverpool89 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν με πειραζει που θα το περασω χειροκίνητα, ετσι δεν χανω και τα δεδομένα μου. Απλα αν το γνώριζα εξαρχης θα έκανα αυτο πρωτα. Στα βιντεακια δείχνουν οτι το αλλαζουν πολυ απλα. Ετσι και αλλιώς δεν θα παρει πολλες αναβαθμισεις πλεον, αντε ακομα μια. 1
Liverpool89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 @poulinosγια να αλλαξεος το csc σου εκανε factory reset? Μπορεις να μου πεις την διαδικασια μπας και το δοκιμασω.
dkmaster Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 28/9/2022 στις 7:36 ΜΜ, Liverpool89 είπε @poulinosγια να αλλαξεος το csc σου εκανε factory reset? Μπορεις να μου πεις την διαδικασια μπας και το δοκιμασω. Την διαδικασία την έγραψε και ο poulinos και στην έχω πει και εγώ και σε αυτό το thread και στο δικό σου. Το csc διαγράφει τα user data σε αντίθεση με το home csc που δεν τα διαγράφει.
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 θα γραψω αναλυτικα παιδια απλα δεν εχω προλαβει
Liverpool89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Σε αυτο το βιντεο δειχνει πως γινεται, στις πληροφοριες λεει οτι δεν κανει factory reset και wipe data μονο αν αλλαξεις αυτο. Η διαδικασία φαινεται απλη. Μονο να ξέρεις το csc του firmware που κατεβασες και να εχεις ενεργο το εντοπισμο σφαλματων usb και να μπεις στο μενου κρυφο μενου. Το δευτερο δεν το δείχνει καπου τι ακριβως κανει. Πολυ καλο πρόγραμμα φαινεται.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Σε αυτο το βιντεο δειχνει πως γινεται, στις πληροφοριες λεει οτι δεν κανει factory reset και wipe data μονο αν αλλαξεις αυτο. Η διαδικασία φαινεται απλη. Μονο να ξέρεις το csc του firmware που κατεβασες και να εχεις ενεργο το εντοπισμο σφαλματων usb και να μπεις στο μενου κρυφο μενου. Το δευτερο δεν το δείχνει καπου τι ακριβως κανει. Πολυ καλο πρόγραμμα φαινεται. ΩΩ ναι,,και το συγκεκριμενο επισης προγραμμα κανει bypass google acounts για ολα τα samsung με ενα απλο κλικ,σκληρος χακεροπουλος ο συγκεκριμενος 1
dkmaster Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 14 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Σε αυτο το βιντεο δειχνει πως γινεται, στις πληροφοριες λεει οτι δεν κανει factory reset και wipe data μονο αν αλλαξεις αυτο. Η διαδικασία φαινεται απλη. Μονο να ξέρεις το csc του firmware που κατεβασες και να εχεις ενεργο το εντοπισμο σφαλματων usb και να μπεις στο μενου κρυφο μενου. Το δευτερο δεν το δείχνει καπου τι ακριβως κανει. Πολυ καλο πρόγραμμα φαινεται. Στο έχω εξηγήσει πολλές φορές αλλά μάλλον δεν το έχεις καταλάβει. Δεν είπα ότι το πρόγραμμα που κάνει την αλλαγή του csc κάνει factory reset. Θα προσπαθήσω να το εξηγήσω μια τελευταία φορά γιατί νομίζω 6-7 φορές είναι ήδη πολλές. Τα κινητά έρχονται με ένα firmware ναι; Ναι. Αυτό το firmware δεν είναι πάντα Multi csc, δηλαδή αν πας με το πρόγραμμα αυτό να αλλάξεις csc δεν θα μπορέσεις διότι στο κινητό σου δεν υπάρχουν csc για άλλες χώρες. Πρέπει λοιπόν να περάσεις firmware multicsc όπως έκανες εσύ στο δικό σου ή ο poulinos. Τα firmware έχουν 2 csc το home και το κανονικό, το home που όταν το φλασάρεις δεν κάνει διαγραφή δεδομένων δεν περνάει τα υπόλοιπα csc στο κινητό, το κανονικό csc που περνάει στην ουσία multi csc κάνει factory reset με το φλασάρισμα. Αν το κινητό σου δεν είχε csc άλλων χωρών πριν και εσύ φλασάρεις το home csc τότε εξακολουθείς να μην έχεις multi csc, οπότε για να λειτουργήσει το πρόγραμμα πρέπει να περάσεις το κανονικό csc, όχι το home, που θα κάνει factory reset, και μετά θα χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα που δεν κάνει factory reset. Εσύ από τη στιγμή που φλάσαρες το home csc δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν έχεις ή όχι multicsc στο κινητό, συνήθως τα branded δεν βάζουν multi επίτηδες αλλά για να σου εξηγήσω πώς να το δεις θα φάμε άλλες 10 σελίδες, οπότε πιο γρήγορος δρόμος θα ήταν να φλασάρεις το κανονικό csc που θα κάνει factory reset το κινητό. Συμπέρασμα: Δοκίμασε κατευθείαν την εφαρμογή για την αλλαγή του csc πρώτα και αν σου κάνει την αλλαγή κομπλέ (δεν γίνεται factory reset εδώ). Αν δεν σου κάνει την αλλαγή σημαίνει ότι δεν έχεις multi csc στο κινητό οπότε πρέπει να φλασάρεις και άρα θα γίνει factory reset. Ελπίζω να έγινα κατανοητός, δεν θα το εξηγήσω ξανά διότι είναι κάτι απλό. 2
tarantules Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Είχα κι εγώ προσπαθήσει να αλλάξω το CSC στο Galaxy S9 για να έχω το native call recording αλλά δεν κατάφερα τίποτα.Δοκίμασα και φλάσαρα μέσω odin διάφορες ROM (Ουκρανίας , Φιλιππίνες,Ινδονησίας κλπ) , αλλά επειδή δεν ήθελα να κάνω factory reset και ξαναστήνω από την αρχή το κινητό , του πέρναγα το Home CSC.Ένα παλικάρι από ebay μου έδωσε και δωρεάν credit να μου το αλλάξει μέσω προγράμματος , άλλαξε μεν αλλά το call recording άφαντο στα μενού.Τώρα δεν ξέρω τι έχει κρατήσει.Μου γράφει SEK/EUR,SEK/EUR ενώ πρώτα ήταν όλα EUR.Τελικά τα παράτησα. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από tarantules
Liverpool89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, dkmaster είπε Στο έχω εξηγήσει πολλές φορές αλλά μάλλον δεν το έχεις καταλάβει. Δεν είπα ότι το πρόγραμμα που κάνει την αλλαγή του csc κάνει factory reset. Θα προσπαθήσω να το εξηγήσω μια τελευταία φορά γιατί νομίζω 6-7 φορές είναι ήδη πολλές. Τα κινητά έρχονται με ένα firmware ναι; Ναι. Αυτό το firmware δεν είναι πάντα Multi csc, δηλαδή αν πας με το πρόγραμμα αυτό να αλλάξεις csc δεν θα μπορέσεις διότι στο κινητό σου δεν υπάρχουν csc για άλλες χώρες. Πρέπει λοιπόν να περάσεις firmware multicsc όπως έκανες εσύ στο δικό σου ή ο poulinos. Τα firmware έχουν 2 csc το home και το κανονικό, το home που όταν το φλασάρεις δεν κάνει διαγραφή δεδομένων δεν περνάει τα υπόλοιπα csc στο κινητό, το κανονικό csc που περνάει στην ουσία multi csc κάνει factory reset με το φλασάρισμα. Αν το κινητό σου δεν είχε csc άλλων χωρών πριν και εσύ φλασάρεις το home csc τότε εξακολουθείς να μην έχεις multi csc, οπότε για να λειτουργήσει το πρόγραμμα πρέπει να περάσεις το κανονικό csc, όχι το home, που θα κάνει factory reset, και μετά θα χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα που δεν κάνει factory reset. Εσύ από τη στιγμή που φλάσαρες το home csc δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν έχεις ή όχι multicsc στο κινητό, συνήθως τα branded δεν βάζουν multi επίτηδες αλλά για να σου εξηγήσω πώς να το δεις θα φάμε άλλες 10 σελίδες, οπότε πιο γρήγορος δρόμος θα ήταν να φλασάρεις το κανονικό csc που θα κάνει factory reset το κινητό. Συμπέρασμα: Δοκίμασε κατευθείαν την εφαρμογή για την αλλαγή του csc πρώτα και αν σου κάνει την αλλαγή κομπλέ (δεν γίνεται factory reset εδώ). Αν δεν σου κάνει την αλλαγή σημαίνει ότι δεν έχεις multi csc στο κινητό οπότε πρέπει να φλασάρεις και άρα θα γίνει factory reset. Ελπίζω να έγινα κατανοητός, δεν θα το εξηγήσω ξανά διότι είναι κάτι απλό. Κατανοητος. Σε ευχαριστώ. Καλησπερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα