Προς το περιεχόμενο

samsung s20+ cosmote και Odin

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από poulinos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στην κατοχή μου ενα samsung s20+ το οποιο εχει μεν το τελευταιο firmware αλλα οταν το κανεις hard reset σε ρωταει αν θες να περασεις κατι πραγματα για cosmote. Ο λογος που το κανει αυτο ειναι επειδη οταν παω να δω την εκδοση του λογισμικου παροχεα υπηρεσιων μου βγαζει καποια εκδοση που ειναι cos = cosmote.

με το odin κατεβασα το generic firmware για greece εβαλα μεσα στο odin ολα τα αρχεια. bl,ap,cp,csc τα περναει ολα κανονικα αλλα συνεχιζω να εχω δυστυχως το ιδιο προβλημα.

μου διαφευγει κατι?

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως κατέβασες το Greece (Cosmote) και όχι το Greece (σκέτο)?

Για πες μου ποιο SM-G.... έχεις.

Ή δες από το Sammobile https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s20-plus/firmware/

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ.
56 minutes ago, dkmaster said:

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το csc και όχι το home. Έτσι όμως θα γίνει και factory reset το κινητό. 

εβαλα και το csc και το bl και ολα.δεν με πειραζει το hard reset.new ειναι αλλωστε.οχι δεν ρβαλα το home. δεν θελω να κρατησει τιποτα

1 hour ago, GATE123 said:

Για δες αυτή εδώ που είναι η σκέτη  είναι η ίδια που κατέβασες?

https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s20-plus/firmware/SM-G985F/EUR/download/G985FXXSFFVHA/1680875/

ναι  greece eur κατεβασα 

ειχε  cosmote  και voda. το περναω αλλα μετα ξανα το ιδιο.δεν το εχω κανει root και λογικα δεν πρεπει να θελει

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

εβαλα και το csc και το bl και ολα.δεν με πειραζει το hard reset.new ειναι αλλωστε.οχι δεν ρβαλα το home. δεν θελω να κρατησει τιποτα

ναι  greece eur κατεβασα 

ειχε  cosmote  και voda. το περναω αλλα μετα ξανα το ιδιο.δεν το εχω κανει root και λογικα δεν πρεπει να θελει

Αφού το φλασαρες έβαλες κάρτα της cosmote; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

ναι  greece eur κατεβασα 

Εάν δοκίμαζες να κατεβάσεις άλλης χώρας ευρωπαϊκής (για να έχει Ελληνικά).

Δημοσ.

αυτο ειναι το επομενο που ειχα σκεφτει.εχω ηδη κατεβασει γερμανιας ή γαλλιας να δω αν θα το αλλαξει.αν ναι μετα ξαναβαζω ελλαδα

Δημοσ.

δυστυχως τιποτα.και απο οτι διαβασα μαλλον δεν ειναι τοσο ευκολο να φυγει το branding της cosmote. πρεπει να αλλαχτει το csc αλλα οχι απλα με το odin. και σε καποια θελει unlock o bootloader. δηλαδη αστα να πανε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, poulinos είπε

δυστυχως τιποτα.και απο οτι διαβασα μαλλον δεν ειναι τοσο ευκολο να φυγει το branding της cosmote. πρεπει να αλλαχτει το csc αλλα οχι απλα με το odin. και σε καποια θελει unlock o bootloader. δηλαδη αστα να πανε.

Μπορείς να μας δώσεις μια εικόνα από το software information να δούμε στο service provider τι csc έχει το κινητό τώρα; Επίσης πες μας ακριβώς ποιο firmware έβαλες να το ψάξω λίγο να δω τι παίζει.

Επεξ/σία από dkmaster
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dkmaster είπε

Μπορείς να μας δώσεις μια εικόνα από το software information να δούμε στο service provider τι csc έχει το κινητό τώρα; Επίσης πες μας ακριβώς ποιο firmware έβαλες να το ψάξω λίγο να δω τι παίζει.

Δεν θα έχει το αρχικό csc γιατί λέει ότι τα άλλαξε όλα από το πρώτο φλασάρισμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλα κολπα η sam με τις εταιριες που παιδευουν εμας. Αλλος ενας ατυχος.

Παλια θυμαμαι οτι μονο το Iphone ειχε κατι τετοια κλειδωματα που λειτουργουσε μόνο  σε καποια δικτυα, αλλιως επρεπε να κανεις unlock,jailbreak, για να εχεις την συσκευη οσο πιο ελευθερη γινεται.

Επειδη ημουν σε παρομοια φαση και τα παιδια απο πανω με βοηθησαν πολυ. Με το samkey νομιζω αλλαζεις πιο ευκολα το csc απλα θελεονα αγορασεις τους κωδικους απο ebay πχ. 

Διαβασε στο xda, εχουν κι αλλοι παρομοια προβλημαρα.

Επεξ/σία από Liverpool89

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...