makrixeris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Ο γείτονας εδώ δίπλα Καπανδρίτι έκανε την αυλή γυαλί στις 4 κ έχει πιάσει πάλι 3-4 πόντους χιόνι κ έριχνε ελάχιστα τώρα άρχισε ρίχνει δυνατά πάλι έχει πολύ χιόνι
greekfragma Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 4 minutes ago, makrixeris said: Ο γείτονας εδώ δίπλα Καπανδρίτι έκανε την αυλή γυαλί στις 4 κ έχει πιάσει πάλι 3-4 πόντους χιόνι κ έριχνε ελάχιστα τώρα άρχισε ρίχνει δυνατά πάλι έχει πολύ χιόνι πες του να μη κάνει το ίδιο και αύριο....Καπανδρίτι μέχρι και Τετάρτη θα στρώνει μάλλον. Ας απολαύσει άκοπα το καιρό και καμιά προβατίνα στη σχάρα! (δε ξεχνώ προβατίνα στη σχάρα σατανά!)
makrixeris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, greekfragma είπε πες του να μη κάνει το ίδιο και αύριο....Καπανδρίτι μέχρι και Τετάρτη θα στρώνει μάλλον. Ας απολαύσει άκοπα το καιρό και καμιά προβατίνα στη σχάρα! (δε ξεχνώ προβατίνα στη σχάρα σατανά!) Το έχω για μέτρο σύγκρισης τώρα να βλέπω πόσο χιόνι ρίχνει 😂. Για αρχή βάλαμε αυτό 1 4 5
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δευτερη μερα χιονοπτωσεων στο λεκανοπεδιο στην οποια επιτευχθηκε και το ιστορικο 3/3 χιονοστρωσης στο Συνταγμα. Συνεχιζουμε, εχει να δωσει λιγακι ακομα σε καποιες περιοχες του νομου. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από BackFromHell
Mr_Laptop Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Ξυπνήσαμε το πρωί συρόμενα όλα στην Πετρούπολη... Λεεεωω ωραία δεν πάμε για δουλειά μέχρι της 11 όλα λιωμένα......
ModernAthenian Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, BackFromHell είπε στην οποια επιτευχθηκε και το ιστορικο 3/3 χιονοστρωσης στο Συνταγμα. Σιγά μην ήρθαν και οι εξωγήινοι φίλε μου. Δε στρώθηκαν οι δρόμοι στο Σύνταγμα φέτος. Μερική χιονόστρωση για 1 ώρα και μετά τα έλιωσε όλα. Στα δε χαμηλά των νότιων και δυτικών προαστίων μόνο χιονόπτωση με εναλλαγές χιονόνερο. Πειραιάς κ πέριξ Γενικά χιονόπτωση εξπρές και της πλάκας από κέντρο και νοτιότερα. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από ModernAthenian
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, ModernAthenian είπε Σιγά μην ήρθαν και οι εξωγήινοι φίλε μου. Δε στρώθηκαν οι δρόμοι στο Σύνταγμα φέτος. Μερική χιονόστρωση για 1 ώρα και μετά τα έλιωσε όλα. Στα δε χαμηλά των νότιων και δυτικών προαστίων μόνο χιονόπτωση με εναλλαγές χιονόνερο. Πειραιάς κ πέριξ Γενικά χιονόπτωση εξπρές και της πλάκας από κέντρο και νοτιότερα. Δεν εγραψα τιποτε απο οσα απαντας. Αλλο πραγμα εγραψα, αλλα οκ.
makrixeris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Καπανδρίτι τώρα ρίχνει φουλ χιόνι. Παραθέτω φώτο αν κ δεν φαίνεται καλά. Εχτές άρχισε να ρίχνει από τις 4 μέτριο χιόνι σήμερα έχει γαμηθει αν δεν σταματήσει θα έχουμε το τριπλάσιο χιόνι 2 1
laserjesus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, makrixeris είπε Καπανδρίτι τώρα ρίχνει φουλ χιόνι. Παραθέτω φώτο αν κ δεν φαίνεται καλά. Εχτές άρχισε να ρίχνει από τις 4 μέτριο χιόνι σήμερα έχει γαμηθει αν δεν σταματήσει θα έχουμε το τριπλάσιο χιόνι Δεν έβαλε πολύ παραπάνω.. αλλά δεν αποφασίζει να κόψει.
pontez2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Τίποτε σπουδαίο σήμερα το πρωί σε Χαλάνδρι, ΟΑΚΑ, Ηράκλειο κτλ. Ρίχνει κάτι ψιλά τώρα. Ψοφος πάντα. Καλή δουλειά. 1
margaritagr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) κάτι ψιλά έριξε και στο κέντρο, Μιχαλακοπουλου 3-3,5 βαθμοί Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2023 από margaritagr
GoMaR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 φιλος μου, μου στελνει βιντεο χιονισμενα ολα και μου λεει οτι δε με βλεπει να πηγαινω δουλεια. Σηκωνομαι γεματος χαρα ανοιγω παραθυρα στεγνα ολα. Μου εστειλε περσινο βιντεο ο μλκς
pontez2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Το ψοφισαν με το 112. Το εξεφτελισαν βασικά. Είναι δυνατόν να έρχεται 112 στο Ηράκλειο Αττικής τη στιγμή που ανοίγει ο καιρός; 1
margaritagr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 πάντως στην Πεύκη έμαθα έριξε πολύ χιόνι πριν λίγο κέντρο ακόμα είναι κλειστός ο καιρός, πολύ κρύο και συννεφιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις