soko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Ένα φιλαράκι έχει πάρει τον παραπάνω φορητό και επειδή δεν έχω ασχοληθεί με φορητούς θα ήθελα όσοι ξέρουν ή έχουν κάποιο αντίστοιχο μοντέλο να μου λύσουν κάποιες απορίες. 1) Όταν ο φορητός αποσυνδέεται από το ρεύμα και λειτουργεί με μπαταρία η φωτεινότητα της οθόνης αυτόματα πέφτει. Είναι φυσιολογικό,υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί, γιατί η οθόνη σκουραίνει ενοχλητικά πολύ. Μήπως απλά δεν είναι καλά φορτισμένη η μπαταρία ή είναι default ρύθμιση αυτή και δεν αλλάζει? 2) Πως είναι δυνατή η ρύθμιση του touchpad? Εγκατέστησα από το CD της HP τον κατάλληλο driver αλλά δεν βρίσκω πουθενά κανένα panel ρύθμισης του. Πχ. θέλω να ενεργοποιήσω το διπλό κλικ όταν κάνεις διπλό tap στο touchpad γιατί προς το παρόν δεν γίνεται και δεν μπορώ να το βρω. Στο control panel κοίταξα αλλά δεν βρήκα τίποτα, μόνο τα κλασικά mouse και πληκτρολόγιο. 3)Γράφει DVD-R ή DVD+R? Τα χαρακτηριστικά του γράφουν combo dvd+r/rw & cd-writer οπότε DVD+R φαντάζομαι.. Γενικά αν κάποιος έχει το ίδιο μοντέλο θα ήθελα να μου πει κάποιο πρόβλημα που μπορεί να έχει το συγκεκριμένο και πως λύνεται, οποιοδήποτε tweak είναι ευπρόσδεκτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.