poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Έχω στην κατοχή μου ενα samsung s20+ το οποιο εχει μεν το τελευταιο firmware αλλα οταν το κανεις hard reset σε ρωταει αν θες να περασεις κατι πραγματα για cosmote. Ο λογος που το κανει αυτο ειναι επειδη οταν παω να δω την εκδοση του λογισμικου παροχεα υπηρεσιων μου βγαζει καποια εκδοση που ειναι cos = cosmote. με το odin κατεβασα το generic firmware για greece εβαλα μεσα στο odin ολα τα αρχεια. bl,ap,cp,csc τα περναει ολα κανονικα αλλα συνεχιζω να εχω δυστυχως το ιδιο προβλημα. μου διαφευγει κατι?
GATE123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μήπως κατέβασες το Greece (Cosmote) και όχι το Greece (σκέτο)? Για πες μου ποιο SM-G.... έχεις. Ή δες από το Sammobile https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s20-plus/firmware/ Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2022 από GATE123 1
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 sm-g985f. nai to greece katevasa.exei kai cosmote k vodafone episis
GATE123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Για δες αυτή εδώ που είναι η σκέτη είναι η ίδια που κατέβασες? https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s20-plus/firmware/SM-G985F/EUR/download/G985FXXSFFVHA/1680875/
dkmaster Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το csc και όχι το home. Έτσι όμως θα γίνει και factory reset το κινητό.
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 56 minutes ago, dkmaster said: Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το csc και όχι το home. Έτσι όμως θα γίνει και factory reset το κινητό. εβαλα και το csc και το bl και ολα.δεν με πειραζει το hard reset.new ειναι αλλωστε.οχι δεν ρβαλα το home. δεν θελω να κρατησει τιποτα 1 hour ago, GATE123 said: Για δες αυτή εδώ που είναι η σκέτη είναι η ίδια που κατέβασες? https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s20-plus/firmware/SM-G985F/EUR/download/G985FXXSFFVHA/1680875/ ναι greece eur κατεβασα ειχε cosmote και voda. το περναω αλλα μετα ξανα το ιδιο.δεν το εχω κανει root και λογικα δεν πρεπει να θελει
dkmaster Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, poulinos είπε εβαλα και το csc και το bl και ολα.δεν με πειραζει το hard reset.new ειναι αλλωστε.οχι δεν ρβαλα το home. δεν θελω να κρατησει τιποτα ναι greece eur κατεβασα ειχε cosmote και voda. το περναω αλλα μετα ξανα το ιδιο.δεν το εχω κανει root και λογικα δεν πρεπει να θελει Αφού το φλασαρες έβαλες κάρτα της cosmote;
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 1 hour ago, dkmaster said: Αφού το φλασαρες έβαλες κάρτα της cosmote; oxi.q εβαλα αλλα δοκιμασα και χωρις sim
GATE123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, poulinos είπε ναι greece eur κατεβασα ειχε cosmote και voda. το περναω αλλα μετα ξανα το ιδιο.δεν το εχω κανει root και λογικα δεν πρεπει να θελει Εάν δοκίμαζες να κατεβάσεις άλλης χώρας ευρωπαϊκής (για να έχει Ελληνικά).
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 αυτο ειναι το επομενο που ειχα σκεφτει.εχω ηδη κατεβασει γερμανιας ή γαλλιας να δω αν θα το αλλαξει.αν ναι μετα ξαναβαζω ελλαδα
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 δυστυχως τιποτα.και απο οτι διαβασα μαλλον δεν ειναι τοσο ευκολο να φυγει το branding της cosmote. πρεπει να αλλαχτει το csc αλλα οχι απλα με το odin. και σε καποια θελει unlock o bootloader. δηλαδη αστα να πανε.
GATE123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Αν ξεκλειδώσει ο bootloader τότε θα γράψει και το Knox οπότε πάει και η εγγύηση (εάν υπάρχει).
dkmaster Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, poulinos είπε δυστυχως τιποτα.και απο οτι διαβασα μαλλον δεν ειναι τοσο ευκολο να φυγει το branding της cosmote. πρεπει να αλλαχτει το csc αλλα οχι απλα με το odin. και σε καποια θελει unlock o bootloader. δηλαδη αστα να πανε. Μπορείς να μας δώσεις μια εικόνα από το software information να δούμε στο service provider τι csc έχει το κινητό τώρα; Επίσης πες μας ακριβώς ποιο firmware έβαλες να το ψάξω λίγο να δω τι παίζει. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από dkmaster
GATE123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dkmaster είπε Μπορείς να μας δώσεις μια εικόνα από το software information να δούμε στο service provider τι csc έχει το κινητό τώρα; Επίσης πες μας ακριβώς ποιο firmware έβαλες να το ψάξω λίγο να δω τι παίζει. Δεν θα έχει το αρχικό csc γιατί λέει ότι τα άλλαξε όλα από το πρώτο φλασάρισμα.
Liverpool89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πολλα κολπα η sam με τις εταιριες που παιδευουν εμας. Αλλος ενας ατυχος. Παλια θυμαμαι οτι μονο το Iphone ειχε κατι τετοια κλειδωματα που λειτουργουσε μόνο σε καποια δικτυα, αλλιως επρεπε να κανεις unlock,jailbreak, για να εχεις την συσκευη οσο πιο ελευθερη γινεται. Επειδη ημουν σε παρομοια φαση και τα παιδια απο πανω με βοηθησαν πολυ. Με το samkey νομιζω αλλαζεις πιο ευκολα το csc απλα θελεονα αγορασεις τους κωδικους απο ebay πχ. Διαβασε στο xda, εχουν κι αλλοι παρομοια προβλημαρα. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από Liverpool89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα